Излизане по мъжки ..

• 17 142
  • 453
  •   1
Отговори
# 60
в нашето семейство двамата още в началото си определихме правила,с които и двамата сме съгласни и на които и двамата държим.нито аз излизам по женски,нито той излиза по мъжки.
хубавото е,че всъщност и на двама ни не ни се излиза по отделно,защото не можем да дишаме един без друг. Mr. Greenиначе приятелите ни са общи,компанията ни е една-и сме винаги като дупе и гащи. Peace

# 61
в нашето семейство двамата още в началото си определихме правила,с които и двамата сме съгласни и на които и двамата държим.нито аз излизам по женски,нито той излиза по мъжки.
Най добре го напишете и го подпечатайте нотариално, че току виж след десетина годинки някой му омръзнали правилата. ooooh! Laughing

# 62
А на останалото се чудя да се смея или да плача newsm78

Проблема си е изцяло твой Mr. Green

Абе,страх те е от миналото. Лоша работа  Mr. Green

Абсолютно не съм от тези жени,които си стоят в къщи и си чоплят ноктите hahaha...да не би мъжът им да си намери друга Whistling.Всеки има право на избор Wink.Но знаеш ли кое най много ме кефи на мъжът ми-честността bowuu,чак до болка. ooooh!
Та съм абсолютно сигурна,ако му омръзна,първо ще седне да поговорим,кви са вариантите,и чак след това вече,ще ходи да си развява пищова. Crazy
И някои веднага се хванаха за българските мъже,дъра бъра ooooh!...абе казах че голям процент са такива бе,не всички естествено Laughing.Просто в него си е заложено турското още,и ще трябват още доста поколения да се извъдят ,та да се отмие някаква част. Rolling Eyes

Каква е разликата м/у пиенето на кафе през деня с приятелки и пиенето на бира/примерно/ вечер? ...

О, разликата е огромна Laughing приглушената светлина + малко алкохол правят чудеса Wink не му трябва на човек сам да се изкушава за да провери дали са му слаби ангелите.

мдааа Crazy Laughing

# 63
Не ме дразнят излизанията му по мъжки, но пък и той не прекалява. Вчера даже се лиши от гледането на мача с аверчета на по бира, защото трябваше да пазарува за през седмицата.
Що се отнася до семейните разходки през почивните дни - понякога го усещам, че не му е до това, но го прави въпреки всичко. Е, аз понякога решавам да му ги спестя и излизаме сами с малката.
Трябва да има компромиси, не може иначе.

# 64
  • Пловдив
Ние навсякъде сме си заедно и не защото така сме се разбрали и сме си поставили условие ,  а защото и двамата така го чувстваме и искаме.Когато се е налагало-мийтинги, срещи   friendship , командировки и фирмени купони сме го правили , но и двамата сме звъняли по 100 пъти и сме се чудили как по-бързо да се измъкнем   tiptoe  tiptoe  tiptoe.само на спорт ходим отделно-аз на  newsm39, а той на  football и после всеки си пийва по кафенце или биричка  cheers

# 65
Най добре го напишете и го подпечатайте нотариално, че току виж след десетина годинки някой му омръзнали правилата. ooooh! Laughing
няма нужда да го подпечатваме,ако имаше нужда-юрист съм-и сама щях да се сетя.
ако на някой му омръзнат правилата-ясно е,ще се говори и ще се реши.
но когато двама си приличат и гледат в една посока-правилата си остават в действие..
за завист на другите. Peace

# 66
Някой от постовете са толкова детски и смешни  Joy Joy Joy Joy
Фук, Фук пък моя мъж не излиза без мен! Аз също пък нямам никакви интереси и никакви приятелки ние сме едно цяло, като залепени сме  Sick

# 67
  Той по мъжки излиза/рядко/, заедно също излизаме в почивните дни, ама аз по женски  2-3 пъти от 6 год. насам SadПонякога искам да се запилее някъде, че да се забрави.Обаче  все е около мене Confused Но точно сега  замина скоропостижно за Германия за  една седмица и аз съм  направо  щастлива.Само ме е страх вечер/нощем/, ама се свиква предполагам.С детето сме супер, ядем к'вот ни харесва, правим си к'вот си искаме- бе купона тече.Ако можех да се престраша и колата да  карам, ехееее, то щеше да е лайф.Не , че не ми липсва, но...напоследък ми идва в повече SunglassesПък и все го е яд , че съм на компа.

# 68
Ние навсякъде сме си заедно и не защото така сме се разбрали и сме си поставили условие ,  а защото и двамата така го чувстваме и искаме.Когато се е налагало-мийтинги, срещи   friendship , командировки и фирмени купони сме го правили , но и двамата сме звъняли по 100 пъти и сме се чудили как по-бързо да се измъкнем   tiptoe  tiptoe  tiptoe.само на спорт ходим отделно-аз на  newsm39, а той на  football и после всеки си пийва по кафенце или биричка  cheers

И ние сме така, даже и по-зле - не спортуваме отделно.
Не сме се разбирали, така ни е приятно и така го правим. А семейните разходките в почивните дни са едно от най-хубавите неща, нищо че вече не возим бебе в количка, а имаме един велосипедист, който от време на време идва да провери докъде сме стигнали с баща му.

# 69
  • Пловдив
Някой от постовете са толкова детски и смешни  Joy Joy Joy Joy
Фук, Фук пък моя мъж не излиза без мен! Аз също пък нямам никакви интереси и никакви приятелки ние сме едно цяло, като залепени сме  Sick

Ами посмей им се на тези детски постове  Joy  Joy Joy Joy пък ние като си ги имаме ще си се фукаме  !!!

# 70
Някой от постовете са толкова детски и смешни  Joy Joy Joy Joy...
Ами посмей им се на тези детски постове  Joy  Joy Joy Joy пък ние като си ги имаме ще си се фукаме  !!!

Ама няма лошо бре  Wink
Кой каква организация ще си въдвори на семайното свободно време и ангажименти е въпрос на личен избор, възможности и предпочитания
Важното е всички да са доволни ..... факт е обаче, че не винаги е така  Confused
Пък който е съумял , евалата  Smile

# 71
  • Linz
А, чакай Stop Моят мъж наистина не излиза без мен (той и с мен рядко го прави- домошар е), но по отношение на интересите нямаме никакви допирни точки. Аз чат-пат излизам с приятелки- основният проблем ми е в липсата на време за мотаене по кафенета.

Последна редакция: пн, 12 май 2008, 09:40 от РЕНИ

# 72
Залепена постоянно за мъж съм била само с първото си гадже, но ми е простено, бях на 17 и съвсем на друг акъл. Сега се радвам, че и двамата с мъжа ми излизаме, когато имаме нужда с приятели и никой не тормози никого по този повод.

# 73
Ние винаги заедно сме излизали newsm78, a последните 3 години вече сме трима  newsm46 hahaha, ама пак все заедно вървим навсякъде. Не сме го и обсъждали никога - явно и на двамата така ни харесва  Mr. Green
Аз така или иначе все по чужбинско по командиравки ходя, та тук като съм си нямам много желание за ходене без половинката

# 74
Излизанията на дискотеки по мъжки леко дразнят, не всеки път, но се дразня. За вечерта, причината да пусна темата - мъжът любим все пак след мача се прибра и то без да му се обаждам и да го карам  Shocked

Наистина всеки има свои разбирания за това кое е редно и кое не - най-добрия вариант е някъде по средата може би. Аз все си мисля че в моето семейство сме на път да я постигнем, ама има още доста път до там Simple Smile

Аз се радвам, че мъжът ми има приятели, с които да излиза (вече са общи де), радвам се и когато го прави - на бира, на мача, като са ни на гости; но излизане на мъжете от компанията по мъжки...  #Cussing out не ме кефят, не че и аз не обичам да излизам по женски, но той по-добре да не го прави  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт