Излизане по мъжки ..

• 17 312
  • 453
  •   1
Отговори
# 210
sisa788, добре де, какво значение има това за темата  Laughing дори да ми беше кротко детето, по никакъв начин не променя моето мнение и това на мъжа ми за обикаляне самостоятелно по кръчми и дискотеки, казах вече, всеки си има разбирания за семейни ценности Peace
Какво значи това ? Моето самостоятелно излизане довечера липса на семейни ценности ли е?
По малко морална съм от теб ли?
Не съм засегната просто питам .

# 211
sisa788, добре де, какво значение има това за темата  Laughing дори да ми беше кротко детето, по никакъв начин не променя моето мнение и това на мъжа ми за обикаляне самостоятелно по кръчми и дискотеки, казах вече, всеки си има разбирания за семейни ценности Peace
Какво значи това ? Моето самостоятелно излизане довечера липса на семейни ценности ли е?
По малко морална съм от теб ли?
Не съм засегната просто питам .
И аз се присъединявам към въпроса. Ще ми е интересна гледната точка на Никол.
Да не споменавам, че и двамата излизаме самостоятелно веднъж седмично. Simple Smile

# 212
Можете да ми пожелаете успех.Скоро ще имам повод да изляза.Определено ще споделя как е минало.Но най-много ми се иска да отида на една екскурзия до Австрие по покана на сестра ми.Е това ако стане.............................
Гледам на нещата от към веселото,но на хората вече им прави впечетление,че си стоя все в къщи и където и да ида съм все с децата 24/7

# 213
Iliana _ и palavata_monahinq, просто моите и вашите ценности са различни Wink за моето семейство не мога да си представя вашия начин на живот, нито вие нашия, нали Grinning

Всеки човек си ги изгражда в зависимост от възпитанието в семейството му, принципите, които са се спазвали, както и от горчивия житейски опит.

Щом вие и мъжете ви сте с еднакви разбирания и доволни от начина си на живот, какво значение има АЗ какво мисля за вас  Shocked дори да ви познавах, пак отговорът ми ще бъде пречупен през нашето семейство и отношенията в него, не мога да погледна през вашите очи  Simple Smile

Но ако се съберат двама с различни принципи и ценности, ей тогава вече стават сакътлъци  Laughing

# 214
Никол естествено ,че няма значение какво мислиш ти или който и да е друг освен близките ми хора.
Защо да не мога да си представя вашия начин на живот -мога.Имало е месеци, в които не ми е оставало време да се видя с приятелки .Просто не мога да си предсатавя как може един човек да няма свои лични приятели ,с които да има нужда/или те да имат нужда/ да си поговори ,да сподели радост или тревога, да научи нещо ново  .
И повярвай ми ценностите и морала нямат нищо общо възможностите на човек да се изявява и на други поприща .
И ако ти си представяш самостоятелното излизане като лудо напиване и  флиртове /може би следствие на горчив житейски опит/ също бъркаш!

# 215
Не говоря за месеци или прериоди, а за начин на живот.

Може да е странно за приятелите, но нашите са общи, така се получи, моята и неговата компания се обединиха в един момент, тогава и се запознахме  Simple Smile

... И ако ти си представяш самостоятелното излизане като лудо напиване и  флиртове /може би следствие на горчив житейски опит/ също бъркаш!

Нищо не си представям, няма нужда да си представям, просто не ме засяга  Grinning

Всъщност за какво го водим този разговор  Rolling Eyes Аз не ти казвам как да живееш, нито ти давам съвети. Да ме убедиш в правотата на твоя начин на семеен живот ли? Нещо ми се губи смисъла.

# 216
 Никол права си всеки си познава мъжо и преценява какво може да и поднесе.Затова и хора и мнения различни,няма смисъл да се спори.Важно е да се уважаваме Peace

# 217
Никол права си всеки си познава мъжо и преценява какво може да и поднесе.Затова и хора и мнения различни,няма смисъл да се спори.Важно е да се уважаваме Peace

Ооо, не, не говоря за мъжете или евентуалното поведенеи на моя, знам как ще се държи, не ме притеснява това, става дума за самото излизане  Peace

# 218
Никол в нищо не искам да те убеждавам ти се опитваш да го правиш като поставяш под съмнение ценностите ми/не само моите/.
Изумява ме факта ,че нямаш никакъв друг живот и интереси извън семейството.

П.П. стига вече .
Утре ще пиша дали съм успяла да устоя на изкушенията и да запазя ценностната си система . Laughing

Последна редакция: сб, 17 май 2008, 12:41 от Iliana _

# 219
 Joy Joy Joy Iliana ти си голям чешит ама те подкрепям ще пробвам и аз довечера и моята дали ще издържи.Тати ще почака до другата седмица

# 220
Утре ще пиша дали съм успяла да устоя на изкушенията и да запазя ценностната си система . Laughing
Завиждам ти благородно, че ще имаш тази възможност. Simple Smile Тази седмица манастирът е затворен. Няма да има сбирка на сестрите. Cry

# 221
Eй, ама успявате значи .... Joy
Да клатите тази тема успешно / имам предвид/ от  последните няколко страници насам .... аха да умре, ново 20 възниква  Laughing   thumbsup

# 222
  • Linz
Magesta, как ще умре толкова съдържателна тема? Laughing Поне още 12 страници трябва да се изпишат! Само да не решат да я заключат преди това.

# 223
Никол в нищо не искам да те убеждавам ти се опитваш да го правиш като поставяш под съмнение ценностите ми/не само моите/.

Никога не съм говорила за товите ценности или на някой друг newsm78 нито мисля, че ми е работа да говоря ...

Изумява ме факта ,че нямаш никакъв друг живот и интереси извън семейството.

Ако с обикалянето сама по кръчми се изчерпва "другия живот", да, нямам  Laughing

# 224

Никога не съм говорила за товите ценности или на някой друг newsm78 нито мисля, че ми е работа да говоря ..

Е, да ама вече на трети пост , ако не се лъжа свързваш неизлизането ви поотделно със семейните ценности. Кажи просто, че така ви харесва.

Общи условия

Активация на акаунт