ФРИКИ много хубаво заглавие на новата темичка,мерси.
С тези почивни дни голямо обикаляне насам натам падна.Още немога да си отпочина.Засега толкова че да ви изчета първо.Имам доста да наваксвам.
Хубав и лек ден на всички

.

Ама как така ще остави тази докторка Маги без преглад 8 дни само на панадол?!?
Вдига ли Т? Защо трябва да даваш панадол? На упътването пишеше доколкото си спомням да се дава не повече от 3 дни и после консултация с лекар. 
Ема пак е болна. Като пишка и плаче (направо пищи).
Правихме изследване на урината и има много високи стойности на левкоцити и еритроцити в урината, снощи имаше и малко Т. Почнахме Суметролим. Дано мине бързо.
Освен това и аз нещо се разкиснах - имам хрема и ме боли кратуната, а уж на бебе щях да ходя.
Наоплаквах се...

Не й харесва на вкус и пищи и се дърпа, ужас.
С лъжичка го плюе, с водичка разтворено, близва веднъж и край. И със спринцовката на Панадола пробвах, чак се захласва от рев и то изтича от устата й и нищо не гълта, а и ме е страх да не я задавя, че се е случвало.
Ако някой има идеи, много ще съм ви благодарна.

. Това за мен е абсолютно несериозно. Дано малката скоро се оправи. Все пак ти препоръчвам да си вземеш утре сутринта урина в стерилно шишенце и да отидеш в някоя лаборатория. За урокултурата трябва задължително да се вземе първата урина след нощта и при започване на пишкането се изчакват първите капки и тогава се слага шишенцето. Платено изследването е около 15 лв. Нашият педиатър винаги при вирусно заболяване на Алекс ме пита дали се напъва, когато пишка, дали потреперва, насълзяват ли й се очите-всичко това сочи за започване на някаква инфекция по пикучните канали. Обяснил ми е хиляди пъти, че това да наблядавам детето как се държи при уриниране е много важно, защото вирусите винаги търсят най-слабото място в организма, където да ударят или пренасочат и много често при момиченцата това са пикучните канали.

. Нямам никакво време да пиша, затова се изгубих.
. На всичкото отгоре вдигна Т. Вече я смъкна ( само с Калпол), но получи алергична реакция от един шампоан. Гърлото е червено, но ще изчакаме с АБ, защото утайката е с добри показатели. Ще се пие Кларитин за алергичната реакция и калциев глюконат. Баткото учи за матурите и вече откачам.
добре е, че Ви има. Така детето ще е мъничко по- спокойно.

.
.
!
.Моля се да се оправяме по бързо, че днес като видях в детското отделение колко дечица имаше....Иначе и аз не ги обичам антибиотиците, но наистина се оказва, че те най помагат при зачервеното гърло на малкия, та гледам да се примирявам вече!
! 
Виждам,че и тук има много болнички
,в градинките умирам от срам.

Вече започна да повтаря като папагал каквото чуе. Тръшка се за щяло и нещяло. Промених тактиката - вместо да се опитвам безрезултатно да отвличам вниманието му, шляпвам му един шамар по памперса и го пращам в спалнята да си реве. Много бързо се връща и забравя да се инати. Можело значи.