Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?
..........ама така като гледам доста майки около мене са на този хал, така че няма как. а иначе децата ти са много сладки и предполагам навсякъде са заедно.харесаха ми снимките на им плажа. мойто Иве тази година ще го заведем на плажа малко, но в ранните сутрешни часове и след 5 слетобяд и се надявам да й хареса и да не пищи на пясъка. а ние със сестра ми с тази голяма разлика наистина не се разбирахме като бяхме по-малки, но сега много си се обичаме и постоянно си звъним. всеки ден си говорим по скайпа и тя много помага за беба. 

Когато излязох да ги посрещна запяха "Учителко, целувам ти ръка"- направо на улицата, прегърнати, подредени в полукръг около мен. А аз- рев
Истината е, че имах доста проблеми с тях- бяха буйнички и непокорни и действително първите бели коси ми се появиха покрай ядовете с тях. Така че като че ли всяка думичка от песента беше като поднесено извинение и аз го приех като такова... и забравих всичко. Прегърнах първите две хлапета, които бяха най- близко, другите ни накачулиха и прегърнаха нас, докато се образува една огромна купчина от ръце, къдрици и насълзени очички и сополиви нослета
,горокото дребно-сега няма с кого да играе
затова ще го правим компютърен гений
И ако случайно мине номера- никъде да не отида. Винаги е казвал, че е спокоен като знае, че съм си нашия град, дори и той да е далече. Но ако аз замина някъде- олеле- мале 
За следобед съм поканена на разходка край Дунав с колеги.

Аз от служебните приеми се чудя как да се измъкна, едно ми е тегаво
Изобщо не ми е конфортно да съм сред непознати хора 

Момичетата от центъра, който посещавам, ми дадоха няколко песни на английски - Мона винаги я будя с тях, много ги харесва. Едната е по хадита три пъти кажи майка, един път баща, а другата е че трябва да славим Създателя СУТ.
Явно идеята е като идеш, много време да загубиш в зяпане на останалите хора и бъра-бъра
А кой те кара да готвиш в 1 след полунощ?! Късметлии са с тебе - ако бях аз, щях да ги пратя до денонощния Макдоналдс, щом са гладни 
Дано се размине леко, стига са умирали хора и стига западните медии са представяли исляма за причина на финансирани от тях войни!
той, щом я оставя за цял месец сама, зна4и й има доверие или поне не е толкова лошо ревнив!

и каза,4е е минал леко, искала е някакви големи игри!