ДА СИ ПРАВЯ ЛИ ОПЕРАЦИЯ НА НОСА?

• 9 948
  • 23
  •   1
Отговори

Mr. Green Кажете какво не ви харесва в носа ми и какво да поправя.И ако някой знае какво представлява такава операция и колко струва.

# 1
 smile3507 лудо ли си бе дете?

# 2
  • в Кошера
Носът ти е ОК, не се занимавай с глупости!  Naughty

# 3
И аz не виждам ни6то нередно в носа ти

# 4
  • София
Носът ти си е идеален, какво искаш да му правиш  #Crazy
Една такава операция е доста болезнена и скъпа (към 2000лв доколкото съм чувала) и е оправдана само при наличие на видим козметичен дефект... освен ако не си върла фенка и последователка на Майкъл Джексън  Crazy

А ето и какво представлява (препоръчвам тези със слаб ангел да не гледат) - http://www.youtube.com/watch?v=e32ZSsMQqhw

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 20:51 от Addri

# 5
 Шегуваш се, нали.
 Носът ти е супер, няма нужда от пластична операция.

# 6
На мозъка, на мозъка. Hug Peace Simple Smile Peace

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 12:27 от Ева на сцена

# 7
Тая тема майтап ли е? newsm78

# 8
  • София
Тази тема е някаква пързалка и авторката си търси четки просто  Laughing
Или се е хванала на някой бас с друга 15-16 годишна девойка дали ще успее да събере 100 човека, които намират носът й за красив  Joy

Последна редакция: вт, 20 апр 2010, 21:38 от Addri

# 9
Може би девойката не си харесва хубавия нос и сигурно иска някоя друга чупка като на баба Яга  Joy

# 10
Може би девойката не си харесва хубавия нос и сигурно иска някоя друга чупка като на баба Яга  Joy

Кой не мечтае за такъв нос hahaha
А авторката............................
Направи си,разбира се Hug
За повече информация Мария 85,тя знае добри хирурзи Joy Joy Joy
И с удоволствие,ще ти помогне Outta Joint да ти оправят нослето. Mr. Green

# 11
Тази тема е някаква пързалка и авторката си търси четки просто  Laughing
Или се е хванала на някой бас с друга 15-16 девойка дали ще успее да събере 100 човека, които намират носът й за красив  Joy

Имаме участник познал верния отговор  dance
Същото е ,когато някоя кльощава мацка каже :"Оффф ,колко съм дебела  ooooh! !"
И от теб се очаква да започнеш да я хвалиш ,че напротив е много слаба и съвършена  smile3502 .

# 12
  • UK
Според мен първо си направи една мозъчна корекция  Shocked.

Проблемът не е в носа ти, не търси решение в пластичната хирургия- скъпо, болезнено и в твоя случай- не е необходимо.

# 13

Mr. Green Кажете какво не ви харесва в носа ми и какво да поправя.

Къс е.  Thinking
Може да се оправи много лесно и бързо. Справка - приказката за Любопитното слонче  Peace

# 14
Здравей,
От снимката, която си дала, наистина няма сериозни несъвършенства на носа ти, но все пак ти си знаеш.... Дъщеря ми си прави такава операция през 2002 г. При първото посещение при пластичния хирург, той ни доказа, че сериозното несъвършенство е в брадичката и там непременно трябва да се имплантира силикон, докато носът може да остане и такъв, ако не може да си позволим и двете операции.
Та съветът ми е, ако виждаш някакви несъвършенства по лицето си, консултирай се с добър пластичен хирург, а не поставяй въпроса си в този сайт Naughty
Ние можехме да си позволим и двете операции и не са толкова страшни, особено ако имаш близък човек, който поне една седмица да се грижи за теб. Ако искаш повече информация относно следоперативния период, пиши ми на лични Peace

Общи условия

Активация на акаунт