ДА СИ ПРАВЯ ЛИ ОПЕРАЦИЯ НА НОСА?

• 9 949
  • 23
  •   1
Отговори
# 15
  • Бургас
А според теб самата какво не е наред?  Simple Smile
Наистина или си търси комплименти момичето или някой я е обидил нещо за носа, та иска да чуе мнения (не ми се вярва много).
Ако наистина си мислиш, че имаш нужда от корекция, консултирай се с добър пластичен хирург.

# 16
Искам да е по малък и да е чип. Много е голям и затова не ми харесва

# 17
Тая тема май трябва да се заклю4и newsm78

# 18
honeydrops, носът ти не е проблемен - нито като форма, нито като големина.

От снимката ти в профил обаче е видно, че захапката ти е дълбока (освен ако на снимката не си със странно отпусната/прибрана долна челюст, но пак ще е трудно да я прибереш в такава степен, а и разположението на горната и долната ти устна е много характерно). Това е наследствено и като цяло не е страшно, има вероятност да имаш проблеми при никненето на мъдреците. Не приемай думите ми за точна диагноза (май-малкото, защото това е просто мнение във форум, дадено въз основа на една снимка!), но може да повдигнеш въпроса в разговор с личния ти зъболекар, ако досега не е обсъждано, за твоя информация дали-или.

Ако това е причината обаче, чисто визуално това нарушава пропорциите на лицето ти, макар че резултатът от това нарушаване далеч не е неестетичен, и по тази причина носът ти се струва твърде издаден и голям, оттам и желанието ти да е "по-малък и чип". Уверявам те, ако това ти желание бъде изпълнено, в анфас ще изглеждаш направо комично.  Peace  

Моят съвет е да не бързаш да нанасяш необратими корекции по лицето ти - и от снимката, и от въпроса ти личи, че си все още малка за подобна стъпка.  Peace Във всеки един случай не започвай да си мразиш сега и брадичката, освен носа, имай предвид, че масивната, издадена брадичка придава мъжествен вид на лицето, а малката, кокетна брадичка може да има неповторим чар, стига притежателката й да си я носи вирната със самочувствие и да знае как да я подчертава от хубавата й страна.  Peace

# 19
Искам да е по малък и да е чип. Много е голям и затова не ми харесва
Да не ти показвам моя колко е голям  hahaha Но аз не страдам от това ! Peace
Момиче , супер ти е нослето !  Peace Гордей се с него  , не го разваляй !
Ако искаш да  е чип ще се наложи да ти стържат костта ....  newsm78

# 20
Да е по-малък и чип ли? Носът ти е идеално прав, поне в профил. Никоя крайност не е добра, що се отнася до естетичния вид - нито прекалено големият, нито прекалено малкият нос. Спомни си за покойния Майкъл Джексън, да почива в мир. Нима след операциите изглеждаше по-добре, отколкото със своя собствен нос? Да не ти показвам снимки на княгиня Калина, която също май е прибягнала до пластичната хирургия и в резултат се е сдобила с почти липсващо носле... Разбирам да имаше някакви деформации, които да те притесняват, но носът ти е идеален.

# 21
  • Бургас
Мисля, че ако си направиш "корекция" на носа, има сериозен риск да си го развалиш - не виждам колко по-хубав ще го направят, най-много да го развалят  Wink
Носът ти е идеален! Както казаха и по-горе, неудовлетвореността ти може би се дължи на възрастта - хубава си, независимо как се виждаш в огледалото, и не прави глупости.
Имах една позната, която все се оплакваше, че е дебела (да е била максимум 50 кг., за 160 см. височина), носът и беше като папагалски клюн - явно беше, че се опитваше да измести вниманието от него. В нейния случай корекцията беше наложителна, но тя отказваше да си го признае, а имаше възможност да си направи операция.
Не се вторачвай в несъществуващи проблеми. Ако искаш промяна, си боядисай косата - това поне е напълно обратимо.
Малко назидателно прозвучах може би, но много ме ядоса! Не ми се мисли, като моята дъщеричка стане тийнейджър, живот и здраве, какво ще правя - добре, че все още е само на две годинки и девет месеца.

# 22
Носът ти е добре ама по добре си оправи веждите  Grinning

# 23
Абе, моето момиче, ако се опитваш да ни пускаш по пързалката с темата си - ОК, ще го преживеем, и то много бързо и безболезнено  Mr. Green Mr. Green Обаче, да оставяш преценката за външността си на хора, които дори не познаваш и нямат никаква роля в твоя живот, вече е проблем. Ако продължаваш да си на този акъл "какво на ВАС не ви харесва", може да носиш неприятни последици. Добре, че писалите досега са добронамерени, но това не е гаранция, че някой занапред няма да злоупотреби със съветите си към теб и да ти внуши, че наистина ти има нещо нередно. Бъди малко по-уверена в себе си.

Общи условия

Активация на акаунт