Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са последните новини за Ливан?
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са последните новини за Ливан?
-
Какви са мненията на хората относно работата с хора с увреждания?
Форумът разкрива различни мнения за работата с хора с увреждания. Някои участници смятат, че работата с хора, които са придобили увреждане, е по-предизвикателна поради борбата им със спомени и желания от предишния им начин на живот. Други споделят примери за успешна рехабилитация и адаптация на лица с увреждания, подчертавайки важността на индивидуалния подход в тези случаи.
-
Какво представлява Фестивалът на свещената музика във Фес?
Фестивалът на свещената музика във Фес е едноседмично събитие, което събира талантливи и вдъхновени музиканти от различни страни. Програмата включва разнообразни религиозни изпълнения, като източнохристиянски песнопения, доминикански песнопения от Франция, свещени танци от Бали, фламенко и други. Фестивалът завършва с прожекция на филм за "пътуването на ромите от Раджастан до Андалусия".
-
Какво представлява посещението в марокански хамам?
-
Какво представлява обезкосмяването в Мароко?

какво си правите?
Ето и чайчето, заповядайте
и ще дойда да ви прочета на спокойствие
как са им моми4етата, махат ли вси4ко? деске, светле ?
какво правите вие по въпроса с космите на вашите девойки? пак си мисля, 4е нещо не е както трябва, защото децата в религиозните семейства се молят от детската градина, зна4и някъде към 5 се по4ва твърдо! и май това,което казва светлето зх е за първия цикъл и ве4е да се мисли за брак, 4е да не стават щури девойките с хормоните, дето ги блъскат и да правят бели!това за едно време, има си резон! сега като не можем да следваме традиците от едно време и да ги женим след 1 -я мензис, няма как- ще си ги държим у дома и ще им наливаме акъл, поне контрол външен да има, 4е са изложени всекидневно на свалки и аванси!а и те като пубери, хи4 не са лесни, особено буйните! интересно ми е как у4ат анатомия и биология? присъствах 5 мин на урок по общество и много питат за брака,явно това ги вълнува, не знам какво то4но преподават? 
ама ти не се ядосвай де , нали имаме перална . Иначе Теди още ползва Йоана за ,, адвокат ,, казвал и - хайде иди кажи на непознатите че ми се пишка 

Бих се учудила на думите ти,Другарче, ако не познавах пловдивчани, но действвително друсащата се част са много... И аз познавам 2 момчета, които се друсат също. Те не са ми от близките приятели - близките ми са други 2 момчета, но те не само, че не се друсат, ами и са много свестни същества. Единия е съдия там, а другия е агроном. От втория има един подарък, каза ми - специално за арабските мами:
Иначе... харесва ми Пловдив, ама ми харесва и Кайро... майнички - майнички, ама и масритата не падат по-долу... Бе където му писано на човек. Майка ми разправя, че ми хвърлила пъпа във ВМИто в Плевен, ама те нали контактуват със ВМИто в Пловдив, та явно натам ми е отнесен, щото всяка свободна минута гледам да съм в Пловдив... А колко пъти съм ставала сутрин и съм решавала, че, видиш ли, днес ще пия кафе в Пловдив, вдигам се на рейсчето и хоп - за няма и 2 часа съм там...
ама живот.... какво да правиш...
Кажете вие...
, ще изпържа едни картофки и ще разцъквам програмите докато не дойде оня малкия дявол да ми драпа по ръцете да си играем.... Че сега е заспала, какво ме чака нощес - само аз си знам...
и