ЯНУАРЧЕ сладкодумно песни пее, иде топло лято, слънце грее

• 16 651
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
Дес по добре ли сте днес?
Дано се оправите че в неделя е 1 юни...
Ами как няма да е висока Ади аз съм 1,70 ,а мъж ми 1,85....

*Daisy* ,Морска,забравих да ви кажа ,заведете децата на 1-ви юни в Планет клуб.
Миналата година беше страхотно,имаше много подаръци и лакомства за децата.

# 196

Танитая,почнала ли си веднъж не се отказвай,НЕ.Постоянство му е майката на махането на пампа.При нас отне 2 месеца някъде,после се напикаваше отвреме навреме,абе много е трудно но не невъзможно.Сега като си помисля,че това ме чака повторно направ ей така се хващам ooooh!....... Mr. Green

И ние точно така бяхме... Rolling Eyes Ама сега вече няма проблем . Даже днес акахме навън - на една полянка  Whistling Памперси имам малко останали - слагам когато се качваме в рейс или маршрутка , че да не стане грешка  Wink Mr. Green
Galita - обикн лесно заспива , но трябва да я гушна и да й дам вода Hug Ама аз не й настоявам ако не й се спи , чакам да й се приспи (обикн късно си лягаме  Rolling Eyes Embarassed) Сега в моменто докато пиша , я оставих да си лежи в кошарата , защото е бая уморена , и за мое учудване заспа си сама . А инъче по принцип следобедния сън не я приспивам , ами където я хване дрямката , там си заспива (веднъж на пода легна и си придърпа килима да се завие  #Crazy) и то понякога в едни такива странни пози  hahaha Shocked (нали съм ви показвах снимки преди време)

# 197
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте! Hug

Морска , честит ти второкласник -дано и занапред така успешно да завършва Светли!! Hug На кого ли се е метнал Саши Thinking  Mr. Green ????

tanitaia, и при нас успеха с гърнето е същият - стои на гърнето като го сложа , но става и до него се изпишва и не му пука , че е мокър #Cussing out !Надявам с малко помощ от яслата да успеем това лято ! Praynig

За заспиването -слагам го в кошарата , давам млякото и лягам на спалнята и той най-често си заспива , но се случва да  прескача и идва гушва се, лежи до мен  ,   целува ме и си отива в кошарата !От два дни е измислил нова игра(храни ме преди сън-горката ми талия Joy))- отива при нощната лампа и лови светлината с 3 пръста и ме храни  hahaha , аз правя също като него и той се прави, че дъвчи !

Вчера го водих при личния лекар на преглед и  ни направиха консултация -15кг. и 96см. !Причината да го заведа е ,че има на вратлето под ухото топче , преди се виждаше само като си наведе главата в противоположната посока , но сега    е по раснало -колкото голямо бобово зърно и се вижда много ясно !Мислех, че е увеличен лимфен възел , но ни пратиха при друг  педиатър за консулт   Rolling Eyes !Най -странното,е че той не беше болен , а и гърлото му гледаха -всичко е наред , тази сутрин се събуди с влажна кашлица и цял ден си кашля... newsm78

Деси , дано да нямате повече здравословни проблеми Praynig!Много  Hug на двете сладки госпоИци!! Heart Eyes
Да не казваш , че съм скръндза Mr. Green , ето две бутилки !Черпете се ,дружки!!! Whistling Hug

# 198
Влизам да кажа, че Поли не е приета в групата SadВх. ни номер беше 11, но сега е #24.Имало 9 деца с предимство, още няколко щели да повтарят годината.Групата е за 21 деца
Пепито, Поли от сега е дала заявка за зоокъта.Искала при маймунките GrinningБлагодаря за идеята, може да минем оттам следобяд.Вие там ли ще сте?
Приятна вечер на всички Hug

# 199
*Daisy* и сега какво,няма да ходи на ясла тази година,или ще търсите друга ясла?
Ние ще сме там,засега нямаме пъпки.Просто миналата година беше супер,за децата имаше безплатно сок ,торта чипс,желирани бонбони,сладолед и мин. вода.Тръгнахме си и с 3 подаръка.Ако искате вярвайте,не го очаквах всичко това Crazy
Сега определено ще е същото,та затова ако искате елате,от 11 часа е .

# 200
Привет и от мен.
Ние сме приети за ясла и една грижа ми отпадна newsm44 newsm44

Дейзи,при вас групите ли са по-малки?Ние сме №32 и сме вътре.

Петенце,Бети е добре вече като изключим,че се опитва леко да кашля,но вече и нослето не и тече.Добре,че се разминахме с хрема само.

Дес,радвам се,че и вие сте по-добре.

Вивка,уискито не ме блазни,но шоколадчетооооо...няма да му простя.

за заспиването,и ние се приспиваме с часове.Четем приказки,пием вода,сменяме възглавници,приказва и изведнъж млъква и заспива след 40-50мин.

# 201
Пепито, ако дойдем утре ще ви потърсим Peace
liliq, честито ви приемане в ясла!Нашата група е само една и е от 21 деца Sad

# 202
Честит празник на сладките януарчета!
Пожелавам им слънчево детство и щури игри!

# 203
Честит празник мили дечица!Бъдете много здрави и щастливи!

# 204
Влизам да кажа, че Поли не е приета в групата SadВх. ни номер беше 11, но сега е #24.Имало 9 деца с предимство, още няколко щели да повтарят годината.Групата е за 21 деца
И ние не сме нямам думи бясна съм

# 205
  • София
ние сме 'чакащи' номер 14 ... въпреки че при кандидатстване с прословутата онлайн система бяхме вх. номер 4 ... всички преди нас са с предимство  Shocked - 20 деца. Нещо ми намирисва на фалш ... ще чакаме следващите класирания.

# 206
ние сме 'чакащи' номер 14 ... въпреки че при кандидатстване с прословутата онлайн система бяхме вх. номер 4 ... всички преди нас са с предимство  Shocked - 20 деца. Нещо ми намирисва на фалш ... ще чакаме следващите класирания.
Аз съм отчаяна пък нямам какво др да кажа сега отивам на събеседване за баткото тази година ми е направо ад искам да свърши Sick Crossing Arms ooooh! Tired

# 207
Момичета,много е кофти,но дано на второто класиране сте вътре.

# 208
Честит празник на всички деца!!!

Момичета, дано наистина на второ класиране влезете  Praynig И мисля, че така ще стане, защото миналата година в яслата на Коко взеха почти всички от списъка.

Аз тъкмо се похвалих, че болестите ни се разминават леко и от днес сме на антибиотик  Sick Кашля като за световно и вече има леки хрипове, та затова... И то точно в седмицата дето трябва да пътувам  ooooh!

# 209
  • там където ме зове сърцето!!!
Здравейте!!! Hug

Много съжалявам , че така се е получило!! Sad Стискам палци за второто класиране!! Praynig
Ние сме в списъка , но ще сме само докато навърши 3 години , пък приема в градината е от юни и ще стане една Sad

petenceto,много кофти , че сте на  АБ , но пък  щом се налага!!  Бързо оздравяване на Коко! Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт