Излизане по мъжки ..

• 17 143
  • 453
  •   1
Отговори
# 75
не че и аз не обичам да излизам по женски, но той по-добре да не го прави  Embarassed
Laughing Laughing Laughing
Разбира се ,че истината е някъде по средата .Най-нормалното нещо е и двамата да си имате различни интереси и да излизате отвреме навреме поотделно.
На мен лично ми е скучно да слушам служебните разговори на мъжът ми ,когато е навън с колеги/и колежки/ по-приятно ми е да си остана в къщи и да си почета.

# 76

Аз се радвам, че мъжът ми има приятели, с които да излиза (вече са общи де),
Не визирам конкретно теб, но и други изказвания на тази тема, че приятелите на мъжете, ставали общи. Rolling Eyes
А приятелките на жените, какво само за жените ли си остават.
Изобщо не мога да го разбера това.Нито карам някого насила да ми приема приятелките и приятелите, нито искам да се чувствам принудена нечии приятели да стават непременно семейни т.е. общи. Това, че живея с някой не означава автоматично, че имаме еднакви възгледи и че харесваме едни и същи хора за компания. За мен поне , повече предпочитам да си се среща с личните си приятели навън, а не да ги кани по гости и аз да им дигам слагам маси, щото ако дойдат мои приятелки, той с нищо не е ангажиран.
Нито той се притеснява като излизам, нито аз за него. Всеки се чувства свободен да прави или не прави нещо според собствената си съвест и желание.
Пък и както казах в по преден пост, ние практически нямаме шанс да излизаме двамата без детето, защото няма на кого да го оставим - или тримата в комплект или се редуваме в излизанията. Включително и вечер на кръчма се е случвало да вземем малкия ,щото нямаме избор, не може да се затваряме пред телевизора и да не се виждаме с други хора.

# 77
, но и други изказвания на тази тема, че приятелите на мъжете, ставали общи. Rolling Eyes
И аз това се чудя newsm78   

# 78
Ами естествено, че само на жените. Каква приятелка ще ми е тази, която се сприятелява и с мъжа ми?? Че аз вече никога няма да мога искрено да клюкам с нея по женски, един мъж няма да можем да обсъдим на спокойствие. Не си давам приятелките на никого, вкл. на мъжа ми  Mr. Green

# 79
Аз определено съм за излизането по мъжки и по женски. Peace Но незнам дали имам право да отговарям по темата, защото май е за "женени с деца".

# 80
  • Sf
Някой от постовете са толкова детски и смешни  Joy Joy Joy Joy
Фук, Фук пък моя мъж не излиза без мен! Аз също пък нямам никакви интереси и никакви приятелки ние сме едно цяло, като залепени сме  Sick

Laughing Това по правило бързо приключва.

По темата - веднъж на 1-2 месеца според мен не е много. Всяко семейство си има собствени разбирания за много и малко, разбира се.

Моят мъж излиза често - никога не съм го спирала, излизанията му се вместват в нашия начин на живот и не ми пречат. Всеки ден се разхождаме с него и детето. Преди да забременея бях абсолютно наясно, че едно бебе ще ограничи много повече мен, отколкото него във вечерните излизания.

Ако и на теб ти се излиза, има начини - редувайте се, или поканете детегледачка за вечерните часове. Но ако само искаш той да не излиза - защо? Вързан вкъщи, дали ще обича повече теб и детето?

# 81
Laughing Това по правило бързо приключва ...

Колко бързо, за да съм подготвена  Mr. Green

# 82
  • Sf
Laughing Това по правило бързо приключва ...

Колко бързо, за да съм подготвена  Mr. Green

Може и да не приключи - нали виждаш, че се презастраховах, писах "по правило".  Laughing

# 83
Не знам, но си мисля, че "по правило"  Mr. Green който обича да си хойка насам натам, си хойка по принцип, а който си е домошар си остава такъв и след 1, и след 20 години, ще видим  Grinning

# 84
  • Sf
Не знам, но си мисля, че "по правило"  Mr. Green който обича да си хойка насам натам, си хойка по принцип, а който си е домошар си остава такъв и след 1, и след 20 години, ще видим  Grinning

Говорим за двойки, които едва ли не до тоалетната ходят заедно. Та ТОВА по правило бързо приключва. И вкъщи човек може да си намери собствено занимание, различно от това на партньора, нали така? Иначе, това което си написала, също по правило е вярно.   Simple Smile

# 85

Така е и според мен.

# 86
Като гледам, с мъжа ми и двамата сме по "хойкането", добре че сме се намерили. Mr. Green

Домошар не съм и няма да стана скоро.

# 87

Не визирам конкретно теб, но и други изказвания на тази тема, че приятелите на мъжете, ставали общи. Rolling Eyes

И някои от моите приятелки са общи, в компанията има доста двойки, но като цяло компанията на мъжа ми е и моя компания. КОгато имаме гости (без значение кой ги е поканил) не ми тежи да сервирам и отсервирам, обичам да имам гости.

Общо взето моите приятелки леко си ги пазя да са си повече мои отколкото общи - все пак обичам да се измъкна на кафе или "по женски" само с моите приятелки.

# 88
Общо взето моите приятелки леко си ги пазя да са си повече мои отколкото общи - все пак обичам да се измъкна на кафе или "по женски" само с моите приятелки.
Ами и аз затова не се натискам постоянно неговата компания да става изцяло обща, само някои от по близките, на които ми допадат жените им. Иначе само мъжки сбирки в къщи хич не сами по вкуса. А да не говорим, че аз имам и мъже приятели, лично мои и малко да ги правя семейни такива не върви. Grinning Naughty

# 89
....А да не говорим, че аз имам и мъже приятели, лично мои и малко да ги правя семейни такива не върви. Grinning Naughty

A неприемливо ли е тогава според вас в такива случаи / когато жените си имаме приятели мъже/  Crossing Arms , мъжете ни да имат приятелки жени ?  Thinking
Или вече .... това е друго  Mr. Green
Пак питам ... без капка лоши чувства .... просто ми е любопитно  Party

Общи условия

Активация на акаунт