М & БИ - 68

• 31 566
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Реших да си пусна предишните писания, че напоследък - изтривах, докато постна, но защо така в червено - пуснах без да направя предварителен преглед и сега - пиша в любимото синьо.
Ето и козметиките за хамаам: на английската страница - не се водете от цените - те са надути - вижте за информация само, търговски представени:

http://www.maroque.co.uk/catalog.aspx?p=02411

А ето аз какво подарявах на мароканци. Това не е българска козметика, но на мен много ми харесва и от своя страна те пък както "не обичат" да се "модят" и да си угаждат....

http://www.manufaktura.biz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma … kup=&trideni=
http://www.manufaktura.biz/katalog/zbozi/popis_zbozi.asp?klic_ma … kup=&trideni=

Магде,този мой виртуален любимец Ясин голям бяс. Ама как пък си постлал якето на пода на магазина, а после легнал да се тръшка! Ами той си има репертоар човека. Виж какъв е подреден. Аз те питах направи ли година, понеже и ти и Събинка казвате, че пълзи бързо, но явно сега е на тази вълна, да ти е жив и здрав и палав.

Амал, хайде по проект да се спретнем арабските мами, които живеем и в Бг и да направим едно кръшно хотелче с хамаам! Маноканската страна /тука като на сватба/ дава козметиката с арган, твоят мъж да се занимава с филмирането и промотиранено и 100% това ще е най-хубавата реклама, в която няма девойки с мръснишки погледи и позаголени.  Аз сериозно де, а ясмин ще го проектира - ама да ползваме ЕВРОМЕДА - това е програма за проекти между ЕС и Средиземноморието, а като се работи с фондове, и като си кротък и съвестен, не те тормозят бандити.         

Ели, направо се чудя какъв живак пък е твоята госпожица.

Ние какво стана - сме все едни и същи витруални приказливки. Имаше едно миме - с либе от Иран ли беше, Ирак ли беше, горчивото бадемче го няма, даниела сигурно с 3-те моми има и тя много работа. 

Има за щастие и нови мили мами, но пък чакам Мелани да се разприказва по арменски ... 

Една жена беше писала да пита как е във Мароко, дали да прави на гости дъщеря си, която пък се запознала с мароканец по нет-а, аз й писах и-мейл, тя отговори. Онази жена, за която рачето ни прати пост, поне на мен не е писала обратно, а и некоя мама не каза да е отговорила на личните съобщения.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 09:07 от akhyal_katya

# 76
добро утрооооо!
открих най-сетне истината. а мене се е метнало детето- Ивка дивка си е дива като майка си. най-накрая майка си призна че аз съм била същото чудо. вчера я оставих тя да е гледа и излязохме да пазарим с мъжо и като се върнах тя сама си каза. че бая се изморили от щуреене и така. ама сестра ми беше много добро бебе. само спеше и ядеше. аз си спомням защото имаме голяма разлика 9 години и аз много помагах на майка. е аз не вярвам моите деца да имат толкова голяма разлика, въпреки че нищо не се знае, но мисля че няма и да е малка. че те на работа ме чакат вече всеки момент да се върна, а аз нямам такова намрение.
много хубав хотел е показала Jasminka. останах очарована. тази година няма да е,защото вече уредихме и двете почивки, но догодина определено ще го посетим. заазих си интернет адреса и ако не ме заплени ещо друго ще проуча въпроса за там. а и съм чувала че на о-в Тасос е хубаво. аз бях на О-в Корфу и също ми хареса природата, ама много път. беше си нещо като служебна екскурзия- не семейна, а с колеги, и беше с рейс. пък и бях бременна в първите месеци и не можах да се насладя така на почивката, но ми хареса де.
Sky Blue- може и да си права за малката разлика м/у децата, но при нас няма как да стане. поне за сега съм на такъв акъл. мисля да се завърна малко на работа, да позабравя безсънните нощи, а те бяха многоооо с по 3,4 часа сън на денонощие и ха дано да не се завръщат Praynig..........ама така като гледам доста майки около мене са на този хал, така че няма как. а иначе децата ти са много сладки и предполагам навсякъде са заедно.харесаха ми снимките на им плажа. мойто Иве тази година ще го заведем на плажа малко, но в ранните сутрешни часове и след 5 слетобяд и се надявам да й хареса и да не пищи на пясъка. а ние със сестра ми с тази голяма разлика наистина не се разбирахме като бяхме по-малки, но сега много си се обичаме и постоянно си звъним. всеки ден си говорим по скайпа и тя много помага за беба.
Кате морок- да си изкарате хубаво на тази вечер в хилтън. ако живеех в софия с удоволствие бих се присъединила, въпреки че нищо не знам за мароканската кухня.

# 77
Добро утро  Hug
Скай- мерси за комплимента, мила. И ти си голяма сладурана, а децата са пуканки  Heart Eyes
Кате 2- като се върне моя убавец ще му предложа да дойде с мен, че той все се муси като стане въпрос за мароканската вечеря. Всъщност, имах идея да отидем в СФ заедно и той да ме изчака при негови приятели- афганистанци, ама младежът се разфуча: "Значи ти ще ходиш при разни мароканци да се кефиш, а мен ме пращаш на м....... ми". А сега де- странно ми реагира понякога  newsm78
Кате 1- и на мен ми правиха серенада миналата година, беше страхотно изживяване. Пазеха го в тайна, но имаше изтичане на информация  Twisted Evil И се бях подготвила- пити, сладки, мезета... Имам чувството, че се чуваха чак от центъра, като започнаха да броят от 1 до 12, а и всички си бяха купили свирки и пищяха с тях. Докато стигнаха до дома и цялата махала се беше събрала да гледа  Grinning Когато излязох да ги посрещна запяха "Учителко, целувам ти ръка"-  направо на улицата, прегърнати, подредени в полукръг около мен. А аз- рев  ooooh! Истината е, че имах доста проблеми с тях- бяха буйнички и непокорни и действително първите бели коси ми се появиха покрай ядовете с тях. Така че като че ли всяка думичка от песента беше като поднесено извинение и аз го приех като такова... и забравих всичко. Прегърнах първите две хлапета, които бяха най- близко, другите ни накачулиха и прегърнаха нас, докато се образува една огромна купчина от ръце, къдрици и насълзени очички и сополиви нослета  Grinning Беше много хубаво- със сигурност един от най- милите моменти в живота ми...

# 78
Eх, нафасима, ами да дойте и той с нас, иншалла. то няма да има мароканци никакви. Не е частно парти. Има желаещи и са дошли да вечерят - на отделни маси, при това - високи маси. Напълно ресторантска обстановка. Не го пращай при афганистанци, но ако сме така голяма компания и повече жени, как ще ни изтърпи човека - ще може ли да ни забавлява. На мен ще ми е приятно и Събинка да дойде, и Катето 1, и който иска да дойде е добре дошъл. А както и мароканския посланик е откупил храната - току-виж в хубави опаковки разпратим на онези, които са извън София - като ползвам куриер.... 

# 79
сабинка,кате тук съм,но в4ера бях на форумска среща-с една майка която се надявам скоро да влезе в темата,има дъщери4ка малко по голяма от Даяна ,та бяхме в една градинка-после ще пусна снимки-съущата ако се сещате,за която бях писала като беше татко тук 4е не ни пуснаха защото била само за майки с деца-сега е обща,та добре си изкарахме,дребната после не искаше да тръгва,после ще ка4а снимки,та след това бяхме у свеки,после пък говорих с нашите на скайп-а после мъжо окупира компа-та за това ме нямаше Laughing
ели права е скай когато са 2 с малка разлика много по лесно се гледат  bowuu,горокото дребно-сега няма с кого да играе Sad затова ще го правим компютърен гений Grinning
катя я вземи и напиши он лайн справо4ник-за хамаам и вси4ко останало- поне ще запознаеш и останалите  Heart Eyes,защото много добре си го описала
магде при нас Сами ги правеше големите изпълнения,веднъж на центъра сме ги извели с майка и тя поиска бонбони,всзехме и ,пшосле не знам за какво се ядоса пръсна бонбоните и се хвърли на земята и запо4на да рита и крещи с цяло гърло-ужас събрахме народа
сега из4езвам 4е дребната ще се събуди и трябва да и слагам закуска

# 80
Кате 2 - и аз си мисля, че моя човек няма да се навие да прекара няколко часа само сред жени, но самия факт, че му предлагам да дойде ще го успокои, според мен. Абе, аз знам, че той е сигурен в мен, ама нали трябва да ми се намуси- ей така, "за спорта"  Crossing Arms И ако случайно мине номера- никъде да не отида. Винаги е казвал, че е спокоен като знае, че съм си нашия град, дори и той да е далече. Но ако аз замина някъде- олеле- мале   smile3515
Абе, верно- Катето 1 не е ли навита да похапне марокански специалитети в нашата компания?
Аз току що излязох чисто нова от банята- къносах се /още не ми се ще да се боядисвам/. Следва епилация, маникюр, педикюр, маски и пр.  4470 За следобед съм поканена на разходка край Дунав с колеги.
Приятен ден от мен   bouquet

# 81
# 82
Нафасима, аз пък ще те издам на Накиб като си дойде, как се гласиш, чак и маникюри Joy

Кате, Нафасима, без мен ще мине мароканския сафир Wink   Аз от служебните приеми се чудя как да се измъкна, едно ми е тегаво Sick  Изобщо не ми е конфортно да съм сред непознати хора Tired
 Единствения път когато съм се чувствала добре на такъв род дейности е миналата година във Варна. От около 150 човека, жените бяхме само 3 и аз най-младата и хубава се случих сред тази жестока конкуренция  Joy  Mr. Green Имаше от ОАЕ, Алжир, Турция, Израел, не помня още кои, повече от 20 държави бяха. Те братята араби веднага ми познаха черната муцуна и все искаха да ме заговарят, а аз горкото Embarassed Но на алжирците им бяха много хубави униформите Wink  Като се прибрах в СФ ,2 седмици се жалвах на момчето защо не е пилот или морски капитан да носи хубава униформа, та и аз като мойта бабка да се хваля  Laughing

Нафасима, брей тая ревност. И мен вече взе да ме ревнува откакто не си седя само в къщи.
Ама много са солидарни тез сирийци. Прибирам се веднъж, а някакви момчета почнаха да свиркат и подвикват, аз не се обръщам и си вървя. Ахмед излиза разгневен от стаята и почва да им крещи, тръгна на бой да налита. А то каква била историята, някакъв арабин от нашия вход, но не го познавахме  дотогава,  видял че ме закачат и тичал да каже на Ахмо, бързо излизай , че някакви гледат жена ти  Joy 

# 83
Еййй метнах снимки от хамамчета  ,а написаното не се  появи....
Хамам си  е кеф отвсякъде....ама Кате-ти за какви цени говориш Мило-свестния хамам тук е Лукс- централния е 38 евро с гомаж за 5 минутки. Удоволствия франсетата предлага много въре...ще рече човек че те са измислили хамама  Joy newsm78
Може да останеш цял ден ,като влезеш......В моя квартал ,определен като арабски-хамама е по-простичък....и е гадно кат те метат на земята и почната да те трият с една ръкавица...ама всичката кир излиза и си като дантела после в кожата. Има жени ,които по цял ден стоят в хамама и само това правят-Трият тела! като си плащаш хамама-те питат ...с масаж ли искаш или с гомаж-изтъркване или...поистване-епилиране пълно или частично.Ама пак ти се събра едно 20-25евро,за да се приедеш в ред...Красотата иска Жертви! #Crazy
Тук предлагат винаги ментов чай в Тихата стая...като се изкъпеш-той ти е като Бонус че си избрала тоя хамам.Забелязла съм че арабките си купуват черен сапунс лавандула  от самия хамам,а чужденките си идат с техните продукти и като с къпят правят адска пяна в общото помещене-та всеки път минава една жена та прави забележка....защото повечето от къпещите се жени просто си седат долу на мозайката ,подпрени на чешмите и не се вълнуват че са седли на земята-дразни ги само ,ако твойта пяна отива в тях.Най -хубаво е помещението с парата-не знам какви  са клонките с листа, които слагат вътре н подноса с парата-но ухае Фантастично.Тук до това помещение Задължително има Студена стая....ако прегрееш-да влезеш там-да се охладиш.Французойките се къят с бански,а арабките се покриват  с тънка карпа...На всички им е приятно-и е истина че там се завързват доста инересни теми и разговори...някак си падат различията на такова место-жените сме си еднакви-дай ни приказки за кремове и мода.....

А знаете ли с какво са ги запамнили арабите -първите европейци.?!Като са правили кръстоносните походи-...с това че много миришели и не се къпели...Направо -горките араби били в шок от миризмите и хигиената им!

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 13:30 от dala

# 84
Насам моля, насааааам, мили мами и госпожици!

Настанете се удобно и нека някоя сложи чая, а аз ще дойда след 15-тина минутки! Тъкмо да се разприказвате, а аз да се подготвя - че ще разказвам много за магичния граз АЗИЛА. Нали моето семейство има хотелчета и туристическа агенция ... не е в този град, но има много литература и снимки !!!!, нали  много ни четат и други хора: ЗАЩОТО НИ ВЪРВИ МУХАБЕТА, А И СМЕ ГРАМОТНИ И КУЛТУРНИ АРАБСКИ МАМЕТА, нека им разкажем за красивите страни, от които идват нашите съпрузи.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 13:47 от akhyal_katya

# 85
Паревнер, инч песек / здравейте, как сте (на арменски, по молба на Катето).

Много исках от вчера да се включа, но на малката и сложихме ваксина, пък и зъби явно се задават. И вчера ми разказа играта. Само мрънка. Снощи към 12 тъкмо се зарадвах, че заспа и тъкмо да седна..ама... Сега пак не е на кеф нещо. Та ще ме извините тези дни само ще ви чета.

Желая ви много усмихнат и лъчезарен ден.  Two Hearts

# 86
Здравейте сладурани   bouquet
Свеър, благодаря ти за ислямския линк за деца ... ама при нас не важи. Само на арабски е, аз отбирам малко, а малката въобще. Иначе тя харесва нашид , особено когато го изпълняват деца - ама да е на английски  Flutter Момичетата от центъра, който посещавам, ми дадоха няколко песни на английски - Мона винаги я будя с тях, много ги харесва. Едната е по хадита три пъти кажи майка, един път баща, а другата е че трябва да славим Създателя СУТ.
Кате Ахял, много интересни и изчерпателни обяснения как се ходи на хамам  Sunglasses Явно идеята е като идеш, много време да загубиш в зяпане на останалите хора и бъра-бъра  Laughing Признавам си, не съм ходила - аз май-май съм повече по 5 минутния душ  Joy
Шилан плюс Шиар - не ме учудва ревнивостта на мъжо ти, типична им е за тези географски ширини  Heart Eyes То като си помислиш, не е чак толкова лошо, стига да спазват това което изискват от жените Naughty А кой те кара да готвиш в 1 след полунощ?! Късметлии са с тебе - ако бях аз, щях да ги пратя до денонощния Макдоналдс, щом са гладни  Joy
Марси, обезкосмяването на интимните части и подмишниците в исляма е сунна и част от пречистването, необходимо преди молитва. Важи за мъжете и жените, всички учени по ислям са единодушни по въпроса. Затова не ми е ясно защо мюсюлманите които си видяла забраняват на младите момичета да го правят! Молитвите са задължителни от 10-13 годишна възраст в исляма, твърде рано за болшинството момичета да се омъжат . Май - май  в този случай отново някой бърка исляма с културните им навици и поверия Thinking
Мъжа ми много чете за сблъсъците в Ливан , та и аз съм информирана  Cry Дано се размине леко, стига са умирали хора и стига западните медии са представяли исляма за причина на финансирани от тях войни!  Praynig Като иракска съпруга, съм чула за много болка и страх, и разбити животи  Cry Боже, дай им сила  Praynig
Поздрави на всички и лек ден - извинявайте ако станах мрачна към края   bouquet

# 87
хей арабелки,
как сте днес? HugМного пишете,вечер ви чета и направо заспивам на компа...затова сега се включвам по-рано..
Ей,много ви харесва Пловдив значи ,наистина е както Рали го описва ,много зелено навсякъде и сега времето е много хубаво,затова сме всеки ден навън и Адам кротко си стои в количката...хайде една среща и в Пловдив да си спретнем Hug

Деси,Скай,наистина ли деца с малка разлика по-лесно се гледали newsm78Аз пък си мислех точно обратното!Сега ме карате да се замисля и аз Heart Eyes

Скай,имаш къща мечта и деца разкошни  bouquetМного ми хареса изгледа от къщата ви,към една планинска месност ми се стори??

Сега да ви кажа и за избелването на зъби...гледам го дискутирате тук, и във форума за красива мама също,НЕ Е ВРЕДНО!!!Избелването не е от сега,правени са проучвания от повече от 15 години и не се е наблюдавал ефект върху емайла,четем последните американски новости и проучвания.А тези зъболекари дето казват ,че е вредно,емайла се лющел и тем подобни глупости си нямат и понятие от начина как действа системата,и искат да останат на ниво медицина  от времето на бабите ни.Няма вреда, ако се използва правилно и малко доктора се поинтересува да чете.А,Кате вуйчата дето вика петна от черен чай не се махали,всичко се премахва с изключение на оцветявания от тетрациклин и флуорозите .Аз лично си ги избелвам.

Кате Мароки,много интересно разказваш,продължавай... GrinningТолкова неща научавам за Мароко от теб  bouquet

# 88
  • по пътеката
добър ден, не спите ли ве4ер? голямо писане пак е имало! newsm78 Laughing  bouquet
леле, какви ревнивковци ? Mr. Green кате, нафасима! Hug нямате мърдане без конвой!  Crossing ArmsMr. Green кате, ще я издаваш, зна4и на накиб, 4е ходи с колеги на дунава? ах,ах!  Outta Jointтой, щом я оставя за цял месец сама, зна4и й има доверие или поне не е толкова лошо ревнив!  Mr. Green
нафасима, да не ти пука тогава слагай роклята,  bouquet много хубаво ти стои и да мрат от завист колежките ти, нали и те са били млади и хубави!  newsm78щом те оби4ат у4ениците ти, зна4и си от добри4ките даскалки, но какво съм видяла аз за толкова години с децата, наистина имам голямо разо4арование!
 идете на мароканската ве4еря, особено свободните, това е първо слу4ай да се срещнете пом/у си и да се опознаете и да видите една култура, което е рядкост в бг! bowuu  chef  bouquet
 кате2, де да мога да се телепортирам! но хапнете и за мене и изпийте един 4ай ! Hug
само да добавя за хамема! зна4и има си теля4ки и то май основно за това се ходи-топлото и пълното о4истване от мръсотията! зна4и ляга се на едни банкети, това са по високи платформи, целите в пло4ки и се по4ва,тя ви по4ва от лицето, и до петите, вси4ко!прави се суек(една кора от дърво, се дъв4е, пълна е с йод и се плюе, но се по4истват 4удесно венците и се дезинфекцират!някои са си дошли с хената, боите,мазилата за коса!там се правят веждите, кола маска къде искате и вси4ко си се плаща на жената, която ви е поела! после те си по4иват в предверието и си лежат, лаф-моабет!пият напитки или вода! обикновено един хамем трае най-малко 2 4аса! Crazy
дала, ей супер луксозен този хамем!  Peace
сабинка,как са ми любимците?на градина ли сте? свикват бързо сега? Hug
скай, думи нямам за дома ти и за семейството ти- суперлативи само, аз помня още от на4алото на темата твоя ник и сайта ти! ама тази снимка с малката в ръката на баща си е просто уникат! моята племенница правеше така с нейния и тя е много подвиждна , безстрашна, плува, дави се и пак няма страх, някак това непрекъснато стимулиране за опасни номера я прави адреналинка! как се катери по гардероба да си скрие куклите и на майка  си гримовете! #Crazy #Crazy ooooh!
магде,ели не сте сами, имала съм тръшканици и скандали с моми4етата! ей така с белите дрехи, в калта, за едната идея и писъци до бога, хората ме гледат, аз пазя споко, но докато тя не реши да спре не спря! линда пък е от театралната гилдия, има ли публика спокойно по4ва да се тръшка и да иска с рев, артисти4ен, докато не стане на нейното или излезе някое дебело убеждение за друг път! но не забравя обещаното!в4ера ,рпимер, с мене влиза в монопри, заявява,4е само ще гледа без да купува, аз съм заявила,4е не нося пари и тя минава с разглеждане на вси4ки книжки подробно! купихме шоколад, минала съм на системата по едно нещо да се купува, дано остане хрисима! излизаме и на 50 м дядо й, веднага овации и отива с него, аз да си ходя! е, познайте дали се е разминал той! идва с няколко изненади, бонбони, няколко вида,сокове, топки от сладките и май още неща имаше! #Crazy #Cussing outи каза,4е е минал леко, искала е някакви големи игри! Mr. Green

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 14:32 от marsy

# 89
  • In a surreal moment!
Здравейте и от мен !
Дала , А.Кате с шефа си мечтаем за хамаам....многооо....
Май съм склонна мароканската вечеря да заменя за хамам ..
.ако посланика е така великодушен пак да плати  Laughing  Embarassed  Sunglasses

Хари - спешъл поздрав фор ююююююю
http://www.vbox7.com/play:5d4bd3d3

Общи условия

Активация на акаунт