Излизане по мъжки ..

• 17 273
  • 453
  •   1
Отговори
# 285
Много се радвам на тази тема.  Аз зададох тема "Колко ви струва бебе, и промените между жената и мъжът" Ами никои не спомена това което казваш ти.  Истината де, че има промени.

Аз не мога да коментирам защото нямам дете, но същото съм го чувала от приятелки.  Не си ти.

# 286
Сигурно детето(децата)спите отделно,а той е в другата стая за да не го притеснявате,милия?
Защо не си гледа кефа цял живот,а създава семейство и деца?
То или си готов да имаш сем-во или не!И  на сила хубост не става!Обикнновенно разводите стават от това че на мъжа ти например му е харесала повече "Чуждата дупка!" 35,а ти си си мислила,че овен играта на семейство и това е една от тях и не си се усетила дори! hahaha

paneva, ами тези твои точно цитати са написано след цитиране на мои постове, които не са били насочени към теб, за това ги тълкувам, че са адресирани към мен и точно на тях ти отговарям, че си в голяма грешка за семейството ми.

И последно ти веднъж казваш, че само двамата с мъжа си излизате и никога поотделно и друг път, че като излизал той ти му гладиш ризите и му пожелаваш приятно прекарване. Така и не разбрах кое от двете е вярно. Защото са взаимно изключващи се. Аз поне съм казала, че излизаме или тримата с детето или по отделно, ако има и на кой да го оставим, бихме излезели и само двамата, ама няма на кого. Така, че се съобразяваме с положението.

А това за хукналите на 50 години го казах, повярвай ми много има такива, дето цял живот само двамцата и в един момент единия по някаква причина, я на работното място, я поради някакви други проблеми в семейството го удря съчмата и започва да се излага, разводи на дърти години и подобни простотии. Видяла съм го с очите си и то в собственото си семейство, майка ми и баща ми се разведоха точно по такъв тъпанарски начин след 25 години брак.

# 287
Albena13, разбира се че наличието на дете променя много да не кажа основно приоритетите на човек след като се появи.

# 288
Albena13, разбира се че наличието на дете променя много да не кажа основно приоритетите на човек след като се появи.

Да явно.  И това исках да разбера и аз.  Как го променя? Какви са промените?  От какво биха се оплакали майки... но ето че чета, и разбирам ... Но на темата която отворих аз, никой не каза подобно, там се разбра само, че детето цена нямя (не уснорвам) но децата плащат при разведени родител или родители които не се разбират. 

# 289
  От какво биха се оплакали майки...

Мисля, че за оплакване единственото е липсата на време за самите себе си, особено ако няма баба наблизо, която да помага, всичко останало според мен е един голям плюс, защото детето много ангажира, но и е голяма радост. И обикновено заради него сме склонни да забравяме или не обръщаме голямо значение на проблеми, които са ни се стрували огромни и значими, преди това.  Peace

# 290
[/b]paneva, ами тези твои точно цитати са написано след цитиране на мои постове, които не са били насочени към теб, за това ги тълкувам, че са адресирани към мен и точно на тях ти отговарям, че си в голяма грешка за семейството ми.
А това за хукналите на 50 години го казах, повярвай ми много има такива, дето цял живот само двамцата и в един момент единия по някаква причина, я на работното място, я поради някакви други проблеми в семейството го удря съчмата и започва да се излага, разводи на дърти години и подобни простотии. Видяла съм го с очите си и то в собственото си семейство, майка ми и баща ми се разведоха точно по такъв тъпанарски начин след 25 години брак.
За чуждите дупки го казах за твоя пост да,защото се издразних.Но за курвенското поведение говорех по принцип.Както и за "съквартирантите"Извинявай ако си ме разбрала погрешно.Аз не те познавам за да кажа какво ти е поведението,а и дори да те познавах не съм аз човека който ще преценя когото и да било.А това  че аз гладя дрехите на мъжа си е така.Никъде не съм написала че никога той не е излизал без мен,или аз без него.Рядко се случва-банкети с колеги,приятели който не сме виждали отдавна.И да точно когато няма кой да гледа детето(а обикнновенно няма) отива сам или аз отивам сама,защото си е дошла най-добрата ми приятелка от чужбина напр.Случва се,но много много рядко.Както и да е явно не можем да се разберем!За разводите след 2,5 или 25 год брак няма гаранция след колко год може да се случи.Нито за моето сем-во,нито за твоето нито за никое.Съжалявам че при родителите ти се е получило така,но това не означава пък че ако си супер либерална е гаранция за щастлив брак.И аз познавам такива хора,но познавам и такива който са омъжени от 3-4 год и пак се развеждат.Аз не мога да вися на врата на мъжа ми и не искам!Нито той на моята:naughty:Всеки си има глава на раменете!От там нататък каквото ти е драсната.Пожелавам на всички успешен и щастлив брак!  bouquetИ да сте здрави!

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 09:18 от paneva

# 291
Момичета, спрете да се обиждате  Hug разни хора - разни идеали, в крайна сметка какво ви пука къде е мъжа на кака Пена в събота вечер  Simple Smile

# 292
Абе май не мислим чак толкова различно  newsm78 Що чак толкова късно го разбрахме  newsm78

# 293
Моя мъж онзи ден за първи път от 2 години насам,т.е откакто сме заедно го навих да излезе без мен и се чувствах много добре от факта, че си останах сама за една нощ Blush, прибрал се е към 5 сутринта! Пък приятелите му го бъзикали, каква е тази жена дето веднъж не звънна, да те провери къде си- абе мъжка им работа! Laughing Аз обаче, толкова блаженно си спах- още веднъж ще повторя чувствах се повече от добре без него и грам не си  помислих лоши неща, че може да направи нещо, с което да ме нарани!!! Blush
Така, че по принцип аз съм за свободата във връзките, стига да не се прекалява с нея!! Peace

# 294
И аз не притеснявам моя когато е навънка с приятели. Той обаче ме притеснява с въпроси за бебка, та се налага да му давам инструкции по гсм-а.Преди няколко дена чухме един лаф  и много се смяхме.
На някакъв жена му много хойкала, докато  той пътувал из чужбините. И все като и звънял , все  я нямало в къщи. Казал и, а  тя му казала, че иска гсм като приятелките си. Купил  и! После се радвал, тъй като  откакто  и купил гсм-а ,  все в къщи я сварвал... Laughing

# 295
Абе май не мислим чак толкова различно  newsm78 Що чак толкова късно го разбрахме  newsm78

Може би защото е форум и колкото и да пишем не можем да напишем всичко което мислим и искаме да кажем.И за това все някой остава недоразбран.Ако е очи в очи ще е по различно  Grinning Незнам Thinking

Момичета, спрете да се обиждате  Hug разни хора - разни идеали, в крайна сметка какво ви пука къде е мъжа на кака Пена в събота вечер  Simple Smile

Не искам да обиждам никой и аз не съм обидена.Към никой не съм с лоши чувства,напротив-уважавам хората който си устояват мнението,макар и чрез спор!Независимо дали са на моето такова или не! Hug

# 296
Щом не са заключили темата, значи не сме прекалили.  Laughing  Wink

# 297
  • Belgium
И аз не притеснявам моя когато е навънка с приятели. Той обаче ме притеснява с въпроси за бебка, та се налага да му давам инструкции по гсм-а.Преди няколко дена чухме един лаф  и много се смяхме.
На някакъв жена му много хойкала, докато  той пътувал из чужбините. И все като и звънял , все  я нямало в къщи. Казал и, а  тя му казала, че иска гсм като приятелките си. Купил  и! После се радвал, тъй като  откакто  и купил гсм-а ,  все в къщи я сварвал... Laughing

Това е виц  Sunglasses

# 298
  • София
Нито аз излизам, нито съпругът ми. Ами... Просто няма нито кога, нито... Всъщност 2 пъти излизахме заедно, за кратко.

# 299
Щом не са заключили темата, значи не сме прекалили.  Laughing  Wink
Да,значи може да продължаваме.Та докъде бяхме стигнали?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт