БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 519
  • 298
  •   1
Отговори
# 60
здравейте
намен днес ми е много криво,моят мъж ще е наработа цял ден и ще се върне 4ак в 1ч през ноща Sad
ГАЛИ80 аз също имах рани4ка през първата бременност,раждането мина нормално и след като родих след около 3 месеца ми я изгориха и за сег анямам  Praynig
Така 4е не се шашкай Simple Smile
Лек ден и мн усмивки

# 61
малко идиотски въпрос, но .. за какво е кош за новородени, ако количката има напълно легнало положение...  Rolling Eyes
И аз така смятах съвсем до скоро... Мислях да си спестя разходи за т.нар. зимен кош, нали до зимата бебетата ще са ни големи за тях  Mr. Green
Но при нас така се стекоха нещата, че сега бебето известно време ще си спи направо в количката, така че коша за новородено (което е правилното, а не "зимен") ще ни свърши чудесна работа!  А и зависи от количката - моят "летен" кош има легнало положение, но от онези, които са немислими за новородено бебе.

nickless@ разбирам те чудесно, и с право се нервираш. Не казвам,че трябва да се ядосваме сега, но това си е истински повод!
На мен преди 7 (вече) месеца един лекар , в частния му кабинет, ми направи някаква процедура и каза, че имам малка раничка, която спокойно може да се излекува и след раждането. Обаче на ЖК-то нито веднъж не са ме гледали за това. Изобщо няма такива прегледи там! Редуват се само - гъбички - антибиотик - бактерии - антибиотик - гъбички пак - пак антибиотик.... и така.
И аз съм от онези, които си плащат данъците на цялата заплата вече доста години, и почвам сериозно да се дразня. Ми аз всеки месец плащам по една пенсия (и половина понякога), а като отида за един скапан болничен - дай сега пари! Но реших че ще се заяждам и споря след раждането, сега да не товаря малкия човек  Crazy

maia_a хубаво е, че се завърна! Ти сега къде чакаш заветния момент? Във Варна, или пътува до Разград? Хайде скоро вече в къщи, ама с бебето  Peace

# 62
  • Разград
offioly, във Варна съм, миличка! Абсолютно ми е забранено да пътувам извън града.

# 63
Запис и от мен.
Offioly бактериите и гъбичките най вероятно се дължат на раничката.С първата бременност и аз имах такъв проблем и дори 6 месеца след раждането докторката ми лекува бактериите,но без особен успех докато не ми обгори раничката.След това вече 3 год. не съм имала проблем а ходя редовно на изследвания.

# 64
Запис и от мен.
Offioly бактериите и гъбичките най вероятно се дължат на раничката.
Незнам, не разбирам, аз имам диплома за геолог, затова ходя при някой, имащ диплома за гинеколог  newsm78   Joy
Надявам се в последния месец, като започна да ходя системно и целенасочено при лекаря, който ще поеме раждането, тя да си свърши добре работата, и да няма трудности Simple Smile

maia_a, и аз така си мислех, едва ли ще се "лашкаш" точно сега напред-назад по пътищата... Кураж!

# 65
maia_a стискам палци вси4ко да баде наред с вас.  Hug Нещо и аз не мога да спя изобщо будя се на всеки 30-40 мин. и направо съм  като зомби ве4е  smile3507 и на вси4ко отгоре тази сутрин ме боли корема ама от горната страна и незнам на какво се далжи  newsm78 Ама и аз за капак на вси4ко баш днес трябваше да мия банята и тоалетната ,защото не може когато се 4увставм добре нали трябва да ми е гадно  ooooh! Сега оба4е отивам да полегна малко да не направя някоя беля.Приятна по4ивка днес на вси4ки smile3521

# 66
Мая ,кураж малко остана и стискам палци вси4ко да мине нормално Hug
Тони,моята операция( т.е. конизацио) е преди 5 год и док,ми каза 4е са изрязали много голяма 4аст от 6ийката  и по4ти ни6то не е останало та затова ме бе6е предупредил 4е някой ден като раждам 6те е секцио.Лекарката при която съм в момента в на4алото ми казва6е може и нормално ,но зависи и като ме прегледа каза секцио,ама 6те я питам аз нея за тези хап4ета които казва6.благодаря ти Hug
nickless® с право се ядосва6,ама го остави за след раждането

# 67
Здрасти и от мен днес  bouquet
Като се заговорихте за тези гадни ранички и аз имах преди 6 години и не ми я горяха или изрязваха , а ми я оброботваха с някакво лекарство. Тогава ми мина, ама сега как ли съм не знам.До преди да забременея нямах. И мен не са ме гледали и на следващия преглед на частно ще настоявам да ме видят и най-вече и за течението, че вече ще се побъркам. Ама това жените сме големи нещастници с тези гадории Crossing ArmsНе е честно, ама какво да се прави...
Мая, стискам палци всичко да мине както трябва Wink
На мен пък за колички не ми се говори вече, защото съм тотално объркана и не знам каква искам, а и те хубавите с коша за новородено и останалите аксесоари и джунджурии идват доста скъпички. Ама пък другите не ми харесват, абе само претенции ooooh!
На мен на Офиоли ми хареса количката-ABC-то , ама тук не съм виждала такива. Някой ,ако знае да вика Joy

П.П. И последно да се похваля, че си поръчах дрешки и от  Ларедута за бебчо. I'm happy!!!
Аи после може пак да пиша, че ще съм тук из форума.........

# 68
Ако знаете какво ми се случи снощи  Shocked Единият ми крак толкова отече, че всички забелязаха... Днес е добре обаче... А една баба с 40 годишен опит като акушерка ми каза, че корема ми бил за момче и бебето щяло да е много едро  smile3515 Силно се надявам поне за големината да не е познала  Sad
Стискам палци на всички мамчета да стискат крачетата още колкото трябва  Hug
И на мен ми трябва нещо като кошче и си мисля да ползвам количката , докато свикна да оставям беба сама, но пък дали на нея ще й е удобно да стои постоянно в нея , все пак леглото е с матраче и е по-широко и просторно..  Tired Не знам...

И тези силиконови зърна (купих си на НУК щото си бяха в спец. стерилна кутийка )... пробвах ги снощи  Embarassed Embarassed Embarassed, въобще не знам как ще ги ползвам, та те не се залепят сериозно на гърдата, трябва да се придържат май  newsm78 Надявам се в болницата да ми покажат... Tired

# 69
Margarete, то от бабешки приказки не можем да се отървем, но жената сигурно разбира. И аз се опитвам да се подготвя психически за евентуално секции. Нали и моя растял едричък. Ще се разбере на момента. Сега и да го мисля, само ще се затормозя повече. Пък и всички казват, че големите бебета се гледат по-лесно, но не казват какво им е на майките, за да ги родят.

На мен не само, че ми отмина будуването вечер, а даже напротив. Вече спя непробудно. Уж чакам мъжа ми да се прибере (което е около 2-3 през нощта), а към 1 вече съм заспала. Ставам чак в 10, за да заключа вратата след него, като тръгва пак на работа. Преди имах много лек сън, а сега даже не разбирам кога е влязъл в банята или кога си ляга до мен. А от къде такова спокойствие ме е налегнало?  И сега ми се спи. Ще намеря накакви сили да отида поне до магазина, иначе заспивам на стола. А всички ме питат не ти ли е нервно, не те ли е страх, не искаш ли вече да го раждаш, не ти ли писна да го носиш, как заспиваш вечер, не ти ли пречи? Ами НЕ, напротив!!! Само ми е жал, както каза Офиоли, като почне някоя контракцийка, описваше ми една акушерка какво му се случва на милото през това време, и като се сетя, сърцето ми се къса.
Моето мъниче и то като мен, не мърда изобщо. Отвреме - навреме си вири дупето само. Стряскам се на моменти чак. Но то пък и къде да рита, място няма...

Времето е чудно! Само да спре пералнята и излитам от вкъщи, трябва да се стегна малко, какъв е този мързел?! А ако ме засечете пак преди 5-6, моля изгонете ме!

# 70
maia_a, кураж и бъди сигурна, че всичко с бебка ще е наред!  Hug thumbsup
Лелеееее, интересно ми е накрая колко ли други изненади ще има с половете на бебончовците ни?  newsm78  Grinning

Днес беше много хубава среща, познайте за какво си говорихме  Joy
И tanita беше, и моля да ни извини, че не се снимахме докато тя беше с нас... ама то и ние нямаше да се снимаме, ако съпруга на maristuta не ни подсети  Embarassed Голяма съм блейка. Мъкна апарата на всичките сбирки, на нито една не снимах с него  ooooh!....
Много се радвам, че се запознах с вас момичета!  Heart Eyes Хайде и още други срещички за в бъдеще да организираме за да обсъждаме важните неща, които ни предстоят!  blahblah  Mr. Green
offioly, идването на съпруга ми беше абсолютно непланирано и случайно, но наистина е много добре, че ни подсети човека, тъй като очевидно ние сме едни блейки...  smile3555 А аз толкова мислех през цялото време как забравих фотоапарата вкъщи и му казвах по телефона, че задължително ще попитам дали някоя от вас носи. Сещате се колко аз се сетих да ви попитам с тоя бременелски мозък...  hahaha

Нещо и аз не мога да спя изобщо будя се на всеки 30-40 мин. и направо съм  като зомби ве4е  smile3507
Леллеееее, аз продължавам да си спя като пън. Ако не ме събуди човек, мога да си спя цял ден и цяла нощ. Точно тази сутрин съпругът ми разказваше как на няколко пъти през нощта ми е намествал една по една ръчичките под юргана, защото съм се била отвила. И разбира се, аз нищо не съм и разбрала.  Joy

Хубав и спокоен почивен ден, момичета!  newsm76

# 71
Мен също ме е налегнал мързел, спокойствие и спя като пън. А ми остават 3 седмици и малко.

Мая, кака Мая е в Окръжна, доколкото разбрах, заради високо кръвно.

# 72
Понеже днес нещо няма нови дискусии, я да ви предложа тема за дъвкане Simple Smile
Как мислите да си организирате деня на изписването с бебето? Имам предвид - гости ще има ли, роднини ще идват ли в болницата, у вас... такива неща.

Аз още незнам изобщо към коя къща ще се отправим с бебето, иска ми се да се занасем директно в Казанлък, все пак по-широко е, по-чисто е (така де, ще бъде по-чисто дотогава); Но от друга страна като си представя цялата галимация която ще настане там покрай нас... Предпочитам да си се приберем мирно и тихо тримата в общежитието, и да си гледаме семейния живот. Тук е толкова тясно, че и да се домъкнат роднини до София ще бъдат принудени да си се черпят някъде навън, понеже няма място за повече от трима в стаята ни. А с бебето ставаме точно трима  Wink

Разкажете вашите планове и нагласи  Peace

# 73
предния път бяха спретнали у нас маса за абитюрентска. И уж всеки в АГ отказваше да дойде, да не ме притеснявали, та се изтъпаниха почти всички. Ама тва на майка ми и на мъжа ми глупостите. Аз не знам на кой свят съм. Таман се прибрах и то минали 3 часа, станало време за хранене, аз тепърва отварям млека, гледам как се прави, ква е дозата, как се ползва стерилизатор. Хората се черпят. Сега не искам никой. Лошото е че от негова страна са от Добрич - достатъчно близо за да дойдат и достатъчно далеч за да се наложи да ги поканя. Да, ама не. Ако искат - да ходят в майка ми да се черпят. Аз си искам спокойствието.

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 17:43 от nickless®

# 74
  • варна
Ние най-вероятно ще направим както преди 3 месеца когато се роди племеничката....От болницата ще се приберем с бебко, тати, двете баби, етървата и девера и малките племеничета...Свеки ще е приготвила обяда , ще хапнем и после ще си останем тримата в "нашата стая" да се нарадваме на малкия ни фърфълък Whistling

Общи условия

Активация на акаунт