Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 531
  • 490
  •   1
Отговори
# 135
 rotfImbo  Joy  rotfImao  hahaha rotfImbo
Тоя номер не съм го знаела до сега  Crazy  Сигурно е голяма веселба с як кънтеж и добро ехо   Crazy  Joy Горките ви съседи, сигурно са били очаровани от така произведения шум клонящ към  високите  децибели  Joy

А ние храната ако е престояла в купичката и няма нужните ароматни качества не я ядеме  Crazy
Сиреч цял ден го дебна, ако е гладен му сипвам по мъничко за да се изяде, ако се застои храна в чинийката пада едно мръщене, суетене и биколене около паничката ...сърдене, мрънкане   hahaha Голям е каприз тоя Ггумънго  Crossing Arms
Дори ми се е налагало да хвърлям изветряла храна , която той отказва да яде и да сипвам нова от пакета  Crossing Arms

# 136
Всичко си изяждаме ние , само дребните натрошени , парченца не можем.
Рет днес се размина с пострижката.Мъжът ми искаше да го води към 16 ч. , но като се обадих ми казаха , че колежката /сиреч фризьорката  Joy / работела само в делнични дни и само с предварително записване.Та утре ще му запиша час при стилистката. Joy Ще е с нова прическа за конкурса.  Simple Smile

# 137
  • София
С туй Мохито няма са разберем, еййййй Simple Smile Нъ мъ изкушавайте Simple Smile

# 138
  • София
Момичета, моите ги кастрирах на по 3 г. През това време единият веднъж беше избягал от къщи по мацки, цяла нощ го търсихме, а той видиш ли, се подвизавал тихичко в таванските помещения на комшиите и в 5 ч. сутринта вече беше умрял от студ и беше оглушил махалата с мяукането си, защото няма как да скочи от третия етаж. Нямам идея дали е оставил поколение, но донесе хрема на себе си и на брат си.  Брат му беше абсолютно спокоен до 3-годишната си възраст, направо си мисля, че природата му е някак сбъркана.
След кастрацията не надебеляха и с грам, не загубиха подвижността си /напротив, у нас могат да се гледат всички най-актуални спортове: от футбол, през катерене, бягане с препятствия до кеч и др. силови спортове/. И най-важното, не се разгонват и не маркират. Понякога се случва по едричкото да натисне брат си и да го захапе за вратлето, но това е всичко. Вероятно имам късмет, защото и мен ме предупредиха, че съм закъсняла.

Честито на всички рожденици! Ние не успяхме да се включим в купона, но 1/3 от нас боледуват, а 2/3 са заети да пазят спалнята с боледуващите. И без друго едва дишам и ми е още по-трудно с двама хъркащи дундьовци върху горната половина на иначе крехкото ми тяло. Но явно си мислят, че така изразяват повече съпричастност, кой знае.

spam2 Диди69, фризьорка ли си? Simple Smile

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 22:07 от Емел

# 139
  • София
Старият ми котарак не беше кастриран, но пък и не се разгонваше. И той може да е бил сбъркан.

# 140
spam2 Диди69, фризьорка ли си? Simple Smile

Неее!  Joy Joy Joy Пробвах се с Рети , но нямам голям успех.Засега само шкембенцето му е остригано и го спуквам от целувки!  Laughing

# 141
Еее , днес всички котколюбки са били отбой !  Grinning Добре ,че с  AnMary сме на пост и поддържаме огъня до късно !  Joy

# 142
Ооооооооооо и аз съм тук, само дето съм на вълна музика и полудявам тук саминка пред компа  Crazy
Специален поздрав за тези мацки дето слушат здрава музика   superuu
Dio

# 143
Защо си саминка ,  Djindjari ? Пуканко да не е забегнал някъде да мърсува?  Grinning

# 144
Гугумънгито така жестоко е откъртил  Crazy Хърка и вее мустаките вече от около половин час  Mr. Green
Мъж ми вече си полегна и той, а аз си правя метъл купон ... самичка  Mr. Green

И се сетих за един роднина (не знам къФ ми се пада, много е сложно за обяснение ... нещо като на стрина Пена на първа братовчедка син  Crazy ...)  Mr. Green , който си кръсти котенцето Еди  Crazy А Еди е чудовището на Iron Maiden ... пак една железарска група от моите любими  Crazy  ...
Та котенцето беше едно малко сладко бебенце пухче с име на чудовище  Crazy  Joy Голям майтап  Mr. Green

А Рет ко прави ? Да не е отнесъл плувката и той  Mr. Green

# 145
 Grinning Гугумънги значи е метъл фен покрай теб ! И моя Рет хърка юнашки изтегнат на възглавницата ми.Трябваше обаче да го избутам от там , защото хич не ми харесва , като се настани там.Не че той се притесни нещо - просто отвори едното око и пак заспа проснат напряко на спалнята.  Grinning

# 146
А ...  забравих да ти кажа, че новата ти лентичка на Рет е много готинка  Hug
Чак надзърнах в сайта от където си я взела , да видя какви други варианти се предлагат  Blush

Ауууууууу някои хора скоро ще имат рожден ден , и аз тъй ... след няколко дена ставам на 32 години ...УжасТ драги зрители, как си лети времето  ooooh! А и утре ... опс т.е. днес ще имам повод отново да ви почерпя , на тази дата преди 1 година се бракувахме с мъж ми  Crazy
Това обаче го оставям за утре , гответе се за пиршество  Crazy Приемам заявки за пиенето - марки ... коктейли ... чудеса  ...Утре ще се напиваме тая се е видяла  Joy

# 147
 Djindjari , хич не мога да търпя еднообразието- затова непрекъснато сменям аватари,лентички!Ако можеше да сложа още няколко! Joy По едно време бях с три , ама за много кратко - модератор ми я изтри , щото само на многодетни давали по 3.  Joy

Животът не свършва на 32 - споко !  Laughing Кога си родена ?

А за черпенето на мен може този път  Мноооого го обичам това лятото !  Peace

# 148
ГотовосТ  поръчала съм няколко бутилки от това, за да има за всички  Peace
На 9 май е родено Гугумънгито, на 12-ти май беше сватбата ... на 15-ти май съм се появила и аз преди точно 32години  Crazy Crazy Crazy

Сега като ходихме при гинеколога и оня ме пита нали на колко съм години ...  newsm78 И аз отнесена ... "На двайсет и ос.... ъъъъъ на трийсет.... ъъъъъъ трийсет и една .... И той  седи с кръстосан поглед и ме гледа, а аз не мога да взема решения аджеба на колко съм , блещя му се насреща ...
И той "Последно на  колко сте години ??? Naughty " и аз " newsm56 Ми на 32  Blush " Мъж ми умря да се хили и да ме подиграва, що не съм била тръгнала от18-се нагоре, докато ги докарам до 32  ....    Whistling ooooh!

# 149
 Grinning На мен това ми се случваше редовно след 28-та година!До преди 2 години живеех в тоталното заблуждение , че съм с една година по-млада , докато една приятелка не ме извади от него!  Simple Smile
Рет се вижда кога е роден , само часа липсва - 1 след полунощ.От развъдника ми казаха , че бил първото европейско бебе! Joy Joy Joy Заради него и братчетата му не ходили никъде на Нова година , чакали писата да ражда.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт