Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?

Нещо и аз не мога да спя изобщо будя се на всеки 30-40 мин. и направо съм като зомби ве4е
и на вси4ко отгоре тази сутрин ме боли корема ама от горната страна и незнам на какво се далжи
Сега оба4е отивам да полегна малко да не направя някоя беля.Приятна по4ивка днес на вси4ки

Не е честно, ама какво да се прави...
Силно се надявам поне за големината да не е познала
Не знам...

Хайде и още други срещички за в бъдеще да организираме за да обсъждаме важните неща, които ни предстоят!
А аз толкова мислех през цялото време как забравих фотоапарата вкъщи и му казвах по телефона, че задължително ще попитам дали някоя от вас носи. Сещате се колко аз се сетих да ви попитам с тоя бременелски мозък...