В Търново и региона слънце пече,много е добре,ходи ни се на море!

• 18 206
  • 312
  •   1
Отговори
# 195
На първа страница още стои, че имаме 1 бременна мама, а както чета по-назад във форума май сме повечко Simple Smile

Ами аз си пиша от предната тема, но никой не ме добавя на първата страница .....

# 196
pepi_r, забравих да питам Embarassed,днес ще съм по-сериозна, обещавам!

# 197
  • Велико Търново
Още един процедурен въпрос да задам - някой знае ли кога ти си отчита броя на публикациите? Аз си пиша ли пиша, ама те все си седят на 3...

# 198
Още един процедурен въпрос да задам - някой знае ли кога ти си отчита броя на публикациите? Аз си пиша ли пиша, ама те все си седят на 3...
БРОЙ МНЕНИЯ, рангове, видове потребители, брой ЛС, права и ограничения!!! 
Заповядай!  bouquetА относно записването ви на първа страничка,мисля,че вече не мога да редактирам. newsm78При следващото правене на тема,ще ви добавим! Peace

# 199
  • Велико Търново
Благодаря Mirkata, оказа се, че не се отчитат мненията в отчетния форум, пък аз предимно тук пиша Simple Smile

# 200
pepi_r, забравих да питам Embarassed,днес ще съм по-сериозна, обещавам!
Laughing Не се притеснявай, още не съм тръгнала  Hug

# 201
В този мързелив следобед я споделете нещо за сватбените агенции във В.Т, и по-точно -за "Болярка". Интересувам ме заради сестра ми, изборът е техен, но ми се искаше да чуя преки впечатления от наскоро минали по този път!
Незнам колко скоро - 2004 г., но ако мога сега да избирам, ще избера друга... Peace

# 202
А освен тази и  "Менделсон" знаете ли за други? Май скоро никой не се е женил Crazy...

# 203
здравейте!
скоро не съм се включвала,ама в парка редовно се разписваме с бумбата Party
иначе около нас-сменяме квартира и е купон с бебе да стягаша багажи ooooh!добре,че свекърите ми вече пътуват насам.стягаме и първият рожден ден на Лили.избрахме ресторант "Елените",макар че на персонала там нещо му липсва възпитанието.....аз им казвам,че тортата ще ми е от Лучия,те ми казват,че това не ги "жулило въобще" Joyи ей такива изцепки,но май ще се разберем Praynig.поне като ги предупредих,че от "Сияна" ще се появят да ми сложат украса,нищо не изръсиха.та,ето стана дума за сватбена агенция.аз препоръчвам "Сияна".много добре си водят сватбите,строяват родата кой какво да прави,кой къде да застане и такива ми ти работи.....при нас само се случи,че на ди-джеят му се скапа компа и въртеше стари дискове на стара уредба,ама пускаше яки смешки,бабите се радваха на тангото и добре беше Party

# 204
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Значи през 2005-та година имах възможността да присъствам на 3  сватби, организирани съответно от Болярка, Аз и Ти и Сияна.
Впечатленията ми и от трите са сравнително добри.Има много какво да се желае, но ако човек тропне с крак и си каже точно какво иска, мисля  че биха се справили и по-добре. Само да вметна, че Сияна работат с един пишман DJ...по-лошо водене на свтба не бях виждала, но за съжаление не помня името му, знам само, че е от ГО.
Все пак ако днес организирахй сватбата си, сигурно щях да избера вариант без сватбена къща...
Иначе гледам сега разни парти агенции също се наемат и с организации на сватбени тържества - веднага се сещам за една такава, която има офиси и в ГО и във ВТ - Crazy time.

стягаме и първият рожден ден на Лили.избрахме ресторант "Елените",макар че на персонала там нещо му липсва възпитанието.....аз им казвам,че тортата ще ми е от Лучия,те ми казват,че това не ги "жулило въобще" Joyи ей такива изцепки,но май ще се разберем
Те в Елените май от край време са си все нелюбезни, макра че скоро се смени собственика, явно и това не е дало резултат. Кога ще е РД на малката? Сподели впечатления!

# 205
Здравейте! И аз от няколко седмици съм търновска мама, писла съм в някои от предишните теми, когато се чудех дали да се местим в Търново, но едва ли ме помните. За сега сме добре тук, но на мен ми е малко самотно. Ще се радвам да се запозная с нови хора.
Искам да попитам имате ли някакви впечатления от кухнята на Пишмана?  Какво предлагат за деца на около 6 месеца? Евентуално как става записването? И препоръчвате ли ми да запиша детето толкова малко? По принцип бях решила да започна да му взема храна от ДК, когато стане на 9-10 месеца, но днес една приятелка горещо ми я препоръча. Но нейното дете е по-голямо и тя не си спомня много ясно какво точно са му давали на възрастта на моето.
И още нещо да питам- знаете ли някъде в Търново да се продават пюрета на Гербер? Синът ми много ги харесва, но не успявам да намеря.

# 206
  • Велико Търново
Помня те HugДобре сте дошли в Търново и ви пожелавам да ви хареса Grinning
Тя кухнята навсякъде в града е еднаква и аз лично съм доволна,но за толкова малко бебе  Rolling EyesСмисъл,че на 6 м. дъщеря ми не беше захранвана,но ако твоето бебе е захранено записвай смело.Пюрета "Гербер" съм купувала от един магазин на пазара Peace

# 207
  • Велико Търново
Добре дошла, Reme!   bouquet

Имам въпросче към по-запознатите мами - по някои от другите форуми (особено за София) майките постоянно говорят за някакви лекции, на които им обясняват и показват много неща свързани с отглеждането на бебчетата и които били много интересни и полезни. Някъде в Търново организира ли се подобно нещо?

# 208
.. майките постоянно говорят за някакви лекции, на които им обясняват и показват много неща свързани с отглеждането на бебчетата и които били много интересни и полезни. Някъде в Търново организира ли се подобно нещо?

http://www.bg-mamma.com/site/content/view/1206/

# 209
  • софия
да, тук в София се организират. Мисля, че в търново в "Его"-то.

Общи условия

Активация на акаунт