Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво се случва в последния епизод на сериала?
Какво е мнението на форумните потребители за развитието на сюжета?
Какво е мнението на форумните потребители за главния герой Рич?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво се случва в последния епизод на сериала?
В последния епизод на сериала има много изненади и важни събития. Брук казва на Рич за това, че Сали го е измамила, а Спектра иска ключовете от сградата си. Рич знае всичко и си тръгва ядосан. Стефан е разстроен, защото мисли, че Брук му е изневерила с брат му. Дикън се опитва да спечели отново доверието на Бриджет и тя се съгласява да му даде още един шанс. Има спор между Ник и Рич за бебето, а Джаки моли Рич да отстъпи, ако бебето е на Ник. В последния епизод Брук потвърждава, че детето е от Рич. Междувременно Бриджит и Еррик се карат помежду си, а Брук признава на Дикън, че не е знаела за плановете на баща си. Рич предлага да скрият истината от децата, за да не страдат и да запазят брака си.
-
Какво е мнението на форумните потребители за развитието на сюжета?
Форумните потребители имат разногласия относно развитието на сюжета. Някои смятат, че Рич взема прибързани съдебни решения, докато други изразяват съчувствие към героите и техните действия. Има и коментари, които показват разочарование от поведението на главните герои и еволюцията на отношенията между тях.
-
Какво е мнението на форумните потребители за главния герой Рич?
-
Какво е мнението на форумните потребители за главния герой Брук?
-
Какво е мнението на форумните членове за развитието на отношенията между главните герои?

днес ще чакам и аз някой друг да разказва,на работа съм!айде лек и спорен ден за сега!
спрете се малко...Вие каква съпоставка правите? На настоящото поведение на Брукасита и бъдещите прегрешения на Тейлър? Хайде да се върнем към настоящия момент и да направим равносметка. До тук (сериите, които са излъчени в България) Тейлър има 3 деца от един и същи мъж и веднъж е съгрешила с колегата си доФтор. След инцидента на яхтата е попаднала при принц Омар, но с амнезия, държана в плен и в неведение. За Брукините неволи, прегрешения и т. н. няма да споменавам, само ще кажа, че не знае от кого е бременна в момента (ние знаем, но тя - не) Това се е случило до момента, това съм видяла, това коментирам. Аз не гледам сериите в САЩ. Когато Тейлър изпростее по почина на Брук, тогава ще я оплюя, както му е реда.
Бравос!
Да бяха мъже на място, Брук тогава да щеше да е каквато я наричат.. ма те са муньовци всичките..
и ооооооооо най-после му върна пръстена ...
)
)
Защо ??? (тук умрех от хилеж
)
...
, не иска да остави детето си при брат си и ще направи всичко детето да знае кой е баща му ...
Тук Стефка прави опит да го вразуми , че ще отгледа детето на брат си, как ще се чувства , когато Ник си го взима ... Рич е убеден , че Ник ще се откаже от правата върху сина си ...