E-bay тема 7

• 48 203
  • 1 004
  •   1
Отговори
# 825
  • София
Едно предупреждение:
В спам папката на пощата ми получих мейл от "пейпал", показващ че съм платила $410 за плейстейшън и да се изпрати на американски адрес. Отдолу имаше опция "Ако не сте правили такова плащане, натиснете тук" . Препратих това на Paypal и те ми отговориха незабавно, че това е phishing email, който цели да ми научи паролата. Благодариха ми, че съм им го препратила и че ще работят по отстраняването му.
Случвало ли ви се на вас подобно нещо?

Не, не ми се е случвало, но съм чувала, че тези фишинг мейли, които целят да ти докопат Пин кода на картата, така че много внимавайте и не отговаряйте на подобни мейли

# 826
Едно предупреждение:
В спам папката на пощата ми получих мейл от "пейпал", показващ че съм платила $410 за плейстейшън и да се изпрати на американски адрес. Отдолу имаше опция "Ако не сте правили такова плащане, натиснете тук" . Препратих това на Paypal и те ми отговориха незабавно, че това е phishing email, който цели да ми научи паролата. Благодариха ми, че съм им го препратила и че ще работят по отстраняването му.
Случвало ли ви се на вас подобно нещо?

Много често ми пращат, но ги пращат на е-мейли, които не са регистрирани в PayPal.  Този, който съм регистрирала го позлвам само за това. Пращат и е-мейли да кликна и да попълня нещо в акаунта.

# 827
  • виртуално
да препоръчате от къде да си закупя палитра сенки за очи   bouquet

# 828
ако си докарам Dodge Ram
догодина мога да возя някоя абитуриентка
 Joy

# 829
ако си докарам Dodge Ram
 Joy

Точно в този форум - абитуриентка  newsm78

# 830
  • Пловдив
По темата за колите от Щатите - има страшна далавера за скъпите коли. Чичо ми си купи някакъв Лексус (хич не ги разбирам, та да ви кажа кой модел е). Обаче в България струва 170 хиляди, а на него му излезе 130 с доставката и всички платени мита и акцизи. Не че нещо, ама това са 40 000 бе  Shocked Че това са си си 4 средностатистически градски коли  Rolling Eyes
Durango, чакаме да се похвалиш  Wink

# 831
ако си докарам Dodge Ram
 Joy

Точно в този форум - абитуриентка  newsm78

Намират се, в Красива мама има разни теми за абитуриентски балове.

По темата за колите от Щатите - има страшна далавера за скъпите коли. Чичо ми си купи някакъв Лексус (хич не ги разбирам, та да ви кажа кой модел е). Обаче в България струва 170 хиляди, а на него му излезе 130 с доставката и всички платени мита и акцизи. Не че нещо, ама това са 40 000 бе  Shocked Че това са си си 4 средностатистически градски коли  Rolling Eyes
Durango, чакаме да се похвалиш  Wink

Това е наистина добра сделка! 40000 спестени...!  newsm10

# 832
аз тук търся девственица да се оженя
 Joy
При новите коли разликата е макс 5000 лв, ако си намериш не акцизна де
лошото е че тези които не са с акциз, обикновенно са базов модел
Lexus-a e $40-60K, no e акцизен

rorrr не са 40 000, щото все пак има да се плащат разни неща

# 833
Я да ви питам, харесах си няколко перлени неща в E-bay, но се чудя при цена 15$ за колие с 3 реда перли дали са истински. Някой купувал ли е?

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 17:00 от anninca

# 834
  • София
Изв. за спама, но aalko пощенската ти кутия е препълнена и няма как да ти отговоря!

# 835

mamahrisi, много неща си харесах тук.  Hug
Тези артикули има ли ги в ebay? Малко ме е страх да поръчвам от там.
до колко време ще ти ги достави?

# 836
  • На черешата
 Всички дружно чакаме да видим дали ще си получиш нещата. Mr. Green

# 837
 Mr. Green аз една гривна само поръчах, това получих от човека след плащането Thank you so much for your quick payment,i will post the item to you the day after tomorrow,pls wait some days.
Като дойде, ако дойде, веднага ще се похваля или ще се оплача  newsm78 Момичета ако искате поръчайте след като разберете какво е станало с моята поръчка, че да не ми е кофти после  ooooh! 

# 838
Mr. Green аз една гривна само поръчах, това получих от човека след плащането Thank you so much for your quick payment,i will post the item to you the day after tomorrow,pls wait some days.
Като дойде, ако дойде, веднага ще се похваля или ще се оплача  newsm78 Момичета ако искате поръчайте след като разберете какво е станало с моята поръчка, че да не ми е кофти после  ooooh! 
ами то аз не се стърпях и поръчах та да видим

# 839
Да се похваля:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=S … item=350056436498
страхотни са, естествена кожа, за 7 дена ги получих

Общи условия

Активация на акаунт