ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 665
  • 284
  •   1
Отговори
# 90
Петенце, лека бременност ти желая  Heart Eyes не съм разбрала че си бремена Embarassed

А Бояна понеже сама се обслужва, когато й се пишка, даже и в градината- казва- искам да пишкам, взема си гърнето, изпишква се, избърсва се старателно с хартия или салфетка и си вдига гащите, но естествено не успява сама да се "запаше".

Галитка, как сте?

# 91
  • Madrid
Честита рожба,Галита!Бъдете здрави и щастливи,вече с един член повече!  bouquet

# 92
  • Варна
Ние пък бяхме за ден на панаир в Търговище. Децата пощуряха, аз съм все още жива. Mr. Green Ще кача снимки.

Вярно ли 10 дни преди тръгване се правят изследванията за ясла? Нашето класиране ще излезе началото на юни, по тази процедура ще тръгнем чак средата на юни... Thinking

# 93
 Grinning
Здравейте всички   Heart Eyes
Ние вече имаме интернет
Досега четох всичко , дето сте изписали , и се смях на "бисерчетата"  Laughing
А през това време Мимито прави белички- всичките вилици и лъжички са на пода , а и успяла да докопа шишето с олиото , и поливала , уливала  ooooh! досега бърсах с веро  Crazy А чорапогащника й го прах , и все мазен... оставих го накиснат с прах Тео бебе...
Галитка - Честита радост в къщи !  Grinning Да ти е жива и здрава , и много да ви радва и да ви слуша , та и вие като нас да се наречете добри4кото  Heart Eyes
(макар че като се сетя сега за олиото...  ooooh! , ама инъче в последно време е станала много добра и послушна , даже вече не ми се тръшка  newsm78)
Дес - Честито ви кръщене   bouquet Сигурно вече сте оздравяли  Simple Smile
petenceto честито и от нас  Hug Дано бременността ти да мине леко и неусетно  Heart Eyes
И браво за памперса  Hug
 Sea woman браво и на на вас  Party (Аз като си помисля само колко време ми отне махането на памп и колко трудна ми беше тая задача  Crazy)

Вярно ли 10 дни преди тръгване се правят изследванията за ясла? Нашето класиране ще излезе началото на юни, по тази процедура ще тръгнем чак средата на юни... Thinking
Като се направят и се представят в яслата , би трябвало веднага да почне  newsm78 Мисля че 10 дни важат след като са направени изследванията (т.е. след 10 дни ако не е тръгнало детето на яслата , ще се наложи да се правят наново ) Даже за бележката от личния лекар - че е клинично здраво детето - пишеше да е написана не по-рано от 3 дни
 (и ние чакаме да видим дали ще сме в списъка на приетите на ясла , та и ние ходим да гледаме за списък... ама ще излезе списъка чак другата седмица , понеже дет. градина имат 25 год . юбилей  Mr. Green)
Пепито Бързо да ви отминават сополките   ooooh! Ние също сме доволни от Коризарията  (аз давах също и от клеевата тинктура , и сега също давам , но вече по веднъж дневно ...)

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 13:34 от Мимито & Светла

# 94
mishlentze абе почти сме набори, ама съм по-млада Crazy - важно е как се чувстваш. А и не е честно, че жените с тази функция да се възпроизвеждаме повече се скапваме от мъжовете. Crossing Arms
Наистина са неприятни тези капки, но вършат работа понякога. Пробвала ли си с очни капки, нашата доки все такива изписва.

Абсолютно съм съгласна за скапването Rolling Eyes не е честно, ама никак Peace

Пробвала съм и с Тобрекса и с Гаразон и са какво ли не Crazy Ама Ники си има нон стоп сополки. Въпроса е да не текат като река и да не му дразнят дихателните пътища.

Лилия, алиргиите и на мен ми казаха като почне училище, че вероятно ще се оправи Thinking Ама вероятно, никой не ти дава гаранция Crazy

Вивка, Дейзи, мерси за благопожеланията, дано се сбъднат Praynig

Сега да ви питам колко от вас използват още количките за разходки на дълги разстояния - парк, зоопарк и т.н. Въпроса ми е провокиран от днешната забележка на един татко, който разхождаше детето си, горе- долу на възрастта на моите, та много отворено се присмя на моите, че все още са в количката и че щом имало кой да ги возии... Демек аз и бавачката сме лудите, а той - видиш ли, ето как си се справя без количка. И като ме хванаха бесните #Cussing out Ама много бързо отмина. Гледам го след няма и 10 метра си носи детето, нали е много отворен, да го остави да си ходи само Naughty На него може и да му е лесно да носи 15 кила напред - назад из зоопарка, но моите като се уморят и двамата аз 30 кила няма как да влача, нито дори 15. Та, с две думи още си ползвам количката като сме на дълга разходка, защото на връщане като се уморят не мога да ги влача. Кажете вие как сте в това отношение, аз ли съм най-ненормалната родителка Rolling Eyes

# 95
Ние смеот ползващите още количка.Ходиме и много пеша но и с количката няма ден да не сме се отчелиМного се изморява а аз не обичам да нося на ръце .Купихме си страхотна преди 2 месеца от ДЖЪМБО за 39.99лв много е лека и може и през рамо да се носи  та даси кажа ми е много удобна.Нямаобаче легнало положение и е нисичкано на мен ми е бижу.Как не съм явидяла по рано newsm78незнам.Я и аз да питам има ли още кърмещи Crazy

# 96

Гледам го след няма и 10 метра си носи детето, нали е много отворен, да го остави да си ходи само Naughty На него може и да му е лесно да носи 15 кила напред - назад из зоопарка, но моите като се уморят и двамата аз 30 кила няма как да влача, нито дори 15. Та, с две думи още си ползвам количката като сме на дълга разходка, защото на връщане като се уморят не мога да ги влача. Кажете вие как сте в това отношение, аз ли съм най-ненормалната родителка Rolling Eyes

Ама аман от отворковци беее.... #Cussing out Не гледа ли че твоите са 2 броя , как ще ги мъкнеш и двете като се уморят  Tired Аз инъче си я мъкна моята , ама тя е лека категория 11-12 кила  Laughing Ама напоследък много върви , не се уморява лесно .
Днес следобяд бяхме в парка -съвсем наблизо ни е - да се похваля без памперс и сухи се прибрахме  Peace
А после вечерта една дълга разходка из центъра...половината център на Бургас в двете посоки вървя без да иска да я носим  Heart Eyes В морската градина бира пихме , тя сладолед и картофки яде , почти не се свъртя на едно място  Crazy И на 2-3 места  препикахме в тревата , ама памперса не остана сух този път. Ама толкова много вървя , че всички й се зачудиха...  Rolling Eyes Прибрахме се с маршрутката , в 9 и 15 си бяхме вкъщи , яде , изкъпах я , и веднага заспа ... Я аз пък да попитам в колко лягат вашите дечица (че мойта колкото и да я изморявам през деня , по-рано от 10 ч. рядко заспива  Embarassed )

# 97
Здравейте, милички!

Деска, как са децата? Hug

Галитка, как е бебко и кака му? Hug

Мишленце, ти пък какво се връзваш? Иначе ние не ползваме количка, но имам доста познати, които още си се возят:)

Алинка е болна пак - сополи, кашлица и т.н. Тази седмица ще сме си в къщи няма как.Дано поне е само това, да не се влоши, че с тая 3-та сливица ми писна!  #2gunfire

# 98
Виличка, от третата сливица ли ви идват проблемите?

Светле,по-добре да не ти казвам мойте и малки и големи лягат в интервала от 23-24ч. Sick

Мишленце,я не обръщай внимание на подобни забележки.Ние количка не ползваме,но без колелото(от тези дето се бутат)не тръгваме на по-дълги разстояния.Още повече при теб са 2.

Онзи ден бяхме в зоол.градина 4ч.обикаляне ,съвсем малко искаше да я гушна,иначе си ходеше,но явно и бяха интересни животните,та тичаше от клетка на клетка,а и на брат ми децата,та голямо тичане падна.За пръв път ходи толкоз много-иначе сме от мързеливичките.И вечерта пак заспа в 23.30,без да е спала следобяда-абе таласъмче.! Rolling Eyes

Приятен и слънчев ден.

# 99
Ехо привет Grinning

Да се разпиша и аз.По добре сме,благодаря на всички за подкрпата.Педито ни видя в петък каза до днес да пием лекарствата и край.Вяра,познайте,нищо не е пила,но да чукна на дърво май и тя се оправя Praynig

Петенце,теб зло да те забрави миличка - лека и безпроблемна бременност!Пожелавам ти кротко и добро ноемврийче,като моето Wink!

НАпоследък Вяра все повече иска да върви пеша,даже колелото не иска.Никога не иска да се гуши,колкото и да е вървяла.
И един лаф отпреди малко...Ходихме на пазар с нея с колата.Връщаме се,нейната количка с бебе стои пред къщи на улицата и тя най-невъзмутимо изръсва"бебче,мама идва" Shocked hahaha Joy Това не го бях чувала досега,паднах от смяхххх Mr. Green

Вили,Алинката пак ли е болна,милата.Дано и вие бързо забравите Praynig Hug

# 100
Времето е супер и днес  бяхме на куклен театър на ДИ и е за 1 ви път и беше много доволна и щастлива после  каза ИСКАМ ПАК hahaha

# 101
  • Варна

И един лаф отпреди малко...Ходихме на пазар с нея с колата.Връщаме се,нейната количка с бебе стои пред къщи на улицата и тя най-невъзмутимо изръсва"бебче,мама идва" Shocked hahaha Joy Това не го бях чувала досега,паднах от смяхххх Mr. Green

hahaha Joy А таткото? Скоро да не се сдобиете и със зет!? hahaha Hug Деска, радвам се, че се оправяте вече, то дълго ви влачи... Sad

И ние бяхме навън, на площадката, до магазина, всички каки са наши, Сашко прибира количките, та се шегувам, че ще им го пусна на половин работен ден. hahaha

В зоологическата не съм го водила още, но се каня ли каня...

# 102
Ехо,два дни не съм се вясвала,ама защото бяхме при баба.
Vili4ka дано бързо се оправя Алито.Много гадни тези болести,а аз си мислех само да дойде май месец и да сме здрави Praynig
mishlentze не се ядосвай на такива.....Аз нашата лятна количка я прибрах още септември.От тогава сме пеша,върви -та вече се научи и да бяга  Laughing Laughing Laughing
sea woman абе ко да ти кажа с тоз нашия миризлив Зоокът.Днес пак бяхме там- лисицата я няма /сигурно е умряла / Joy
Мецата също я хванали липсите,тигъра спеше затворен вътре,маймуните още закусваха и не ни обръщаха никакво внимание.Половината дребни животни ди нямаше.
Най -интересен ни се видя Елена,тъй като Ади го свързва с филмчето"Ловен сезон"
А наистина е време да заведеш Сашко,за възрастни е 1 лев.

Лека нощ,че утре съм първа смяна.

# 103
Добро утро!

Дес, благодаря - наистина и аз искам едно послушно ноемврийче, ама .... ще видим  Wink Вие се оправяйте, а бисерите на Вяра си ги записвай, ей  Peace

Мишленце, ние количка не ползваме доста отдавна, но ни кара да го носим понякога, а и повечето пъти сме с някакво друго превозно средство - разни бутащи се с крака патици, колелета и т.н. Не им се връзвай на такива - твоите са две, а и по-добре да има такива дето да бутат, отколкото да носят  Crazy

Светле, и Калоян заспива след 22.00 и сутрин едва става за градина, ама и аз късно го слагам, то до 21.00 си е светло и аз хич не загрявам, че е станало толкова късно  Embarassed

Виличка, бързо оздравяване - не се притеснявай и Калоян беше така първите месеци в градината. Сега вече удържа по-дълго да е здрав  Peace

И ние бяхме в зоопарка в събота - откарахме до 14.30 и слънчасахме  Sunglasses Най-много му хареса на Калоя крокодила дето ядял лошите деца (откъде му хрумна това не знам)  Joy

# 104
Здравейте!  Grinning
Вили, бързо оздравяване на Али!  Hug  Стефан нещо ми се закашля, в три трябва да звънна на ХП да ми каже как ще процедираме. Иначе няма други симптоми, но тази кашлица ме притеснява...  Confused
Дес, ама Хриси как е заприличала на Вяра!  Grinning Сладурки!
Мишленце, ама кво им се връзваш на такива?  newsm78 Стефан обожава да се вози. А понякога вземам количка за свое собствено удобство, защото ако сме пеша спираме на всяко "камче" и тревичка. Тъй че 100% не сте единствените пък и аз лично не виждам какъв проблем има в това.

Общи условия

Активация на акаунт