Мъже, не четете тази тема

• 13 310
  • 145
  •   1
Отговори
Президентът на Афганистан преди време е одобрил закон, който гласи , че всеки мъж може да лиши жена си от храна и издръжка, ако тя не го задоволява сексуално. Това не е майтап!!!
Някой иска ли да емигрира в Афганистан?

# 1
Заглавието на темата ми прозвуча - Прочети тук!  Simple Smile

Темповете с които се ислямизира Европа ме карат да мисля, че след 50-100 години подобни закони ще има и тук.

# 2
# 3
Да ти кажа честно, ако една диета не помага и не можеш да овладееш темповете си на харчене по магазините, само в това е спасението! Дали да не започна да убеждавам мъжа ми, че има вероятност да е афганистанец и да му откажа секс една седмица? Това не е майтап!!!

ПП. Само че, тъй като съм сигурна в способността си да убеждавам, като сваля излишните кила, овладея пазарната си хищност и ми се прище секс, как ще го разубедя!? Thinking

# 4
  • Ямбол

"Нашата родина вече се казва Ислямско емирство Афганистан. Това са законите, които ще въведем и вие ще изпълнявате:
Всички граждани трябва да се молят по пет пъти на ден. Ако е време за молитва, а вие вършите нещо друго, се наказвате с бой.
Всички мъже да си пуснат брада. Тя трябва да е дълга поне колкото свит юмрук. В противен случай се наказвате с бой.
Всички момчета да носят тюрбани. От първи до шести клас - черни тюрбани, а в по-горните класове - бели. Всички момчета да се обличат според ислямските обичаи. Копчетата на ризите да са закопчани.
Забранява се пеенето.
Забраняват се танците.
Забраняват се играта на карти и шах, комарът и пускането на хвърчила.
Забраняват се писането на книги, гледането на филми и рисуването на картини.
Ако отглеждате папагали, се наказвате с бой. Птиците ще бъдат убити.
Ако откраднете, ръката ви ще бъде отрязана до китката. Ако отново откраднете, ще ви бъде отрязан крак.
Ако не сте мюсюлманин, не се молете в присъствие на мюсюлмани. В противен случай, се наказвате с бой. Ако ви заловят, че се опитвате да обърнете в своята вяра мюсюлманин, наказанието е екзекуция.
На вниманието на жените:
Ще си стоите през цялото време вкъщи. Не е редно жена да се скита по улиците. Ако излизате, трябва да ви придружава мъж, който е ваш роднина. Ако ви заловят сами на улицата, ще бъдете наказани с бой и отведени вкъщи.
Няма да показвате при никакви обстоятелства лицето си. Извън дома си ще носите бурка. При неподчинение наказанието е жесток побой.
Забранява се козметиката.
Забранява се носенето на украшения.
Няма да говорите, ако не ви питат.
Няма да поглеждате мъж в очите.
Няма да се смеете на обществено място. В противен случай ще бъдете наказани с бой.
Няма да си лакирате ноктите. В противен случай ще загубите пръст.
Забранява се на момичетата да ходят на училище. Всички училища ще бъдат незабавно затворени.
Забранява се на жените да работят.
Ако ви хванат в прелюбодеяние ще бъдете пребити с камъни.
Слушайте. Слушайте добре. Аллах-у-акбар.”

Това е цитат от "Хиляда сияйни слънца" - Халед Хосейни. Вярвам, че не е само художествена измислица.

# 5
Настръхна ми косата.Това ако е живот тяхното... smile3555

# 6
  • на правилното място, в точното време

А на някои дори им харесва.... ooooh!

# 7
  • Linz
Президентът на Афганистан преди време е одобрил закон, който гласи , че всеки мъж може да лиши жена си от храна и издръжка, ако тя не го задоволява сексуално. Това не е майтап!!!
Някой иска ли да емигрира в Афганистан?

Колко било лесно да се отървеш от жена си в Кабул ooooh!
А жените имат ли право на нещо, каквото и да е- просто да се отличат от добитъка?

# 8
  • с/у ОколоМръсТното
А на някои дори им харесва.... ooooh!

законите за кражбата и още някои са напълно одобрени от мен.

... иначе фрапантното за мен бе, че ако жена катастрофира тежко и дето се казва кърви, никой няма право да я докосва (преглежда), даже и д-р, докато не се е появил мъжът й.   #Crazy

# 9
Книгите на Халед Хосейни ме разтърсиха из основи, както се казва...

# 10
Мъже, които пикаят клекнали, с нищо не могат да ме изненадат!

# 11
Аз пък мисля,че трябва да се въведе закон ,както в САЩ - мъжът да издържа бившата си съпруга до момента на нов брак.Не искам да мисля за афганските жени - АД!!

# 12
  • на брега на морето
Ей, прималя ми.

# 13
  • Brokenpromiseland
Цитираните неща са просто страшни за 21 век...
Не се съмнявам, че някой от тях са истина. Горко на жените там...

# 14
Аз пък мисля,че трябва да се въведе закон ,както в САЩ - мъжът да издържа бившата си съпруга до момента на нов брак.Не искам да мисля за афганските жени - АД!!

Каква е разликата между aфганистанските закони и това да се издържа една жена докато не си намери съпруг? И в двата случая си е вид домашен любимец не способен на самостоятелен живот.

Общи условия

Активация на акаунт