БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 544
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте мамета,

ААА готска тема за дъвкане...аз твърдо съм решила - никакви  гости Crossing Arms. Тва да не е лунапарк ще имат достатъчно време да му се радват на бебока....Майката и свеки и мойта сестра и на мъжо сестрата и тва е. Другите чак на погачата тъкмо ще сме влезнали и двете с бебка в ритъм. То иначе, ако ми се ръснат всички колеги и приятели ooooh! ....

Като се роди бебка и без това мъжо и компания "ще се обезглавят" някъде порядъчно... Laughing  Joy

Хихихих пък нали и нет има за много напиращите ще пускам камерката на скайп Joy

# 76
Здравейте!
За гости аз мисля да ги каня на части,значи като ме изписват само родителите ми , брат ми и свеки  и после кой когато реши да идва, а иначе той мъжът ми ще събере всички приятели и роднини(незнам как) да почерпи още като родя, но то по-добре да не присъствам на такава лудница #Crazy Така си мисля аз ама какво ще стане не се знае, щото като правя планове всичко ми се обърква почти всеки път. Ето пример днес щяхме да ходим в Пловдив да оглеждаме за колички, легла и да купим някои дрешки ,но нищо не стана, моят снощи се почерпил доволно  и сега още спи,а аз съм толкова изнервена ,че..... #2gunfire smile3511
А и зависи от количката - моят "летен" кош има легнало положение, но от онези, които са немислими за новородено бебе.
Защо мислиш така? Кое не му е наред на коша в легнало положение ,че да не става? Дай инфо, че ми стана интересно.
За спането аз от много месеци съм така -мога да спя постоянно,само се пробуждам от болки в таза, но като си раздвижа краката  и се обърна и минава.
 maia_a кураж и мисли положително и всичко ще е наред.
 Hug

# 77
Когато ни изписаха с дъщеря ми у нас настана малък хаос.Всичката рода се изтъпанчи да види бебето все едно не можаха да изчакат няколко дни да се окопитя че не знаех и аз къде се намирам.На всичкото отгоре мъжете си се черпеха в кухнята а жените ми висяха на вратата на спалнята дори когато стана време за кърмене"да гледали какво ще стане"Е не ,мерси тоя път!Тактично ще гоня вече до колкото може да е тактично,само да се роди живо и здраво!Ако искат да помагат,да вземат дъщерята и да се черпят навън!

# 78
И аз не смятам да каня никакви хора!  Naughty Прибираме си се у дома ние тримата с бебка, моите родители и баба ми (бъдеща прабаба) и толкова.. Останалите ще научат новината по телефона  Mr. Green Има време да я видят, няма какво да настояват Peace

# 79
Как мислите да си организирате деня на изписването с бебето? Имам предвид - гости ще има ли, роднини ще идват ли в болницата, у вас... такива неща.

Първия път дойдоха майка ми и свекърва ми.Изрично бях забранила други роднини да идват и не съжалих,толкова бях уморена,че не ми се говореше с никого,а таткото искаше само да си гледа щерката безмълвно LaughingНо бабите ни са разбрани и само ни оставиха храна и попитаха кога да дойдат пак Mr. Green
Оффиоли,ти в студентски град ли живееш?Разбрах,че се дават ремонтирани стаи под наем на частни лица,знаеш ли нещо по въпроса?Последно се оказа,че имам проблем с престоя си около раждането в София Confused

# 80
А и зависи от количката - моят "летен" кош има легнало положение, но от онези, които са немислими за новородено бебе.
elly24 ето тук съм снимала лятното кошче в легнало положение. (не е на шасито, понеже не ми се сглобяваше сега  Whistling) http://images25.snimka.bg/005826325.jpg  и  http://images25.snimka.bg/005826328.jpg ; надявам се че се вижда добре... самото кошче е като седалчица, и тя цялата се навежда назад, и както казва samimami вирват му се краката нагоре. За по-големи деца е удобно, но за бебенца  newsm78 по-скоро не, понеже самата му форма е проектирана за по-голямо детенце.
Макар че това си го мисля аз, ако някой има други наблюдения да сподели  Peace

Останалите ще научат новината по телефона  Mr. Green Има време да я видят, няма какво да настояват Peace
Каква добра идея! Ще пусна грешна информация - ще им кажа на всичките (свекърви, тъщи, балдъзи, и техните производни...) че ни изписват ден по-късно Simple Smile като се приберем, като се "поосеферим" ще им кажа, че са ни пуснали по-раничко  Crazy Мъжът ми по принцип не си пада по семейни сбирки, и е склонен на подобни "маневри", така че се надявам да се съгласи на една малка лъжа...  Whistling

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 18:21 от offioly

# 81
дари7 - може би твоето изгаряне е било по-сериозно от моето
то цялата шийка май е към 2см и като махнат и от тях  ooooh! но каквото, такова, здрави да сме

катенце - и аз имам приятелка, която така я мазаха на няколко пъти с нещо и край Simple Smile дай Боже такъв късмет всекиго  Hug

....А и зависи от количката - моят "летен" кош има легнало положение, но от онези, които са немислими за новородено бебе...
сори, че се връщам да дъвча темата, ама как така  Rolling Eyes в смисъл то или има легнало положение, или полулегнало
защото всичките ми колички (3 на брой  Mr. Green ) имаха напълно легнало положение и от новородено таня е там и ... никак не съм намирала проблем  Rolling Eyes да не би да съм скип-нала нещо аз  Confused

...а жените ми висяха на вратата на спалнята дори когато стана време за кърмене"да гледали какво ще стане"....
ааа, това е култово  Crazy на мен честно казано от един момент насетне не ми пречеха хора покрай мен, обаче в началото мразех
и без това ми беше странно какво и точно как се прави, ами и публика Simple Smile айде мерси както казваш Simple Smile

иначе за изписването не смея да мисля още
предишния път след почти месец и куп неприятности в тая болница толкова нямах търпение да си тръгна, че нямам нито една снимка от изписването
а сега пък бебето е с увеличени бъбречни легенчета и не е ясно дали ще можем да си тръгнем направо за търново или ще трябва да поседим при баба в сф, за да ходим по детски нефролози, та... мътна и кървава е като ни изпишат накъде ще хванем..

имам питанка
говорим за колички, обаче интересува ме някой дали ще купува сгъваемо легло и какво точно
защото този път такова ще е, гледах, зяпах, мъка
не мога да си харесам, сигурно сте го обсъждали вече, но по едно време не можех да насмогна на темите и ... сигурно съм изпуснала  Embarassed
всеки с проблемите си  Crazy

вери - от вчера се каня да кажа и забравям - малката фея на аватара е разкошна  Hug

# 82
аааа, офиоли ти вече си отговорила
да, разбрах за какво иде реч най-сетне Simple Smile
аз си представях наистина легнала облегалка и затова изпаднах в чуденка Wink

# 83
По въпроса за изписването мисля да е като предния пат в родилния само най-близките 4-5 души,а после в кащи има достатъ4но място да си се 4ерпят а ние да се радваме на бебо в другата стая.А приятели едва ли ще доидат (не са толкова несъобразителни)вси4ките са с деца и знаят как е.

# 84
Toni ние си взехме такова:       (да ме извинят останалите мами, че се повтарям) Embarassed

http://www.martis93.com/component/page,shop.product_details/cate … emid,42/vmcchk,1/

Цената му във Варна е 170лв., отделно купихме кокосово матраче за 50лв... Flutter

Останалите ще научат новината по телефона  Mr. Green Има време да я видят, няма какво да настояват Peace
Каква добра идея! Ще пусна грешна информация - ще им кажа на всичките (свекърви, тъщи, балдъзи, и техните производни...) че ни изписват ден по-късно Simple Smile като се приберем, като се "поосеферим" ще им кажа, че са ни пуснали по-раничко  Crazy

Еее, супер план изпланувахме!  hahaha

# 85
мимченце, на тези не ми харесват попивалниците Sad късички са и като е така вдлъбнато имам чувството, че няма да е удобно, че ще си блъскам ръцете  Rolling Eyes
обаче сега докато гледах това легло се замислих, че реално нищо не ми пречи да си взема нормален повивалник и да го сложа отгоре...
и аз сори, че се повтарям с темата  Embarassed

# 86
И аз си взех легло на Чиполино, с мечета е и има цип отстрани, а не джоб. Повивалника наистина е малък, но ние имаме друг. Този на леглото се обръща към едната, външна страна и не пречи, напротив можеш да си наредиш памперсите, дрешките или каквото ти хареса преди да повиваш бебко на този.

Идеята за телефонното обаждане много ми хареса. И без това точно преди час се скарах с родителите ми, искат да идват още от сега. Бебето мисля от родилното до вкъщи да го гледат през стъклото на колата. После който иска, да ходи на където иска да се черпи и да гледа снимки, евентуално успели да се нащракат. Да си ме оставят с малкия да си почина от болницата. Само че аз какво мисля и какво ще се случи не е ясно.

# 87
вери - от вчера се каня да кажа и забравям - малката фея на аватара е разкошна  Hug
Благодаря, благодаря!   bouquet
Много мило.

Аз няма да имам проблем при изписването.  Mr. Green
Всички са толкова далече. Най- много някой от приятелите ни, но честно казано не държа. Предпочитам да сме си само ние четиримата. По- натам като улегнат нещата, ок, съгласна съм.

# 88
 Toni честно да ти кажа и аз имах резерви за тия повивалници, но да ти кажа специално на този модел е много хубаво твърдичко, докато на останалите им бяха някакси меки и ако сложиш бебе сигурно ще висне като вързоп  hahaha Но в крайна сметка, това да му е кусура.. Аз нямам опит с бебчета и повиване, но в крайна сметка ако се окаже неудобно ще вземем от другите, както казваш ти Peace

Аз сега се сетих да питам майчетата, които имат по една бременност зад гърба си, нещичко... Днес излизахме и като бях в колата извадих огледало да си сложа гланц и като си видях лицето на слънцето, ами то разните му там лунички дето ги имах от преди са станали едни такива големи Shocked Направо съм в шок.. Ще се оправят ли след раждането? newsm78 Нямам толкова много, а и бяха мънички, но сега са нарастнали..  ooooh!

И докато се ровех в една друга тема попаднах на споделено от други бременлийки, та викам да питам и вас - как сте с миризмите?  Grinning Искам да кажа, кефите ли се на едни и дали други ви дразнят? Аз, примерно, като почнаха майсторите да боядисват стаята и като ми замириса боята, много ме кефеше миризмата  Joy Ужас, сигурно звучи гадно, ама явно пустите хормони пак имат пръст #Cussing out

Уф, и още нещо щях да питам - кога смятате да разгънете/сглобите кошарките си? newsm78 Не, че съм суеверна, ама се чудя кога да я приготвим newsm78

Последна редакция: нд, 11 май 2008, 19:15 от mimchence

# 89
И аз си взех легло на Чиполино, с мечета е и има цип отстрани, а не джоб. Повивалника наистина е малък, но ние имаме друг. Този на леглото се обръща към едната, външна страна и не пречи, напротив можеш да си наредиш памперсите, дрешките или каквото ти хареса преди да повиваш бебко на този....
ааа, ето
сигурна бях, че ще излезе някоя добра идея, чудесна си  Hug

мимченце, аз по принцип имам супер изострено обоняние, та не знам дали има много разлика със сега Simple Smile обаче определено има разни миризми, които ме изнервят и особено когато имаме гости или някоя баба е тук за уикенда, проветрявам къщата като луда Simple Smile
за лунички нямам, обаче и с двете бременности такива пъпки ме нападат, че ... ужасно е
уж когато е момче хормоналният баланс бил различен и даже действало добре на кожата, дрън-дрън, мен не ме огря  Sad

за кошарките (повечето ще ме сметнат за глупаво суеверна вярвам, но.. ) мисля и да я купим, и да я сглобим като ни изпишат от родилното
таня се роди с апгар 3, доста й потреперихме и сега не смея нищо да направя
но и при мен хубавото е, че вече минах по този път веднъж и сега като ни изпишат ще ни трябва точно един ден с таткото и ще сме готови с всичко Simple Smile та така... седя и си чакам.. мирно и кротко...

Общи условия

Активация на акаунт