БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 553
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Мeg_H ние взехме същото легълце и на мен ми се вижда много практично, а и евтино. Ние го взехме от Пигис хаус, от тем взех и матрака 120х60, 119 лв., но ни направиха и 3% отстъпка, защото напазарувахме над 500 лв., а ми дадоха и карта за 5% отстъпка. Wink

Днес си купих спален комплект от Штъркел с обиколници, олекотена завивка и т.н. за 58лв., и още един за 32 без обиколници (само за сравнение бях харесала едни за 300, но реших че е налудничево - макар че таткото така ми угажда, а хормоните ми така бушуват, че замалко да ги купя Embarassed). Прятелят ми днес купил от Варна, някакъв комплект с обиколници за 30 лв. Ще го видя и него какъв е. Като ги изпера ще видим, поне ако се съсипят няма да ме е яд.

Много ще се радвам да се видим утре

Да, аз също се влюбих в легълцето - точно това, което искам - от истинско дърво, с колелца, пък и става на люлка - прекрасно за цената си и добре изработено  Peace

Вчера и ние минахме през Щъркел да донапазаруваме наведъж всичко, но продавачката беше толкова крива, че колкото и да бях в добро настроение и да се правех, че не забелязвам, накрая успя да ни изгони с тъпо държание - оставихме 5,10 лв за едни бебешки чорапки и превръзки за родилки, а смятахме да похарчим поне още 100-200 лв за ваничка, помпа, шишета и т.н.
Толкова ми е приповдигнато напоследък настроението, че хич не се връзвам на подобно поведение - много съм доволна от себе си. Mr. Green

PP: Оф, Веси7, ЧРД!!! и от мен! Айде, едно хубаво бебе след месец!   bouquet

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 22:41 от Meg_H

# 196
момичета, питане - тези, които имате контракции - пиете ли нещо и какво?

T o n i, аз пия магнерот, диаспорал и гинипрал. Гинипрала го пия откакто съм в 8-ми.

# 197

момичета, питане - тези, които имате контракции - пиете ли нещо и какво?
Нищо не пия, защото контракциите не са ми повече от 10 на ден. Гинеколожката всеки път ме пита за тях.

Също не ми е казала да си слагам нещо профилактично. То и аз съм против разни " профилактики ", още повече, когато няма причина.

# 198
Мамета и аз оставам на Магнерич и Гинипрал и доки каза, че стискаме палци да го износя до 26 май то се е видяло,че няма да е юнско надявам се да не ме изхвърлите при майските мами Blush

На всеки два дни съм на запис на тонове /въпреки,че тоновете на бебката са ок по скоро записват контракцийте и следят разкритието/ излезнала ми е микробиологията и съм спокойна,че е наред ако тръгна да раждам...

Мъжо се опитва да ми оправя настроението, че яко се сдухах от това седене вкъщи и днес ми подари нова  кола да има къде да побирам каката,бебето, количката и песа Blush ама аз съм станала такъв киселяк,че....не му се получи.

Стискам палци на всички за безпроблемно раждане!!!!

bouquet

# 199
Да и е жив и здрав сина. На мен май, май трябва да ми сменяте термина, защото са го объркали. За сега термина ми е 29 май.

Ок, Малта, написах ти термина за месец по-рано от предния. Извинявай, но как така се е получила такава разлика? Много ми стана странно, все пак е повече от месец. Не си си спомняла на коя дата ти е бил последният М или датата на зачеване?Или досега не са те гледали на видеозон? Ако искаш сподели, доста интересно звучи.

Мu6oron, страхотен подарък!!! И аз искам такъв мъж. На моя аз му подарих кола!  Grinning

# 200
Нищо не пия, защото контракциите не са ми повече от 10 на ден. Гинеколожката всеки път ме пита за тях.

Също не ми е казала да си слагам нещо профилактично. То и аз съм против разни " профилактики ", още повече, когато няма причина.
Peace

На мен докторът ми каза да пия Нош Па, ама дори не ме е питал колко са начесто, колко продължават... абееее отби номера с това нош па. И като го пиех - си продължаваха все едно нищо не пия. Така че сега - НИЩО не пия, не мисля че е редно да се тъпча с лекарства, само защото доктора по инерция ми ги е дал.  И като се поспрях малко - няма контракции вече толкова често!
За даването на "профилактичкни" лекарства, само за да няма "нещо".... думи нямам. Против съм и аз подобни профилактики!  Peace

# 201
питах за контракциите, защото от снощи до сега поне 20-25.. ако не и повече
не са болезненни, уж си мисля, че помня що е то родилна контракция, обаче ми се виждат много
през нощта даже се будех от тях
лекарката преди ми е казвала, ако са повече от 10, да пия но шпа, освен да пия..
иначе и аз не съм фен на никакви "профилактики"  Crazy нито за деца, нито за възрастни, обаче ме изнервя това контрактиране вече..
благодаря на всички за инфото Wink
да изкарам само до петък, после каквото ще да става

гали - нашият уред за пара е купуван от технополис
мисля, че във всички магазини за техника има, струваше към 60лв (преди 4 години)

# 202
Тони, аз вчера следобед от 4 до 5 имах контракции през 5мин. Бая ме поизпотиха. Дори като легнах получих 2-3. Но хапнах шоколад, починах си и всичко отмина. Иначе бях решила, ако продължават, вечерта да се озова в болницата.

# 203
  • варна
 Момичета, изпаднах в шах.  ShockedПреди малко ми падна т.н. слузеста запушалка.
 Сама съм си виновна, защото вчера много се преуморих. Сигурно ми се събират едва 4 часа сън през нощта, исках да приключа с една работа и до късно работих, а сутринта пак почнах от 6ч.
 Работата я свърших, ама сега ме хвана страх. Из нета пише че може и две седмици да се изкара след падането на тапата, ама повечето са родили няколко дни след това. Пък аз все си мисля, че още ми е рано. Бебето в събота го сметна Балев 2350г.
 Още утре трябва да си стегна багажите, правех сметки да работя още две седмици, ама...

# 204
Благодаря мами,доста време ми отне да прочета всичко.
И в Добрич имаше за втори път земетресение.Мамата много се уплаши,но аз и докторите я успокоихме,че няма страшно за бебока.

# 205
Привет тумбаланки  Hug
Аз преди малко се върнах от преглед,с бебка вси4ко е ок,само дето о6те не се е обърнала ама не е стра6но
Ама ми правиха днес вагинален преглед,да ви питам нормално ли е? На мен малко странно ми се сотри т.е не е ли рано за това?
Искала да ми види как съм с 6ийката на матката олееееее и аз като се притесних  Crazy ужас.пак после си мисля нали е лекар все пак трябва да знае какво прави newsm78
Пак трябва да правя изследвания и след 3 седмици ме вика отново,а за датата на секцио каза по нататък 6те определяме Whistling
На петерица 4естито на Веси да е жива и здрава и леко раждане
Ами това е от мен после пак 6те намина   bouquet

# 206
orhid   Praynig  моля се всичко да  е наред и да стане така както  е най-добре за теб и  бебо.

# 207
mani1976   и по точно таткото на първото ни бебече, ако има възможност да пусне снимчица на бебока  Peace

# 208
Орхид, аз съм чувала за жени изкарали и повече време след като им е паднала тапата. Наблюдавай се или се консултирай с лекар.
Дари, не знам защо толкова рано те е прегледала. То колкото доктори, толкова и теории, съответно съвети.
Сега се сещам, че скоро Трънче-то не се е мяркала.

# 209
Честито на първата ни юнска майчица, само че като видях че е стермин около моя и се спекох. Утре съм на ЖК и като се върна почвам да стягам багажа.

Общи условия

Активация на акаунт