Тайната на дългата и здрава коса - 34

• 33 383
  • 408
  •   1
Отговори
# 75
Преди малко гледах една реклама за маската с Гарниер и ми хареса,че моментално се вьзтановява,но то да вярваш на рекламите Rolling Eyes  Laughing Някой ползвал ли е и да каже да резултата,аз мисля да си я купя,но незнам кога Grinning
Много хубави коси имате браво..това за сгьстяването колко време го прави,че имаше такьв резултат,Фъстъчка???

# 76
  • София
Аера, мерси за комплимента за малката Simple Smile

За съжаление не съм си правила целенасочено снимки на косата. Пък и не ми харесваше да е токова гъста.

Аз дори първоначално не се сетих, че може да е от тривитаминола, мислех че е ефект от бремеността (но от тогава мина много време) ... и като раказах на съпруга ми случката при фризьора и той ми каза, "видя ли какво става като си слагаш овчата съставка".

Маската си я слагах два месеца към края на лятото, а после съм ползвала само готови купени маски.

Що се отнася до това за стоенето цяла нощ с маска, то да ви кажа какво ми каза пак тоя моя фризьор. Купих си от него 1 кг професионална маска с витамини, и той изрично ми каза да внимавам защото маската е много силна и да не стоя с нея повече от 1 час за да не ми се увреди косата. Така че явно си зависи от маската, да внимавате да не постигнете обратния ефект.

# 77
Момичета, един малко глупав въпрос Embarassed. Защо от маските косата се сгъстява - косъма ли се уплътнява и става по-дебел, или поникват косъмчета, които са били закърнели?

# 78
Купих си от него 1 кг професионална маска с витамини, и той изрично ми каза да внимавам защото маската е много силна и да не стоя с нея повече от 1 час за да не ми се увреди косата. Така че явно си зависи от маската, да внимавате да не постигнете обратния ефект.

И тази маска е.... Thinking

oblacheto hey, при мен и косъмът се удебели, и новите косъмчета, които порастват, са доста дебели. Дано да са и толкова здрави! Laughing

Няма такова нещо като закърнели косъмчета. Просто косъмът пада и на негово място израства нов.

Към всички, които мислят, че маската/тази или която и да е друга/ може да сгъсти коса: Няма такъв продукт, който да създаде нова космена луковица. Просто няма. Тъжно, но е факт. Просто трябва да се грижим за косата, която ни е дадена по ген.Hug

# 79
# 80
Поздравления, Фъстъчка, присъединявам се към мнението на Aera за малкия бонбон  Wink
Въпреки това ми е странно как само за два месеца е имало такъв видим ефект на сгъстяване при теб, но браво, дано и на мен се случи...  Praynig

Просто, за да ми се сгъсти косата, трябва да си чакам ли, чакам... да израстне на дължина косичката, която започна да расте сега от Тривитаминола...

Мис арк, благородно ти завиждам за удебеления косъм.. и аз имам новорастяща косичка, но като че ли косъмът като дебелина наподобява останалите?!  Rolling Eyes

# 81
Момичета не пускам снимки, защото ролките нищо не направиха.. само се мъчих цяла вечер,стана си обикновенна начупена коса.  
oblacheto hey, при мен също косъмът се удебели. И растат ли растат нови косъмчета. Както  мис арк каза, няма чудо което да ти създаде нова луковица, но пък маските помагат да растат нови и здрави косъмчета и така косата като цяло придобива доста добър вид.
М/у от доста време не съм слагала Тривитаминол в маската, заради витамините които пиех,но мисля да направя сега преди лятото 1 месец по-активен курс  Laughing  Sunglasses Laughing
Фъстъчка, радвам се че и ти си открила ефекта от маската и си доволна.   bouquet
Приятна вечер   bouquet

# 82
Сутринта за закуска се намазах с намачкано киви, бадемово масло/намерих новия тайник на щерката/, жълтък и една лъжица ракия. Определено за месец маски по една на седмица косата изглежда по добре, но и на мен ми прави впечатление, че косъма ми е доста изтънял. Ще си взема и аз тривитамол да почна и аз по тази рецепта, при толкова добри отзиви и отлични резултати. Свършва ми шампоана и се чудех какъв да си вззема и тази реклама на Шалма с масло от макадамия ме е пощурила, но имам лоши спомени от преди години за една, че малко страх ме хваща. Някоя от вас ползва ли я?

# 83
Аз питам по простата причина, че ми се иска да стоя дълго с купена маска/със или без Тривитаминол/, но не се престрашавах,  освен с маската с къна, на която изрично беше написано, че колкото по-дълго се стои толкова по-добре. Но сега, след като има някой пробвал и резултатите са добри/особено за изтощена коса, каквато е моята/,  ще се пробва задължително и обезателно! Mr. Green

мис арк ти от къде си,питам за да ти кажа за няколко магазина и марки маски които съм ползвала!

# 84
реклама на Шалма с масло от макадамия ме е пощурила, но имам лоши спомени от преди години за една, че малко страх ме хваща. Някоя от вас ползва ли я?

Аз. На моята коса не подейства добре. Фугите в банята ми обаче са перфектно чисти! Mr. Green

lillysoft, Варна. Благодаря!

# 85
за Варна нямам идея мис арк много слабо я познавам да не кажа никак Blush и все пак аз си купувам или само от дистрибутори продукти за коса или от магазини в които продават продукти за салони!Сега ползвам на rolland шампоан някаква златна серия се води със 7 вида масла,към него има и балсам без отмиване! Маската ми е на loreal бежева кутия от серията repair много е добра,има я по салоните.

# 86
 Интенс рипеър? Mr. Green

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 00:38 от мис арк

# 87
  • на едно прекрасно място
Здравейте,момичета.
Пиша малко в темата,но редовно я чета.
Скоро ще почивам от маската и косата ми е порастнала доста,
като се прибера ще пусна снимки.
Но имам проблем-въпреки маската косата ми отдолу страшно много
 се заплита и незнам защо.Слагам й задължително балсам или редувам готови маски ,
и кристали слагам и пак, и пак се заплита тая пущина ooooh!
Моля ,ако някой е имал като моя проблем и е намерил решение да сподели  bouquet

# 88
Аз подрязах крайчетата с около 1 см. Спряха да се заплитат и косата като цяло живна. Това в момента, в който и кристалите вече не помагаха.  Flutter

# 89
Тя и моята се заплита нищо,че й слагам балсам просто вече се чудя от какво,даже ми дойде на ум да не е от дрехите да се заплита и врьхчетата ми ги разяха  Confused..трябва да си нося гребена навсякьде с мен...  Grinning
Фъстъчка, заинтригуваме как за толкова кратьк период си постигнала такива резултати..а твоята коса иначе каква беше преди тьнка,....

Общи условия

Активация на акаунт