ВРАЦА - 16

• 11 369
  • 286
  •   1
Отговори
# 225
buba_85  трябва да намалиш солта боба зелето, лещата,  това си спомням имаше и още ама не помня newsm78 почиваи повече. днес си взех изследванията от секретите и тази ми каза че всичко е наред да не се притеснявам.
А за това гаражче там до Славянски кът 4 съм влизала и ми се стори много скъпо но не съм пробвала качество Flutter

# 226
Мерси за информацията Simple Smile почвам ги тез диете,за да не става по зле.

# 227
хора тръгвам за болницата че получих леко кървене, стискаите палци бебо да е добре Cry Praynig

# 228
Дано всичко е наред,стискам палци Praynig чудя се защо така не ни върви на нас бременните Sad

# 229
малии афродитке, не така.. дано да няма нищо лошо и да сте добре с детето.

# 230
Не се притеснявай, може да е от притеснение. Чакаме да се върнеш и да кажеш как е минало. Ей не се шашкайте, няма бременност без проблеми. Я крака болят, я детето рита в ребрата, я киселини, повръщане и такива неща. То странно ще е ако няма никакви проблеми  Rolling Eyes

# 231
Здравейте, момичета! Прочетох отгоре-отгоре какво сте си приказвали и видях, че някой е прошушнал, че си имаме радост вкъщи Party
Вчера ни изписаха и за сега сме послушни и добрички. По-късно днес ще кача някоя и друга снимка да я видите.
Благодаря на всички ви за хубавите пожелания Hug Желая на бременните мами да се пазят много и да им кажа, че чувството да видиш за пръв път детето си е неописуемо... даже сега се насълзих като се сетих за момента в който Мишето ми се роди Heart Eyes

# 232
Добро утро. Браво на Мишенце, добре дошла отново   bouquet  вече мамче.
Валя настина и цяла нощ не съм спала. То не беше рев и мрънкане  Sad горкото. Дано му помогнат по-бързо лекарствата  Praynig

# 233
Мерси, Мимка! Бързо оздравяване на малкото Валенце! Hug
Мамите, които кърмят могат ли да ми кажат дали са си замразявали кърмата. Аз сега имам доста, а бебока е малък и не може да изяде всичко, а ако не се изцедя с помпата много започват да ме болят гърдите. Казаха ми, че мога да я замразявам за 6-7 месеца във фризер, ама нещо не смея, че не знам ако се развали как да преценя дали мога да я дам на бебето. Някой пробвали ли е тоя метод и въобще добре идея ли е да я съхранявам?

# 234
И аз съм чувала че замразяват кърма, но моята беше толкова малко и не стигаше. А ако е развалена, това си е мляко и ще усетиш.

# 235
Здрасти mi6ence,добре дошла и ти пожелавам успех сега с всичко ново което ще се случва около теб.Относно замразяването и аз съм чела из форуми и теми,даже в една брошурка която ми даде лекарката,че може да се замръзява и тогава трае няколко месеца.Но най-добре питай лекаря който ти е наблюдаващ нали сега има такива които те наблюдават и помагат.
Скорошно пздравяване на Валенцето.
Ние днес ще пътуваме за София,ще ходим на бал,дано по пътя всичко е наред че всякакви шофьори има.Пожелавам ви лек и усмихнат ден на всички.

П.П. / Щях да забравя,снощи случайно беше включен скайпа на afroditka,засякох мъжа й.Каза че е в болницата,но не е нищо сериозно.Само толкова каза.

# 236
mi6ence.. добре дошла отново при нас, като горда мама. Пускам ти един лик за съхранение на кърмата http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1047/76/. Тук има за абсолютно всеки вид съхранение. Хубаво е, че имаш кърма и си решила да кърмиш. Внимавай само да не си докараш хиперлактация с прекомерно цедене, цеди толкова колкото да омекнат гърдите, а не докато пуска. желателно е да ако замразяваш кърма да е в пластмасови контейнери, но и в стъклени също не е грешно. Можеш да смесваш кърмата от 2 контейнера като за годността смятай по старата дата ( на първата изцедена кърма). Много се радвам за теб и малката Мишел. Ако има нещо питай, също добро мнение и съвети можеш да получиш от кърмаческия форум ( но все пак си имай едно на ум, че ти най добре знаеш какво е най хубаво за твоето дете)  Hug

# 237
  • Бургас
Ми6е, добре дошла на теб и целувки за двете ви с Мишел:)! Hug Heart Eyes Нормално явно си родила, а не секцио, нали? Как са хлебарките?Simple Smile
Преди малко се чух с Афродитка, добре е, вероятно понеделник или вторник ще я изпишат, така каза. Радвам се, че е добре.

Последна редакция: сб, 24 май 2008, 14:20 от Муциту

# 238
Добре дошла на мама Мишенце и малкото Мише  Hug Аз лично съм съхранявала кърма замразена и мисля че няма никакъв проблем. Слагах я в малки бурканчета от детски пюрета и отгоре надписвах датата и колко мл е кърмата ( не пълниш бурканчето за да не се спука).После я оставях да се размрази сама или на водна баня, ако ми трябва веднага. Ако можеш замразявай, удобно е когато ти се налага да отидеш някъде и може някой да те замести в храненето или пък ако сте излязли на разходка и не ти е удобно да кърмиш.
И аз се радвам много за Афродитка, дано да не и се налага повече да влиза в болница, освен когато ще ражда де  Wink

# 239
Ми6е, добре дошла на теб и целувки за двете ви с Мишел:)! Hug Heart Eyes Нормално явно си родила, а не секцио, нали? Как са хлебарките?Simple Smile
Преди малко се чух с Афродитка, добре е, вероятно понеделник или вторник ще я изпишат, така каза. Радвам се, че е добре.
Нормално родих, Муци. Беше малко зор, ама в интерес на истината очаквах да е по-страшно Crazy А относно хлебарките.... не искам и да се сещам- по големина ги има всякакви ooooh! Беше ме много страх докато спим да не налазят Мишел.  Sick
Афродитка защо е в болница? Във Враца ли е в отделението?

Общи условия

Активация на акаунт