ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 661
  • 284
  •   1
Отговори
# 75
Телмичка, олеее, как те забравих!  Embarassed Пожелавам ти наааааай-прекрасното раждане, казвай къде и как си!  Hug  Hug  Hug
Бубе, имах проблеми с техниката и съответно сега съм затрупана с работа.  Sick Не съм ви забравила, много ми липсвате, надявам се тези дни да мога да се включвам по-честичко.... Blush

# 76
Телмичка, много леко да мине ти пожелавам и аз, както и здраво бебче Praynig

Неда, мъжо става на 37 Shocked Бре, колко бързо минава времето ooooh! Преди мъжа ми имах гадже, което беше на 37 и мъжа ми му викаше дъртак hahaha

Анту, хотела ,в който ходихме и сега пак отиваме е с по-солени цени, но пък не ти ес налага изобщо да излизаш от него, имаш си всичко там, освен детската кухня Laughing Така че зъ съжаление не съм достатъчно информирана и не мога да те насоча Confused Виж ако искаш в подфорума за пътуванията, имаше теми за санаториумите в Сандански, може да са писали и за хотелите Peace Успех, ние ще сме там от другата седмица, може да се видим ако пътувате преди края на май. Не знамо баче дали ще намерите места за този месец, защото май се води пика на сезона, най-добрия месец за лекуване и профилактика на дихателни проблеми. Дано успеете Praynig

Днес бях пак при доктора заради Ники, сменихме капките за нос, защото пак се активираха сополите и сега сме на онези с йод, дето се правят в аптека, то голяма гадория, бе хора Sick И аз ентусиастка, реших да ги пробвам още по път, та току-виж изчезнали сополите преди да се приберем вкъщи още Rolling Eyes Та като се оляхме целите с йод, Елена във физиономията е като петниста хиена, защото много шаваше, а на мен ръцете ми са като на селскостопански работник Rolling Eyes А сополите продължават да текат, не по много, но постоянно почти Rolling Eyes И йода тече с тях #Cussing out Целите ще се омажем Sick

# 77
mishlentze и ние веднъж се лекувахме с тези капки,но Ади много ме слуша за лекарствата.Капки за нос сама си слага,сиропа/Биокс Тими/ сама надига шишенцето. Wink
Neda  абе налегнала ме е  сега една идея пак за стаята /ремонт/,искам да сменим и килима,та само за това си мисля. Laughing Laughing Laughing

Дес бързо да се оправят децата.  love001  love001  love001

# 78
  • София
mishlentze абе почти сме набори, ама съм по-млада Crazy - важно е как се чувстваш. А и не е честно, че жените с тази функция да се възпроизвеждаме повече се скапваме от мъжовете. Crossing Arms
Наистина са неприятни тези капки, но вършат работа понякога. Пробвала ли си с очни капки, нашата доки все такива изписва.
Пепито аха ремонтче, не е лошо.

# 79
Дес,скорошно оздравяване на мацките!Ама откъде лепнахте тази племония???

Мишленце,май към пубертета се израстват някой алергии. newsm78

Пепито,добре си го замислила ремонта!
Като чуя за ремонт настръхвам-правим изолация,чакаме майстори за препокриване,че покрива тече.А вътре след морето се захващаме,не,че е за ремонт,ама като сме започнали да караме докрай.

Приятен следобяд.

# 80
Брееее, няма ви, няма ви, пък като речете да пишете, не мога да ви изчета.  Joy
Мишленце, благодаря за инфото за Сандански, но не е за нас, за съжаление  Confused, а за приятелка. Хубаво да си изкарате!  Hug А това за капките наистина звучи много гадно.  Sick
Пепи, успешен ремонт! (Ако пребориш мъжо за идеята де  Mr. Green, че ако е като моя.... ooooh!)
Лилия, и на вас по-скорошно приключване!  Peace

# 81
  • там където ме зове сърцето!!!
 Thinking Thinking Thinking
Брех , че активност днес тук!!!
Анту, ти си провлачи краката  Joy Joy, трябва да се включваш по активно Hug

... ама аз исках да се избъзикам с Вивка, че не съм го прочела.
Така ли било , бъзикаш се с мен , аа???? Joy Joy Joy Joy

Дес,
стискам палци бързо да се оправят Вяра и  Хриска!!! Praynig Hug

mishlentze , дано и при вас бързо да минават тези хреми  Praynig Hug!

# 82
Дес, честито християнче!Бързо да преборите пневмонията!Кака Вяра и тя да оздравява!И никакви болести повече! Praynig Praynig
Галита, честита рожба!Да расте здрав и весел новият член на семейството ви и да радва всички ви!  bouquet
petenceto, безпроблемна да е бременността ти и в края й да се радваш на здраво бебче!  bouquet
ludmilana, напускаш кърмаческите редици...Браво на Мъри, много добре се е получило при вас! HugМечтая си и аз за безболезнено отбиване, но сме далече още...
Телма, пожелавам ти всичко да "мине по вода"!Чакаме скоро да се похвалиш! Hug
mishlentze, дано сте започнали лечението с правилните капки!Много са неприятни тези алергии Sad
Neda, да ти е жива и здрава Дилянка!  bouquetПожелавам й много успехи в училище и сбъдване на още много мечти!Страхотен подарък сте й поднесли Grinning Благородно ти завидях за семейната почивка Simple Smile  Питаш как е снаха ти...незнам дали няма да се откажеш от нея.Проявява характерче, иска непременно всичко да стане както тя си е наумила.Започва да се тръшка и търкаля по земята на вън, не мога да я позная ShockedВеднъж на ден задължително имаме такова изпълнение CrazyБило за някоя играчка-нейна или на друго дете, или пък защото иска да хване едно момиченце за ръчичка, а то не желае.

# 83
  • София
Daisy благодаря ти. Няма да се откажа аз от снахичка, за какво ми е безхарактерна. Grinning
Това са бели грижи, период който ще отмине - споко. Е, не е приятно, ама се случва това поведение. Те сега се учат да общуват с деца и възрастни. Бъди твърда, с ясни правила,за да не се обърква и спокойна. Камчо като го вземем от ясла е непоносим докато не го нахраним и напоим, направо ми е идвало да го ритна по дупето на улицата  Simple Smile, но после се облагородява и си става "доброто ми синче". Със здравните неразположения как сте?

# 84
Daisy благодаря ти. Няма да се откажа аз от снахичка, за какво ми е безхарактерна. Grinning
Това са бели грижи, период който ще отмине - споко. Е, не е приятно, ама се случва това поведение. Те сега се учат да общуват с деца и възрастни. Бъди твърда, с ясни правила,за да не се обърква и спокойна. Камчо като го вземем от ясла е непоносим докато не го нахраним и напоим, направо ми е идвало да го ритна по дупето на улицата  Simple Smile, но после се облагородява и си става "доброто ми синче". Със здравните неразположения как сте?
Да, Неда, предплагам е период.И Поли става кротичка и послушна,  след като отшуми кровотийката й Laughing
Аз бях писала, че след антибоитичния курс нямаме проблеми PraynigИзтребахме гадинката Wink
Пропуснах да ви питам, какви изследвания се правят за яслите?

# 85
*Daisy* ,"ako","пишо",кръв и стъкълце.Но те се правят 10 дни преди тръгване на ясла.
Ние сме със сополи Whistling Whistling Whistling
Взех "КОРИЗАЛИЯ",имам и "EUPHORBIUM"

# 86
Галитка, поздравления от чен! Всичко най-хубаво пожелавам на малкия Александър и кака Вики много да ти помага.

При лекарите, които правят операции явно е практика да се "оплюва" предния екип, ако е правена предишна операция... И при мен беше така. Едва ли не как съм оцеляла изобщо през бременноста с тази матка и те са ме спасили, като са ме оперирали точно на време Simple Smile Господ да ги поживи Simple Smile

Дес, дано Хриси се оправи по-скоро!
Бояна е със спололки от събота, но всеки път като я взема от яслата е с разпасан кръст. Сега не ходи на ясла, а и незнам дали да я даваме изобщо повече. Догодина ще е на градина. Подписахме се на списък, че юли и август няма да посещаваме "сборна група" в друга ясла, че нашата тогава почива. Доста са мързеливи лелките, иначе от сестрите не се оплаквам, но не могат да насмогнат. Не им го спестих, разбира се.

*Daisy* , за яслата се правят изследвания на кръв, урина и изпражнение.
Но личните лекари знаят.

Вивка, спомняте ли си още за нас Simple Smile Simple Smile

# 87
Добро утро!

Мишленце, разсмя ме с петнистата хиена  hahaha Дано бързо ги преборите тези алергии  Praynig
И аз май развивам нещо алергично, защото без да съм болна по цяла нощ кашлям - сякаш имам прашинка в гърлото, която ме дразни. Мъжо вече ще ме изгони, защото не стига че ставам по пет път до тоалетна, ама и с това кашляне не може да мигне  ooooh!

Анту, ние бяхме в Сандански в Интерхотела. Цената беше около 100 лв., но беше през агенция и извън сезона. Сега може и да е по-скъпо. Иначе една приятелка е много доволна от х-л "Св. Никола" - цените са по-ниски и има басейн. Вие как сте? Нищо не пишеш за твоите мъже  Wink

Дес, Росита, Пепито - бързо да се оправят вашите момиченца  Praynig Hug

Лилия, дай на мен вашите ремонти - аз съм фен на такива  Crazy Наистина.   Mr. Green Сега ни предстои местене и евентуално обзавеждане и затова много се кефя  Joy Нищо, че още незнаем къде ще ходим  Sick

Благодаря ви още веднъж за пожеланията за лека бременност   bouquet Вече се чувствам много по-добре, ама първите месеци тоя път бяха доста гаднички  Sick

Коко е на градина и вече си избира дрехите за там  Flutter Каквото татко му облича за работа и той за градина - заления панталон, оранжевата блуза, риза.... Вече трябва да им съчетам дрехите, че иначе настъпва война  Whistling

# 88
ПетенцеHug. Ами добре сме. Децата не са боледували от много време, да не ме чуе дявола!  Praynig Като изключа онзи проблем с афтите и Т от зъбоникнене, Стефан даже и сополи не е имал наскоро, а Максим си е здрав като биче. Laughing Дребният е много шишкав, сега тежи, колкото брат си на година и половина. Rolling Eyes Вече си играят двамата и също така се бият. ooooh! Не знам какво ще става по-нататък. Иначе и аз като Дейзи забелязвам същия инат и за тръшкането все едно аз съм го писала. Отдавам го на комбинацията възраст + зодия. Laughing На моменти е непоносим, снощи в магазина охраната му каза, че ще го вземе, ако не ме слуша и той се кротна, докато излезем. После навън се разврещя (искаше хляб, а ръцете му бяха черни от мръсотия) пред едно бебе и ме беше страх да не го уплаши. Майката на бебето му подаде ръка и каза "Хайде тръгвай с мен, щом няма да слушаш мама, виж бебето как ти се смее" и нашият млъкна. Имат респект от чужди хора, но от собствените си родители - не!  Naughty
Петенце, а ти да се оправяш с тази кашлица. Постоянно смучи "лукчета" или ментови бонбони и пий много течности - топли към хладки, не горещи. Може да ти пресъхва гърлото и затова така да ти става.
Роси, и аз имам леки забележки към лелите, но го има и момента с несмогването - по 25-30 деца в група как се гледат? Shocked Аз лично наистина не бих могла. Сега новата леля започнала да обръща повече внимание на ходенето до тоалетна на Стефан и той си пишкал прав. Гърнето не го признава. Още дриска в памперса, макар че разбира много добре как стоят нещата. Иначе лъже, дрисльото с дрисльо, че на яслата акал на гърнето, даже водил баща си да му ги показва.  Joy
Пепи, дано бързо й минават сополите на Ади!  Praynig
Деси, вие как сте? Пооправиха ли се момичетата?  Praynig

# 89
Пепито и Rosita, благодаря ви  bouquet!Искам да съм информирана предварително.Затова питам Wink
petenceto, по време на бременилския ми период и аз имах една нощна кашлица.Една такава суха.Имах усещането, че дробовете ми са пълни с цигарен дим Sick(Не съм пушач, запалвах от време на време по някоя цигара).Докторът ми беше казал, че през бременността алергиите могат да се "отключат".Като бях на 10 г. ме тестуваха и откриха алергия към цигарен дим.Незнам дали има връзка.После кашлицата си отшумя.Дано и при теб отшуми, че е много неприятно Praynig
Анту, какво съвпадение LaughingВчера охраната в Бриколаж-а също каза на Поли, че ще я вземе, защото е вече голяма, а иска мама да я носи и тя поиска да я оставя Crazy.Преди това оревахме магазина ooooh!Всичко беше наред, докато не видяхме пързалките и люлката.

Общи условия

Активация на акаунт