Бубе, имах проблеми с техниката и съответно сега съм затрупана с работа.
Не съм ви забравила, много ми липсвате, надявам се тези дни да мога да се включвам по-честичко....

Преди мъжа ми имах гадже, което беше на 37 и мъжа ми му викаше дъртак 
Успех, ние ще сме там от другата седмица, може да се видим ако пътувате преди края на май. Не знамо баче дали ще намерите места за този месец, защото май се води пика на сезона, най-добрия месец за лекуване и профилактика на дихателни проблеми. Дано успеете 
И аз ентусиастка, реших да ги пробвам още по път, та току-виж изчезнали сополите преди да се приберем вкъщи още
Целите ще се омажем

- важно е как се чувстваш. А и не е честно, че жените с тази функция да се възпроизвеждаме повече се скапваме от мъжовете. 

А това за капките наистина звучи много гадно. 
)

, трябва да се включваш по активно 

!

Мечтая си и аз за безболезнено отбиване, но сме далече още...

Пожелавам й много успехи в училище и сбъдване на още много мечти!Страхотен подарък сте й поднесли
Благородно ти завидях за семейната почивка
Питаш как е снаха ти...незнам дали няма да се откажеш от нея.Проявява характерче, иска непременно всичко да стане както тя си е наумила.Започва да се тръшка и търкаля по земята на вън, не мога да я позная
Било за някоя играчка-нейна или на друго дете, или пък защото иска да хване едно момиченце за ръчичка, а то не желае.
, но после се облагородява и си става "доброто ми синче". Със здравните неразположения как сте? 
, но после се облагородява и си става "доброто ми синче". Със здравните неразположения как сте?
Изтребахме гадинката 
Господ да ги поживи 
Дано бързо ги преборите тези алергии

Наистина.
Нищо, че още незнаем къде ще ходим 
Вече се чувствам много по-добре, ама първите месеци тоя път бяха доста гаднички 
Каквото татко му облича за работа и той за градина - заления панталон, оранжевата блуза, риза.... Вече трябва да им съчетам дрехите, че иначе настъпва война 
. Ами добре сме. Децата не са боледували от много време, да не ме чуе дявола!
Като изключа онзи проблем с афтите и Т от зъбоникнене, Стефан даже и сополи не е имал наскоро, а Максим си е здрав като биче.
Не знам какво ще става по-нататък. Иначе и аз като Дейзи забелязвам същия инат и за тръшкането все едно аз съм го писала. Отдавам го на комбинацията възраст + зодия. 

!Искам да съм информирана предварително.Затова питам 
(Не съм пушач, запалвах от време на време по някоя цигара).Докторът ми беше казал, че през бременността алергиите могат да се "отключат".Като бях на 10 г. ме тестуваха и откриха алергия към цигарен дим.Незнам дали има връзка.После кашлицата си отшумя.Дано и при теб отшуми, че е много неприятно 
.Преди това оревахме магазина
Всичко беше наред, докато не видяхме пързалките и люлката.