Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?
Сетя се чак, когато вече съм легнала, ама кой да ти става. И така си карам. Контракции, да чукна на дърво, нямам никакви такива едни, стряскащи /абе, такива, които стягат корема ми, въобще не съм получавала/. И аз се чудя за тази тапа - дали ще забележа ако ми падне, дали няма да я пропусна. Всеки път се притеснявам, когато ходя по малка нужда, да не взема да си изпикая водите
...
Като слушам момичетата какви спецове са станали по големини и размери на бебетата, немога да си представя, че някой добър специалист ще пропусне такава подробност и ще обърка терминът ти чак с месец...
Е, ако съм пропуснала, ще се оплача, че немога и аз да спя - киселините не ми дават мира. Гледам телевизия до никое време. Талцид-а, който преди ми помагаше, сега няма действие върху досадните киселини...
Чакаме ли следващото бебе? 
, все пак сме достатъчно близки за да си кажем какво ни се иска на нас, освен това аз съм си чепата и ако нещо не ми изнася, знаят че няма как да стане на тяхното
Все пак съм теле...все с рогата напред
на всички и лека вечер!!!
,
Ама нека поне в 9 месец да вляза, че тогава!
)
.Цял ден в4ера имах странни болки като срязване около средата на корема ама беше горе долу поносимо а и само като ходя.Да оба4е ве4ерта кам 23 ч. като взе да ме режи силно пак на сащото място ама 4ак не мога да си намеря място такава болка.Вси4ки около мен бяха на мнение да се ходи до родилния ама аз НЕ,пих два магнерича и едно но-шпа легнах повартях се малко и като сам заспала та чак тая сутри едвам станах да занеса малката на градина (това с мойто безсание си беше кеф)
Е оплаках ви се
Лек и спокоен ден на вси4ки