ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 703
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Ира,да ти е живо  здраво момченцето! Hug
Бреййй ма той голям мъж станал,7 кила.Мойта Хриска и тя е толкова,ама след седмица става на 7месеца Grinning Да ти е жив и здрав,нали е мъж,голям трябва да е.А на теб дупе да ти е яко,както се казва Embarassed Много добре те разбирам за какво говориш около държанието на Ники.При нас имаше някакви наченки на лигавене и разни други работи,но бяха туширани в зародиш.Но при мен много голямо значение оказа помощта на майка ми.В момента двете са голяма любов,особено малката като види как си подскача,вика докато не я доближа до нея да я гушне Heart Eyes

Люси,ама ти верно ли пак кърмиш #Crazy Лелееее Shocked,тоя Мър до абитуриентския си бал май ще откара Joy
При нас се случи точно както Галита го описа.Забрави за 3 дена,което ме устрои идеално.След това ме гледаше с насмешка и поиска да "цока" дадох и и само тръгна към мен и се върна с подигравателна физиономия.А тя си беше цицоманка (поне според мен) за разлика от Християна,която е на път съвсем съзнателно,без да и мигне окото се отбива сама.Поядосвах се малко,но какво да направя,като неиска,здраве да е.Докато има кърма ще цедя веднъж дневно и ще и го сипвам в шишето,останалото е адапте.

Телма,дано всичко мине като по вода и скоро да ни се похвалиш Hug

Неда,от мен (на патерица) много Hug и да си здрава послучай рождения си ден!

Бисе,потресаващ ник си си турнала hahaha Joy Mr. Green

# 136
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, БЪЛГАРИ И СЛАВЯНИ!

bg

ПОКЛОН ПРЕД ДЕЛОТО НА СВЕТИТЕ БРАТЯ!

# 137
Честит празник на всички!!!

Днес брат ми е именник, почерпете се по случая:

# 138
Виличка,да е жив и здрав брат ти!Ще се възползвам от почерпката ти.

Неда,бъди обичана майка и съпруга!  bouquet

Днес имаме постижение Бети се изака в гърнето  Laughing Laughing а и сама казва,че и се пишка Grinning.

# 139
  • София
включвам се да ви кажа за хубавата ни новина днес:
сутринта Боянка на Телма е стнала кака  Heart Eyes- Телма е родила (нормално) момиченце Андреа, добре са. Само това знам, но да им пожелаем много здраве, късмет и много да се обичкат четиримцата! Да бъде спокойно бебе и да има Телма повече (от мен!  Wink) време за форума.

# 140
Ех, че хубава новинааа!!!

Телмичка, честита ти принцеска! Да ви е жива и здрава и много много да ви радва!

# 141
Честита бебка Андреа,Телма!Да е добричка и да радва мама,тати и кака!

Вили,да ти е живо и здраво братчето!  bouquet

# 142
Много радостна новина !
Телмичка , да ти е жива и здрава , много късмет и щастие ви желая !
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Hug

# 143
Честита втора дъщеричка Андреа,Телма!!!

Много да ви радва,весело и безгрижно детство й желая!!!

Моят мъж много искаше детето да се казва Андреа! Naughty

# 144
  • там където ме зове сърцето!!!
Еееееех , че хубава новина!!! Hug

Честита радост , Телма!!
Да ви е жива и здрава и
късметлийка в живота!

Бързо възстановяване !

bouquetВили , да ти е живо и здраво братлето!  bouquet

# 145
Телмичка,честито бебче!Много да ви радват и двете куклички!

# 146
  • Варна
Честито второ слънчице, Телма!!! Да расте здрава и много да ви радва Андреа!!! Грижи се за себе си, ние те обичаме!!!

# 147
Ей,сладурковци,да намеря време и аз да се разпиша Heart EyesПърво ЧЕСТИТО на Галитка и Телмичка! Да си ви живи и здрави бебещоците и много да ви слушкат  bouquet
Сега да кажа за нас,ние от месец сме в Русия и след всички приказки на родата,че няма да се справя сама се справям и то според татито чудесно Blush Бебко стана на три месеца,гука активно и сладко се усмихва като го закачиш по бузката.Папка много и е близо 8 кг,почти колкото бати Йони, с неговите бодита от миналата година е,правете си сметката,едно огромно бебе  (Йони е 13кг)Heart Eyes Мисля,че проблемите,които имах в началото с ревността отминаха,сега Йони ми помага като носи биба,памперс,даже иска да му дава чайчето сам,да го облича и къпе Laughing Но разбира се има все още изблици на ревност,добре,че са все по рядко. А, в началото не искам да се сещам как му налиташе, Телмичка,Галитка дано при вас да не се получава така,че е много отчайващо,това направо ме вкарваше в депресия.
В момента живеем в Одинцово,на 5км от околовръстното на Москва,тук е страхотно,в сравнение със старото прашно и шумно място.Пълно е с детски площадки и бебешоци,направо руснаците са като китайците,майките бутат колички с току-що проходили деца и са бременни,това е почти при всяка втора жена или просто мястото е такова,пълно с млади хора Rolling Eyes Свободно време няма, когато приспя Йон,малкото се вкисва и се разхождаме по стаите,но поне е кротък и лесно се гледа.Аз съм адски уморена,но много щастлива,някак си ми е пълна душата с тези маймуни на главата Heart Eyes
Йони говори много,реди бисери непрекъснато,имаме диалог,напълно разбираем вече.Много е захитрял и когато го попиташ нещо задължително получаваш отговор,бил той и негова закачлива измислица.Естествено прихвана и псувнята от дядо си и няма забравяне.Преди седмица имахе следния разговор,той тегли една от рода на "майката дебата" и аз му викам уууууу такава майка няма,той ми вика има,питам го къде е и той ми отговаря на магазина,купува храна за малките дебита",направо не знам да му се карам ли да му се смея ли JoyГолям сладур.ОБАЧЕ все още сме с памперс,допуснах грешка като чаках времето ,когато ще разбира всичко и сега като го питам искаш ли на гърнето или в тоалетната той ми казва "не,в пампата ми е по-меко',направо не знам как точно да го подхващам,още сме и с биба,болезнено привързан е към бибата и зъбите вече са му щръкнали напред,обаче отказването от бибата го отлагам за по-натам,че няма да ми стигнат нервите да го изтърпя с ревовете за нея...
Ще се опитам и снимки да ви кача,ако имам време за това Shocked
Целувки за всички ви и за сладките дечица.Още веднъж добри пожелания за Галитка и Телмичка и ви стискам палци да се справите,няма нищо страшно Mr. Green,само умората е голяма Wink
Отивам да ви чета,че само надникнах Heart Eyes

# 148
  • София
Имам предложение за заглавие на следваща тема: Ура-а-а-а, лято наближава - ЯНУАРЧЕТО характер проявява!

Останалото ще са поздрави, малко на патерици, но Embarassed

Телмичка, честита втора дъщеричка, да е голяма късметлийка, много хубава дата си е избрала да се роди!

Неда, честит рожден ден, мила, все така да сте щастливи!

И много се радвам, че се включиха майчетата дето отдавна не бяха писали, я и при тях какви чудесни новини!

tanitaia, много лесно ще му махнеш памперса, само ще са ти нужни повече гащи в началото и време за да ги переш. Според мен ще е достатъчно да му махнеш памперса изцяло и да го оставяш да се напикава. Няколко дни ще се напишва в гащите, но после, като започне да усеща мокротата и направи връзката пишане=мокро, ще спре да пикае безразборно и ще си се научи. Защото проблемът не е че не знаят къде се пиша(ака), ами в това, че не усещат неприятното намокряне и затова и не си и правят труда да казват.
Поне така стана с нас, Мъри от 1-ви май е без памперс и до 10-ти вече си прави всичко в гърнето. 3-4 пъти се е случвало да се напиша сутрин ако няма никой в стаята когато се събуди, но понеже аз съм постелила на леглото един голям найлон, върху него едно подлоганче и отгоре чаршафа, проблеми няма - само махам чаршафа и подлоганчето и слагам нови. В никакъв случай не му се карам като се напиша, ами като направи всичко както трябва получава много овации и аплодисменти (даже някой ако не пляска, той сам му вика - Пляскай!)
Сетих се нещо смешно(дано не съм ви го разказвала вече). Като му махнах памперса, реших да го стимулирам. Казах му аз, че ще получава бонбон винаги като се изпиша в гърнето, ама той нашия какво е разбрал... Като го оставихме при свекървата, той се напишал в гащите и й викал: -Бабо, аз пишах, дай бонбон! Joy

Галитка, питаш как ме омая да му дам да суче пак ли? Ами, не му трябваше много, защото аз не исках да го отбивам, много ми се иска да го оставя по естествен път да си се отбие(доколкото съм чела към 3-тата годинка). Та, като беше седнал в мене с лице ме пипа, пипа по амките, но не смееше да ме задърпа, беше един такъв несигурен (мисля, че защото свекървата му беше говорила как те нямало да имат вече мляко и др. подобни). И с един много подкупен поглед ми казва - Мамо, може ли да повеля дали няма малко ляко в амките? и на мен ми омекнаха краката... Когато суче не мога да опиша съвсем точно как имаме много специална връзка, гледаме се някак свойски, говорим си, милваме се...абе, някакси сме само аз и той, друго няма, някакво чудесно изживяване, огромна любов ме връхлита... И тогава ме връхлетя... и така...
Дейзи и Орхидейката да споделят и те как е при тях чувството, сега като препрочитам какво съм написала ми се струва постно даже...
А той няколко дни преди да си го вземем казвал на баба си, че му се амка. Тя му предложила млекце от козичката Бистра, но Мъри нали не е вчерашен я сразил - Бабо, ама нали и ти имаш амки! -та после колко му обяснявала, че нейните били стари, нямали мляко и т.н. Joy

Айде, лека и мека, както казва Дес! (много ми харесва, уютно някакси)  bouquet

А, да, щях да казвам, че Мъри му проби най-накрая вчера резеца отдолу, ама нощес беше с 39 гр. температура. Днес пак вдигна (опа, то е вече вчера) 38 и едни сополи се заточиха... Дано да е само от зъба, че утре да не го върнат от яслата...

Последна редакция: пн, 26 май 2008, 01:19 от ludmilana

# 149
  • София
Милички, прочетете това и подпишете, ако ви е на сърцето!

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=264170.0;topicseen

Общи условия

Активация на акаунт