Тая вечер ми каза "Мамо, много те обичам" и се сгуши в мен, а после добави "Много ми става мъчно в градината за теб" и почти се разплака

Колкото до мъжа ми - не си оставих магарето в калта 

Оправи ли се Боби?
Работното време е от 9 до 17.30, колегите ми са чудесни(да чукна на дърво 

Другарката Босилкова сигурно протрива доволно ръце и си вика "знаех си, че от този малък зубър нищо не става, ама пусто й писах 6-ца" 
Вчера се сетих за добрия стар Ринолекс (мазило за нос) и днес ще ходя да си го купя - преди правеше чудеса 

А не спомена кога пак ще правиш тортата 
Да дам и аз отчет
От тук нататък педито ще е само за болничен и бележки за градината. Дари и той се беше разкашлял - и него при хомеопата и за 2 дни се оправи без гадните лекарства. Утре го пускам на градина, че няма кой да го гледа и е с баща си в работилницата - добре че има двор та да кара колело и да бесува иначе не знам какво щяха да се правят. Моне я гледа баща ми и се надявам да устиска фронта до края на седмицата, че без него съм умряла 
А тая торта...хммм....странно ми изглежда....пък и моите не си падат по целесъобразния начин на хранене
Последно си го носих 2 месеца след висенето по опашките за подаване на молби за градината
Слава богу Мони не ми прави фасони и си влиза ухилена до ушите - само уточнява кой да я вземе
А дори не тръгваше за градина 
Моята трудно се изказва на български, камо ли на друг език
Ма то деца различни - едно време братовчедката като беше на около 4 живееха в ЮАР и съответно говореше на български,английски и някакъв тамошен диалект. Събрали я с едно момиченце от сърбия да може да си упражнява другото английския, че да ходи и то на градина, влезли след 1 час и оооо
- брадчедката говори сръбски. Като я попитали защо - Ми тя не ме разбира като говоря на английски, пък аз я разбирам на другия език 
Препоръчани теми