В Търново и региона слънце пече,много е добре,ходи ни се на море!

• 18 176
  • 312
  •   1
Отговори
# 30
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
За какво земетресение говорите? Кога? Аз пак нищо не усетих! Не че съжалявам, де!

T o n i, стискам палци всичко да е ОК и на финала да си гушкаш здраво и послушно бебче!

Egisihora, честито! Леко бременеене! Хубаво си си заформила почивка от Банката! Аз като бързах да се върна на работа /да не изпусна нещо/, сега съжалявам, особено в моменти, когато се "връзвам" на разни капризни клиенти, които си мислят, че светът се върти само около тях.

Polinita, и аз съм много доволна именно от споменатия вече д-р Антонов! Относно Здравков - когато преглеждаше дъщеря ми в 4-тия месец му вадех думите с ченгел и това не ми хареса.

Vqqra, нямам преки наблюдения, но моя позната на няколко пъти си води детето при д-р Костуркова и е много доволна.

# 31
Здравейте момичета,вмъквам се във вашата темичка с една молба.След месец ни предстои да се прибираме в Бг.Ще си пътуваме до Добрич с кола от София,но мислим да преспим във Велико Търново.Ще сме с двете деца едното е на 12 години ,и с беба която ще е на около 9 месеца.Моля ви да ми препоръчате някой добър хотел,който разбира се да не е на трудно място,имам в предвид да не се мотаме много да го тръсим,дали има някой така по към пътя за Варна.Много ще съм ви благодарна за съветите.Поздрави на вас и бебоците. Simple Smile  bouquet

# 32
Здравейте момичета,вмъквам се във вашата темичка с една молба.След месец ни предстои да се прибираме в Бг.Ще си пътуваме до Добрич с кола от София,но мислим да преспим във Велико Търново.Ще сме с двете деца едното е на 12 години ,и с беба която ще е на около 9 месеца.Моля ви да ми препоръчате някой добър хотел,който разбира се да не е на трудно място,имам в предвид да не се мотаме много да го тръсим,дали има някой така по към пътя за Варна.Много ще съм ви благодарна за съветите.Поздрави на вас и бебоците. Simple Smile  bouquet
Аз се сещам за Мотела.Той е точно,като се излезе от Търново в посока Варна в ляво от пътя.

# 33

Аз се сещам за Мотела.Той е точно,като се излезе от Търново в посока Варна в ляво от пътя.

Честно казано аз не бих го препоръчала - там е отврат като условия, а за тези пари може и нещо по-добро....Ние бяхме настанили там гостите си когато се женихме и нямаше ни един доволен...а стаите са бая мизерни.
аз мога да препоръчам Алегро - супер добри отзиви

http://www.bgmaps.com/map.asp?sid=13d6bc1fa2b1ad7dd12cf84a36801e70&nID=4368
качвам карта как да стигнете от главния път до него... от детелината като слезете за да влезете в града ( следвате табела Център )

или също така има много хубави къщи на добри цени и страхотни условия
примерно  http://www.tarnovkabg.com/gallery_bg.php

дано съм помогнала  bowuu

# 34
Мерси за пожеланията от името на МАРТИ Hug
Момичета да знаете че има гаден вирус с повръщане и разстроиство.Рожденика ни е болен и разбрах че има още доста болни.Пазете се Peace

# 35
Вяра,Полинита-много ви благодаря за съветите.Алегро ми се струва приятен хотел,по снимките които видях.Дано не се загубим само,че аз в Търново съм идвала все с водачи и то по Царевец сме ходили,града не познавам.Бъдете здрави.  bouquet

# 36
Мерси за пожеланията от името на МАРТИ Hug
Момичета да знаете че има гаден вирус с повръщане и разстроиство.Рожденика ни е болен и разбрах че има още доста болни.Пазете се Peace

caradchova, прости ми невниманието затова ЧЕСТИТ ТИ РОЖДЕННИК на патерица   bouquet
да ти е жив и здрав!!
а за вируса - аз никъде не съм излизала....а съм със същите симптоми от вчера  Sick
че и температура имам  #Crazy
отврат, само да не си заразя детенцето  Sad
хубав ден

# 37
Кабинета се намира в блок под аптека "Бояна" /под в-к "янтра днес"/. Има табела отстрани.
Телефона са :649838 ; 22850 /този не знам дали не е променен/; 0899256949.
Обаждаш се за час, защото тя работи и в онкологията и приема 3 дни в седмицата мисля.
Също така има кабинет и в спортния диспансер до стадиона, със записване  на час.

# 38
http://www.hotelcentral-bg.com/ - под кино Полтава, в началото на  улица Гурко
http://www.studiohotel-vt.com/ - намира се до хълм Царевец
http://www.veliko-tarnovo.net/page.php?file=carevec.inc - намира се до хълм Царевец
http://www.hotel-concorde-vt.com/ - в центъра на града до ДСК - на мен много ми харесва, но аз съм от града и не съм нощувала там, само съм влизала Wink

# 39
Доти , От сърце ти пожелавам детенцето ти да оздравее бързо. Praynig Praynig Praynig МОЛЯ СЕ БОГ ДА БДИ НАД НЕГО И ДА ЗАКРИЛЯ ЦЯЛОТО ВИ СЕМЕИСТВО. Тео да порасне голям , добър и силен мъж . И всички мъки които сте преживели сега, да е само далечен спомен,  за една преодоляна трудност по дългия път на живота. Hug

# 40
Момичета, изписаха Асенчо от болницата.

# 41
табелата на бар Надежда - частен клуб. Някой има ли инфо - работи ли още като нощен бар или е нещо по-така....., кой му е собственик?
Не работи от доста години.

# 42
Ееее Веси-честито!!!
Дано Рада да слуша много и да изкараш лека бременност!!!

Тони и на теб стискаме палци.

Аз за работата отново да споделя,че се чувставам чудесно,тези 7 месеца така се бях затворила...друго си е да имаш социални контакти Mr. Green

Болните да оздравяват Hug

# 43
бар Надежда скоро ще отвори ! Ще бъде или прекрасно ресторантче или механа ( с много красива дърворезба вътре ) ...така че ....очаквайте включване...
е, мъжете няма да са така облагодетелствани - само портфейлите им като ни водят там на кръчма  hahaha

# 44
много благодаря за палцестискането и милите пожелания, момичета  Hug
дано следващия път като се разписвам от търново да имам добри новини само Wink
утре занимаваме, само като си представя софия и търново от сега ми липсва Simple Smile кога свикнах толкова бързо, така и не разбрах Simple Smile

всички болни да оздравяват пожелавам!

Общи условия

Активация на акаунт