Отговори
# 390
Абе мацки, познавате ли в реалния живот някоя такава шаврантия като Брукасита ??? Thinking
Аз си мисля, че чак такова кръвосмешение  (при нормалните хора де) няма .
Или ги има, но умело се прикриват  newsm78
Не знам, дори не мога да си представя какво е да ти го вкарват баща,син,брат и зет в реалността! И то не еднократно! За мен една такава жена би била болна или луда!

# 391
Не познавам реално, но моя позната ми е разказвала за съществуващи страни /отдавна беше и съм забравила за кои точно, Никарагуа ми се върти в главата, но може и да бъркам/, та там, когато се жениш, пускаш жена си на цялата рода - братя, бащи, дядовци! За това и броят на болните от СПИН в тия страни е с грандиозни мащаби.

# 392
Ами нали скоро по БТВ даваха за някакво погранично село,където се бракуват помежду си само от това село,най-много от съседното SickИ така е откакто се помнят,това не ви ли прилича на кръвосмешение
?

# 393
Момичета, ще ми дадете ли линк към темата, от която мога да разбера как ще възкръсне този път Мейси. Предполагам, че сте го казали вече, но аз съм пропуснала  Embarassed. Преди добре - излязла от колата преди да се взриви, а сега какво им е оправданието, след като беше в кома и на живото поддържащи системи?
Благодаря Ви предварително за инфото!  bouquet

# 394
  • София
Абе мацки, познавате ли в реалния живот някоя такава шаврантия като Брукасита ??? Thinking
В реалния - не, но от ДиК познавам - Тейлърица  Wink Simple Smile Откакто се съживи помете всички - първо пак беше с Рич (с помощта на Стефани  Wink), имаше афера с Хектор, после преспа с бащата на Брук, после беше с Торн, даже се сгодиха, но сватбата се развали. След това се омъжи за Ник, а в момента вече се разведе с него и има любовен романс със сина на Брук - Рик, който преди това имаще дълга връзка с дъщерята на самата Тейлър - Фиби  Crazy А, може и да съм пропуснала някой - имаше нещо гнило и с един Данте, но май така и не дадоха какво е имало между тях.
Та такъв си е филма - омесен  Grinning

# 395
Доколкото знам Мейси няма повече да я възкресяват Embarassed

# 396
  • София
Доколкото знам Мейси няма повече да я възкресяват Embarassed
Да, поне досега не се е появила.

# 397
Мале Jessy, Джинджи ще те изяде с парцалите Grinning
Да сравняваш Бруки с Тейлър Simple Smile
mama_na_Radi ,този път Мейситу няма да възкръсне,поканили са я да участва в друг сериал и с това приключва с ДиК.
Малко отворен все пак беше финала й,демек след някоя и друга хилядарка епизоди може да се окаже,че полюлеят не е паднал върху Мейси ,а върху накоя двойница или пък някой тибетски медик тайно е изнесъл тялото й от болницата и практикувайки върху него я е съживил Sick

# 398
  • София

Е, няма как да каже на черното бяло Simple Smile
Разликата е, че освен Форестър и Мароне (като Брук), оправя и рода Лоугън  Joy
Sorry, мис арк, ама не можах да се въздържа!

# 399
Що сори? Истината си е истина. Crossing Arms Crazy

# 400
mama_na_Radi ,този път Мейситу няма да възкръсне,поканили са я да участва в друг сериал и с това приключва с ДиК.
Малко отворен все пак беше финала й,демек след някоя и друга хилядарка епизоди може да се окаже,че полюлеят не е паднал върху Мейси ,а върху накоя двойница или пък някой тибетски медик тайно е изнесъл тялото й от болницата и практикувайки върху него я е съживил Sick

А от къде пък стана ясно и че е умряла. До сега нищо не споменават за нея, майка й се занимава с къде по-важни неща като подправяне на тестове за бащинство. Само от факта, че Дикън купи годежен пръстен на Бриджет и се кани да й предлага брак, трябва ли човек да си направи извода, че Мейси вече е мъртва и не е все още в кома или съм пропуснала нещо  newsm78

# 401
В реалния - не, но от ДиК познавам - Тейлърица  Wink Simple Smile Откакто се съживи помете всички - първо пак беше с Рич (с помощта на Стефани  Wink), имаше афера с Хектор, после преспа с бащата на Брук, после беше с Торн, даже се сгодиха, но сватбата се развали. След това се омъжи за Ник, а в момента вече се разведе с него и има любовен романс със сина на Брук - Рик,  ....

Аз не видях тука нещо лошо  newsm78 Не е оправила свекър си , за разлика от Брук, не е родила от зет си , и не е опрашила едновременно двама братя   #Crazy
Няма база за сравнение...
Край Брукасита просто лъха на боклук   Whistling   

# 402
  • Варна
В реалния - не, но от ДиК познавам - Тейлърица  Wink Simple Smile Откакто се съживи помете всички - първо пак беше с Рич (с помощта на Стефани  Wink), имаше афера с Хектор, после преспа с бащата на Брук, после беше с Торн, даже се сгодиха, но сватбата се развали. След това се омъжи за Ник, а в момента вече се разведе с него и има любовен романс със сина на Брук - Рик, който преди това имаще дълга връзка с дъщерята на самата Тейлър - Фиби  Crazy А, може и да съм пропуснала някой - имаше нещо гнило и с един Данте, но май така и не дадоха какво е имало между тях.
Та такъв си е филма - омесен  Grinning
джеси,това кога бе?лелеееее!верно ли???!!!!!

# 403
Ами имайки в предвид каква е сюжетната линия на филма, логично би било да се завърти интрига около новопоявилата се героиня Тейлър.
И при все това , всичките тези нови връзки и бракове, (доколкото съм чела ) не са довели до раждането на един куп деца от различни бащи , с което както знаем се справя перфектно Брукасита  Crazy(тя има деца от свекър си и дете от зет си  Crazy  )
Така че , трудно бихме могли да сравним Брукасита и Тейлър, но поставени на кантар, коя от двете е к_рвата в сериала  - грешната Брукасита ще натежи с пълна сила  Whistling

# 404
Апелирам за прекратяване на спора! smile3548

Ясно е, че има поддръжници и на Брук, и на Тейлър. Тези, които харесват едната, не харесват другата. Такива, които харесват и двете са малко/аз съм една от тях/.
Според мен няма смисъл да се спори коя е по-по-най, защото всеки си защитава любимката.
Нека се наслаждаваме на сериите /някои от вас- с присъщото им чувство за хумор/. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт