Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
Как да се подготвя за болницата?
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са симптомите на предвестниците на раждането?
-
Как да се подготвя за болницата?
-
Какви са симптомите на бременността и как да се справим с тях?
-
Каква е целта на кошницата за новороден, която се прикрепя към количката?
-
Какви са причините за контракциите по време на бременност и какво трябва да се направи в случай на чести и болезнени контракции?

Много се радвам, че пак си я видях. Следващият път съм на преглед на 27 май. Започват по-честичко да ни наглеждат вече
Та викаха техници, чудесии... най-накрая всичко приключи успешно, но пък изпуснах печата за болничния и утре трябва да ходя пак
Дано да не се повтаря
Много здраве и щастие и красиво бебче на финала
и честно казано доста ме стресна тази новина.Днес цял ден се разхождахме с малката и по едно време така взе да ме боли ниско долу че имах чувството че бебето ще излезне
Май трябва да се поспра малко.И да започна да стягам чантата че за бебо купихме доста неща но нито нощница имам подходяща,както ми казаха дъълга,с копчета отпред,нито другите неща.Ще взема да купувам едно по едно.Аиначе къде ще отидем като ни изпишат,божа работа.Половината ни багаж е в новата къща,половината в апартамента 
. Някой знае ли?
на мен са ми правили какви ли не чудесии, но защото лежах в патология
...