Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?
. Тва да не е лунапарк ще имат достатъчно време да му се радват на бебока....Майката и свеки и мойта сестра и на мъжо сестрата и тва е. Другите чак на погачата тъкмо ще сме влезнали и двете с бебка в ритъм. То иначе, ако ми се ръснат всички колеги и приятели
....
Така си мисля аз ама какво ще стане не се знае, щото като правя планове всичко ми се обърква почти всеки път. Ето пример днес щяхме да ходим в Пловдив да оглеждаме за колички, легла и да купим някои дрешки ,но нищо не стана, моят снощи се почерпил доволно и сега още спи,а аз съм толкова изнервена ,че.....

Прибираме си се у дома ние тримата с бебка, моите родители и баба ми (бъдеща прабаба) и толкова.. Останалите ще научат новината по телефона
)
по-скоро не, понеже самата му форма е проектирана за по-голямо детенце.
като се приберем, като се "поосеферим" ще им кажа, че са ни пуснали по-раничко
Мъжът ми по принцип не си пада по семейни сбирки, и е склонен на подобни "маневри", така че се надявам да се съгласи на една малка лъжа...

късички са и като е така вдлъбнато имам чувството, че няма да е удобно, че ще си блъскам ръцете

Искам да кажа, кефите ли се на едни и дали други ви дразнят? Аз, примерно, като почнаха майсторите да боядисват стаята и като ми замириса боята, много ме кефеше миризмата