БЕБЕТА ЮНИ 35 :D

• 14 519
  • 298
  •   1
Отговори
# 240
  • Стара Загора
... на фирма Вис Виталис има едни памучни чершафчета, ама от много хубаво и приятно трико, аз бях взела на баткото и съм много доволна, не са мръднали. Сега като преглеждам това което ми е останало, мисля да взема още едно такова комплектче за леглото. Нямам спомен за цената  ooooh!беше преди близо 6 години...
Aз си купих едно такова, за 17.50лв., преди около 3 месеца. Даже сьм качила снимка на кальфчицата в албумчето. Наистина са много хубави, а и цената им е добра.

# 241
вери - моите контракции бяха почти цяло денонощие Sad легнала, права, седнала, всякак
и затова се стреснах
нали няма да раждам тук (как си го казах все едно от мен зависи  Crazy ) и се притесних
но с но шпа се закрепи положението.. дано така още 3-4 дни, после вече ще съм в сф при баба ми и ще съм по-споко и да стане нещо

орхид - на мен с предишната бременност тапа така и не ми падна.. водите ми ги спукаха.. пълна невежа съм по въпроса за тапите Sad дано да изкараш още време, пък работата я остави..

дари7 - мен ще ме ме "проверяват"  Tired за разкритие края на тази/началото на другата седмица, та си мсиля, че не е рано... още не съм влязла в 9я

конида - супер за новата кола, честито! (искам и аааааз  Tired )

рони - не сме се разбирали след колко време пак ще ми пуснат биохимия, но така стана, че идната седмица ще давам пак кръв, та предполагам тогава ще се види
обаче качвам килограми от тия протеини Sad много тъпо  Tired

мира - сигурно бебочеството е много голямо вече и затова повече киселини Sad а аз не знам защо така се получава, но като лежа наляво (а по принцип повече така лежа заради кръвното) нямам киселини
врътна ли се надясно - ад
вече имам чувството, че лявата ми страна ще стане плоска Simple Smile

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 09:48 от T o n i

# 242
# 243
сори, че така се изтряскаха три поста, не знам защо стана
обаче и не мога да изтрия Sad

# 244
vesi21 исках по заобиколен начин да ти кажа че коментара ти ме подразни и по-скоро думичката в червеното Shocked, но явно не ме разбра
geneva_2008  аз колкото и да гледам, цените май навсякъде са горе-долу еднакви. То не си заслужава да обикаляш" като гламав "из София в тези задръствания за 1-2лв. Просто трябва да си харесаш марката - там вече е голямата разлика.
още повече, че и обръщението ти е специално към мен!Аз не се имам за" гламава" като ходя по магазините!
...а относно марката-мен не ме интересува тя, а естествено цената и материята ........
По-директно от това......е нема! Дано да си ме разбрала!

# 245
  • Разград
Здравейте, мили тумбачета!  Hug Аз отивам да ни записват тоновете че вече така ще е до края - за по-сигурно.
Малта, ти направо си си изкарала и деветия. Браво, миличка. Това не е притесняващо, ама все пак лекарите са малко за ... Надявам се всички сте добре и стискате кълки, че много малко остана.  Praynig  Аз утре влизам в деветия, а от мен това се искаше. Някой беше питал за гинекологичен преглед. Мен постоянно ме преглеждат, но нали съм проблемна, а иначе сигурно не е опасно. Те нали са лекари и би трябвало да знаят кога и как да го правят. Ами аз изчезвам че в 11 часа трябва да съм в болницата. После пак ще пиша, живот и здраве!  Hug

# 246
Добро утро тумбаланки Hug
Днес при нас вали и времето е отвратително,пак 6те съм си в къ6ти и за компания форума
Хайде по4ивайте си пове4ко   bouquet
Аз съм наоколо после пак 6те намина
 Hug

# 247
  • Вече в моята си приказка...
Здравейте, момичета!
Днес как сте?
Времето при нас е хубаво, но незнам дали ще имам време за разходки. Смятам днес да поразгледам останалите ми дрешки от Ивчо, да ги изпера евентуално, да ги и изгладя. Пък и все още не съм си оправяла багажа за болницата...
Днес и аз съм на консултация. Страх ме е да се кача на кантара, кой знае колко килограма отгоре съм. Нали ви се опраках преди време, че такъв глад ме гони, че се срамувам от себе си, особено за тестени неща, а, да! и сладките неща да не ги забравям, ама те са ми слабост отдавна.

# 248
Тони, Маргарете този уред за пара откъде се купува и колко струва долу горе  Embarassed. Аз предполагам, че е в магазините за техника  Rolling Eyes, ама все пак да попитам, щото не искам да ползвам стерилизатор.
Гале, моя уред е наследство от ергенският живот на МЪЖ  Crazy , поръчал го е от веес телешоп. Аз видях в сайта на НУК, че предлагат стерилизатор, който се използва и за варене на пара ... така се сетих да пробвам този уред за стерилизиране  Twisted Evil адреса е www.teleshop.bg   WS CUISINE се казва и струва 49 лв. Лошото е , че трябва да го поръчаш ,за да го видиш... Но пък... на единия ред ми се събраха едно голямо и едно малко стъклено шише на Чико и две големи биха ми се събрали, а на втория ред сума ти бебешки чаркове - биберони, силиконови зърна, кутийки за залъгалки , залъгалки... Общо взето всичко което си взех го напъхах вътре  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Каква е тази среща днес до плиска????
Искам и аз! Mr. Green

# 249
Добро утро на всичи майчета  bouquet!

Включвам се с една молба, да видим какво пък ще стане...
Момичета, които имате нещо да си изяснявате, но явно не ви се получава тук във форума, бихте ли го правили на лични, моля  Peace?

Това е едно от нещата, които ме карат рядко да пиша и да се ядосвам, когато чета - понякога има недоразбиране и доуточняване в продължение на цели страници...  ooooh!
Знам, че никой не ме пита, но се коментира в "общото" пространство, а не на Л.С., както би трябвало според мен, та да кажа, че аз не виждам нищо кой знае колко обидно в цитираната реплика на vesi21, защото за мен смисълът е "човек да обикаля като гламав", а не конкретно, че geneva 2008 е наречена "гламава", задето обикаля...  ooooh!
А и geneva2008, трите цитата един след друг от вчера не бяха никак "заобиколни"  Peace...

Много хубав и слънчев ден ви пожелавам, момичета, изпълнен само с положителни емоции  newsm51!
И стискам палци на тези от вас, които "стискат"  Mr. Green, да устискат още малко бебишорковците  Heart Eyes

# 250
  • София
Добро утро. Аз днес се поуспах - кеф направо.

За чаршафчетата на Вис Виталис от трико - аз съвсем случайно и невежо си купих едно такова, защото ми хареса разцветка, и се радвам, че отзивите ви са добри, защото се чудех как се "държат".

От вчера си имам и слинг:)

Последно трябва да стигна до Премаман да си купя долни чаршафчета с ластик и приключвам с бебешките покупки - колкото-толкова, другото като видим беба какви реални размери ще има Wink

# 251
Тони, и на мен ми го направи този номер форума...  ooooh!

Охо, ето и marvele  Joy
Каквото кажем - х2, така че внимавайте  Wink

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 10:44 от mishlence_333

# 252
  • София
Добро утро. Аз днес се поуспах - кеф направо.

За чаршафчетата на Вис Виталис от трико - аз съвсем случайно и невежо си купих едно такова, защото ми хареса разцветка, и се радвам, че отзивите ви са добри, защото се чудех как се "държат".

От вчера си имам и слинг:)

Последно трябва да стигна до Премаман да си купя долни чаршафчета с ластик и приключвам с бебешките покупки - колкото-толкова, другото като видим беба какви реални размери ще има Wink

# 253
Хелоу! Simple Smile

мира - сигурно бебочеството е много голямо вече и затова повече киселини Sad а аз не знам защо така се получава, но като лежа наляво (а по принцип повече така лежа заради кръвното) нямам киселини
врътна ли се надясно - ад
вече имам чувството, че лявата ми страна ще стане плоска Simple Smile

И при мен така, Toni Tired Предната вечер тъкмо се бях унесла (надясно) и изведнъж като ми се напълни устата едвам удържах да прибягам до тоалетната, добре че не успях да повърна.. Sick Сега спя на две възглавници, повдигнати отдолу със сгънато одеяло, ама незнам колко помага... Tired

та да кажа, че аз не виждам нищо кой знае колко обидно в цитираната реплика на vesi21, защото за мен смисълът е "човек да обикаля като гламав", а не конкретно, че geneva 2008 е наречена "гламава", задето обикаля...  ooooh!

Подкрепям Peace

# 254
...

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 15:07 от mimchence

Общи условия

Активация на акаунт