Ще ви пука ли, ако утре блокират членството ни в ЕС?

• 5 914
  • 158
  •   1
Отговори
# 60
  • Насред хаоса
Пука ми, разбира се! Но на хората вече им писна да предупреждават, да напомнят, да настояват да се изпълнят условия от договора като премахване на корупцията, ликвидиране на мафията и т.н. И понеже разбраха, че БГ няма да стане като страните от ЕС, а по-скоро те ще станат като нея, решиха да се спасяват ... Лошото е, че на обикновените хора като мен и вас ни пука, но на дървените глави отгоре - никак даже!

# 61
Ами да, те си усвоиха някое и друго милионче от европарите, така че вече са спокойни каквото и да става.

# 62
  • В тъмната гора.
Няма да ми пука. Не ми пука и за членството.

Peace

# 63
Ще ми пука ! КАк няма да ми пука! Не искам България да е в девета глуха ! И то заради лакомията на управляващите ,на които хич не им дреме за БГ  ,а мислят само за джоба си ! И да се срамувам ,че съм българка като пътувам навън! Това ще е срам за всички българи !

# 64
Това ще е срам за всички българи !
Хайде да не е за всички. Mr. Green

Нашите не са стока, ама те кои ли са.. Sunglasses
И от ЕС реват много хора. Wink

# 65
Хммммммммммм попътувай по света ,пообщувай с разни хора и тогава пак си кажи мнението ,че няма да е срамно за БГ!

# 66
Хммммммммммм попътувай по света ,пообщувай с разни хора и тогава пак си кажи мнението ,че няма да е срамно за БГ!
Споко. Пътувала съм , общувала съм си... Laughing
Не ти пиша от гората.
Лошото е, че няма да ни пуснат толкова лесно, даже хич, а на всичкото отгоре ще искат и да си платим за гяволъка.

# 67
# 68
Изобщо няма да ми пука.
И дори да сменят правителството все тая. И тия, и ония са маскари!
Трябва да ги изтребят всички до един.....

Прост пример от тия дни: станал кмет от листата на ГЕРБ, сега член на БСП. Утре ще иде в СДС, а после в ДПС..... амин!

# 69
  • София
Преди малко чух по Хоризонт, че министър-председателят не знаел, че хотелът, в който се провежда заседанието на коалицията е собственост на жената на Бойко Борисов. 

# 70
# 71
Преди малко чух по Хоризонт, че министър-председателят не знаел, че хотелът, в който се провежда заседанието на коалицията е собственост на жената на Бойко Борисов. 
hahaha

Общо - взето и аз мисля като kikа . Peace

Трябва съвсем нов модел да се приложи, но няма как да стане в настоящия етап.

# 72
Бях против това членство от самото начало, защото влизането в ЕУ стресна с последиците си доста по-устойчиви западно европейски страни, какво остава за нас.....вече си носим последиците-непроменен стандарт, 15% инфлация, ягоди по 6лв., грозде по 10лв. и т.н.
Единствената "облага", която аз, като обикновен гражданин усещам пряко е, че преди пътувах с паспорт, сега само с лична карта.....айде мерси от таз привилегия.

# 73
  • Ямбол
Какво е ЕУ?

# 74
  • Стара Загора
Не знам за вас, но толкова се уморих от всичко, че вече ми е безразлично.  За мен животът ми е като преди членството ни. Борба да изкарам месеца до заплата. Боли го някой члена за нас.

Общи условия

Активация на акаунт