Октомврийската пролетна

• 16 265
  • 287
  •   1
Отговори
# 45
  • София

Теди, честит Имен Ден и на кака Еленка

Флоресnewsm51 Heart Eyes.
Благодаря, момичета за поздравите   bouquet.
Фрики, честит Рожден ден и на половинката ти и на твоята баба ( със закъснение  Embarassedbouquet. Нека са здрави и много щастливи.
Фрики, наистина всичко е лотария. Никой не е застрахован, но се надявам нещата да не останат така и да санкционират виновните.

# 46
  • София
Честит Имен Ден на кака Елена!  Hug  Hug  Hug
Теди, извинявай, вчера забравих да поздравя каката Embarassed

# 47
Благодаря ви за хубавите пожелания!  Hug
Вчера цял ден не съм стигала до форума, затова искам да честитя на патерици Св. Константин и Елена на всички, които са имали повод да празнуват!   bouquet  bouquet  bouquet
Маги от началото на май нещо е болна. В началото имаше хрема, после отшумя, но вечер продължава да ми вдига 37.1-37.4 след баня. Пуснахме 2 урини миналата седмица, във втората излезна E. coli, но резултаът е по-скоро от замърсяване. Вчера взеха кръв на Маги, резултатите са добри, единствено хемоглобинът й е 105, но казаха, че е добре за тази възраст. Пуснаха и някакви изследвания за инфекции - не се откри нищо. Чакам да излезне резултатът от стерилната урина, ако всичко е наред ще е готов днес, ако се потвърди инфекцията - утре. Та ми е малко свито.  Confused
Сутринта водих Блажко на кожен лекар в МА - беше му излезнало едно лишейче на вратлето - видяха го и му предписаха разни кремчета, дано се оправи. През целия път ми се тръшка и съм го носила на ръце. Прибрах се каталясала. Свекърва ми поне поостана за обед и ми помогна да го нахраня и да го сложа да спи. Явно днес е решил да се лигави и се наложи на няколко пъти да го ступам.
Захванала съм се да правя един превод (да не ми закърнее мозъкът съвсем), пък и почнах по-интензивно да чета за изпита през септември. Сега проучвам в кои университети мога да кандидатствам, мисля да пробвам освен в УНСС и в Свищов, Пловдив и Велико Търново. Ако се налага - ще пътувам.
Та това май е всичко около нас. Много съм уморена, мисля сега като малък подарък да си легна да поспя  Heart Eyes.

# 48
Евелинка честит рожден ден мила
Честито и на всички именници /на патерици/ да сте живи и здрави и много весели мигове.  bouquet  bouquet  bouquet
Евелинка дано бързо се оправя Маги и да нямате повече тревоги.Както и баткото. PraynigНе се претоварвай.
Ние сме добре.Малкия се храни доста добре и направо не мога да повярвам че има апетит пу-пу.Дано обаче не е само период ами за в бъдеще да караме така.Но как само ака всичко което си изяжда си го изаква... Mr. GreenТолкова е щур че майка ми понякога вижда голям зор с него.Иначе с гърнето сме много назад май.Е не иска да ака там и това си е.Май като се позатопли повече ще ходим по дупе. Crazy
Аз свиквам с новата работа и раздялата с Калоян ама няма как. FlutterПолучих си и първата заплата. GrinningИ наистина се чувствам по-добре така. Wink
Радвам се за тези които вече са добре и здравички.  bouquet
Айде че ще бягам.
Пишете по-често. Hug

# 49
  • София
Честит рожден ден на Евелинка
малко на патерица......

Бъди здрава и щастлива майка и съпруга!

Да оздравяват малките и всичко да е наред. Децата са прекрасни, само като дойдат болестите ни идва доста нанагорно и умората вече става сериозна. Дано успееш да си починеш близките дни!

mira - радвам се, че звучиш много свежо и позитивно! Явно адаптацията е напреднала, а и заплатата си е друго нещо.......  Laughing   Wink

миринда - това с душа си е било направо поведенческа терапия!!! Laughing Мисля и аз да започвам прилагането - по принцип се започва с предстваяне на обекта на страха, но в случая ще видя доста зор с това -  Laughing, затова направо с игра ще пробвам.......Ако свикне с него когато не тече вода, после ще й е по-лесно, наистина.

Поздрави на всички и хубави дни!!!  Hug

# 50
  • София
Честит Рожден Ден, Хера! Да си жива и здрава, бъди много обичана и щастлива, двамата мъже много да те радват!  Hug  Hug  Hug

# 51
Честит рожден ден, Хера!
Желая ти дни изпълнени с радост и много да слушат двамата мъже!
[/color]

# 52
Честит рожден ден,Хера!Пожелавам ти много здраве,късмет,топлина и yют в семейството! newsm59

Евелинка,малко на патерица,но честит рожден ден и на теб!Бъди здрава и все така борбена!  :bouquet:Yспех с кандидатстването,знам че ще се справиш! Peace
Честито със закъснение на близките на Фрики,Косето на Лови и кака Елена на Теди!  bouquet
Радвам се,че с идването на топлите дни и всички болнички са вече по добре,а и Мира,на Калоян също мy се е отразило добре на апетита,браво! Peace
Мики,yспех с махането на памперса! Peace
Ние също сме добре.Вяра вади зъб и понякога е кисела и ревтyни безпричинно когато не е на нейната,но това си е бял кахър.Вече свикна със еднократното спане,въпреки че не винаги спи по много,обикновено около час и половина.Днес за първи път михме зъбките и го прие много добре,хареса и.Иначе сме всеки ден навън,вече излизаме на два пъти и така и аз yспявам да си вкарам малко къщата в ред.
Поздрави на всички и весело изкарване yтре на празника! Hug Hug Hug

# 53
  • София
ЧЕСТИТ 24 - ТИ МАЙ!

ДОБРОТО ЗНАНИЕ И ПОЗНАНИЕ ДА БЪДАТ ВИНАГИ ЧАСТ ОТ НАС КАТО НАРОД, СЕМЕЙСТВА И ЛИЧНОСТИ!

# 54
Здравейте Hug
Благодаря ви момичета за пожеанията на моето слънчице ЕЛЕНА Hug
Днес се завърнахме от слънчавият и красив град САНДАНСКИ.
Изкарахме си много хубаво има много снимки за гледане,на децата добре им повлия климатът нямаше много жеги характерни за там.
Хич не ми се тръгваше ,живи здрави на есен пак ще ходим.
На патерица честит рожден ден ЕВЕЛИНКА!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ХЕРА!ЖЕЛАЯ ВСЕ ХУБАВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ!ДА СИ ЗДРАВА И МНОГО ОБИЧАНА!

# 55
Здравейте момичета,
позагубихме се по технически причини.
Мила, съжалявам за загубата ви. Дано детето се чувства добре при вас и да намерите сили по-бързо да свикнете със загубата  Hug

Поздрави на всички, които съм пропуснала - рожденичките Хера и Евелина и имениците - Косето и Елена. Дано не съм забравила някой. Да сте живи и здрави и да се радвате на живота.

Ние сме добре. Гърнето се ползва с умерен успех. Яде повече вечер - не можах да го науча, че закуската е важна. Явно ще е от вечерящите.
Уф, а сега се е размрънкал. В къщи не може да се седи когато е в съзнание и затова излизаме. Ако не се спихне техникат ще пиша пак друг път.
Хубава вечер от нас.

# 56
Здравейте момичета  bouquet!
Ние сме добре и тия дни тръгваме на ясла.Другата седмица ще пускаме изследвания, но се притеснявам, че с гърнето сме до никъде!Много приказва, но не обажда, че му се ходи до тоалетна.Вчера казал на баба си, че го боли дупето, ама като се наака разбрахме защо Mr. Green.
Иначе да ви се оплача и друго, че е станал непоносим #2gunfire!Тръшка се, реве, ако не му угодя.Бие се, което най-много ме притеснява Rolling Eyes!Не знам как да му обяснявам да не се бие.Понякога го натупвам, но ни с добро, ни с лошо разбира Close.Днес две момиченца се карат за една количка и почват да реват, а нашия скача да ги бие.Дори той не е намесен в ситуацията и пак готов да се бие Crossing Arms.Не понася някое дете да реве и веднага му забива някой шамар, за да млъкне #Crazy.Ще почна повече да му обяснявам, щом разбира всичко друго ще трябва да ме разбере, че и децата не се бият ooooh!.

Последна редакция: вт, 27 май 2008, 17:35 от Михаела Ив.

# 57
Момичета спешно......
Вчера сутрин ни биха последната доза на Пентаксим.Вечерта вдигна висока температура и до 22.00 тя вече беше 39.8. #Cussing outНаправо пощурях.Водих го на преглед няма зачервено гърло или някакви хрипове.За сега педиатърката каза че е реакция от ваксината макар и да се случва рядко такава висока след прием на Пентаксим. ShockedМоля ви кажете как беше при вас?/???
Днес е с 38.8.За сега давам само Нурофен и свещички Панадол. newsm78Не знам какво става.Утре пак сме на преглед.

# 58
Мире, някои от февруарчетата също вдигнаха висока температура за ден-два. Пиши как сте, дано да отшуми!

# 59
Мире, спокойно, ще се оправи-децата реагират всеки път различно-щом лекарката ти е казала, че се случва, значи просто ще си на тръни, докато я свалите, но няма за какво да се притесняваш! Наблюдавай го за други признаци и утре чакаме да кажеш как сте!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт