Любители на КОТКИ, тема 3

• 25 530
  • 490
  •   1
Отговори
# 345
И не само на душата , и на дупето! 0,500 кг. козина са му свалили!  Joy И лятото ще му е добре!  Grinning

# 346
  • София
АнМари , направо ми се е.. м.....а и пак май не го направих както трябва!  newsm78 И това след 40 мин. мъка!  Joy
Ами ще ти обясня как става по-бързо Simple Smile

# 347
Хора, що се занимавате с таз снемка бг. Толкова е зле сайта и влошава ужасно качеството на снимките.
Напрвете си рег в www.multiply.com , безплатно е и си правите колкото албуми искате и качвате по 100 и повече снимки наведнъж...
Ставам да оправям децата, че ще водим Мони на градина. И дребната до ветеринарката трябва, да й даде обезпаразитяващотот вече. Май ще се наложи да я тегли, та и тя с нас ще пътува по кафета таз сутрин  Mr. Green
Честита прческа на Рети!!! Много е готин!
Диди, сигурна ли си, че ще си му порастне козинката до есента?  Laughing
За кафето ША дода  Mr. Green От вчера съм официално на метан, света е мой  Sunglasses

# 348
Ted_cat , ще порасне , макар и не в пълната си дължина  - ще стане 3-4 см. Най ме е яд за опашката - тя расте бавно!  #Cussing out

AnMary , ще чакам уроците! Simple SmileНадявам се не взимаш скъпо на час!?  Laughing

Рети вече не съска и ръмжи.Тази сутрин се попиках от смях с него.Вече никакви физични закони не ни свързват със земята  Joy - високият ни скок се е подобрил с цели 15 см, а средната ни скорост при спринт с 5 км/ч.  Joy То са подскоци,то е търкаляне,летене  Grinning , а опашката в този си вид стана най-големият ни враг!  Joy

# 349
Здравейте.Първата нощ на Динджи мина добре,в 3 часа само папка млекце и това бше,спинка си ми,то си ми е като бебенце ставам храня си го,
е то от мен се искаше само да притопля млякото иначе си се справя сама.Мъркаме си ние и си играем,а щом види че дъщеря ми се приближава идва веднага на бегом до крака ми и започва да се катери,ама като е малка не и се получава катеренето.И така това е то нас Hug

# 350
  • София
Чакаме да пуснеш снимки на твоята малка котана.

# 351
Чакаме да пуснеш снимки на твоята малка котана.

Може и катереща се по крака ти!  Peace

# 352
Аааааааааа и аз го видях най-после, по името на албума го намерих  Party
Много сте сладки бе Диди, много готинко мишленце е излезнало изпод козинката  Heart Eyes
Можеха да му оставят малко повечко козинка, 1 номер поне по - нагоре , да не е съвсем като голичък  Thinking
Нашия не е толкова късичко минат с машинката, ох после ще го снимам да го видите и моя дзвер, офъкан от баща си с триста зора борба на терасата  Crazy 

# 353
baby 06 пускай снимки, нямам търпение да видя това малко ангелче .... smile3522

# 354
  • София
Харо тренира ръмженето обикновено вечер. Тича като луд по апартамента, ноктите му скърцат на теракота. Все едно не котак, а куче имам. Кой го знае за какво си мисли в този момент, и какво гони.
Уроците след обяд. След малко ще водя щерката на рисуване.

# 355
AnMary, сподели моля те, къде водиш щерката на рисуване. Мони има такива наклонности и ми се иска някъде да го запиша.

# 356
  • София
В един детски център за работа с деца в квартал Надежда. Занятията приключват на 30 юни, след това от есента наново. Цената е символична - 10лв на месец. Центърът е общински и заплащането се води като "дарение".
Има и доста други интересни занимания там. Дияна танцува латино в градината, й и хареса модерния балет в центъра. Ако има сили и време есента ще помислим за някакво извънкласно занимание.

# 357
Абе , къде сте всички  newsm78
Само аз надничам тука, да проверя дали някой е писал нещо и все няма нищо  Thinking
Ами ако вие сте нейде на вън, оставете поне котенцата си пред компа, да си початкам малко с тях  Crazy

Тази сутрин заварих Гугумънго полегнал връз лаптопа, милия ми той, сигурно е искал да си початка с некое маце  Whistling
Я Нефертинката, я с кучето на Рети  Crazy... или с онази красавица Алинката  ...

ЕЕЕееееее AnMary се появи  Hug Hug Hug
Това с латино танците е перфектно занимание да знаеш. Ще помогнат малката да се оформи много добре - краченце, походка ... стойка.
Казвам ти го от личен опит  Peace

# 358
AnMary , а Харо на какви извънкласни занимания ходи?  Grinning Освен шорттрек по теракота и упражнения по пеене/ръмжене , нещо друго тренира ли?  Joy

# 359
Djindjari , верно днес е голямо затишие!  Simple Smile Аз бях оставила Рети пред компа , ама той пише само на фонетика , а пък не му казах откъде да я смени!  Joy

Общи условия

Активация на акаунт