Октомврийската пролетна

• 16 265
  • 287
  •   1
Отговори
# 285
Eй, Хера, добре дошла!  Hug Драсвай по един-два реда от време на време, че започваш да ни липсваш.  Laughing
И на мен все не ми остава време за рс-то, прорамата ни е горе-долу същата като на Хера.
Завеждам на морските мами и дечица.  Whistling Калоян като види пясък и вода пощурява.
Започна да повтаря като папагал всичко, което чуе и съставя смешни изречения.  Mr. Green
Проявява голям интерес към кубчета. Онзи ден взе сапуните вкъщи, 4 бр. Тео бебе и ме удиви като го видях как ги нареди двата отдолу и давата отгоре като бебчетата на кутийката бяха огледално разположени. Направи го няколко пъти, явно съвсем съзнателно си ги подрежда симетрично.  Thinking Мислим да му вземем някакъв конструктор. Преполагам, че ще му е забавно.
Учуди ме и факта, че вече се качва сам в количката и си закопчава коланите, готов да излизаме. Остава да се научи да се облича и обува.  Joy Joy Joy
Лека нощ от мен и целувки на мъниците.  Heart Eyes

# 286
Слийпи, ти сигурна ли си, че не си объркала нашата тема с тази на октомврийките на родени 2005г.  Laughing То бива, Бива, ама вашто вече на нищо не прилича!
Ние сме си отново вкъщи и ми е доста тъпо честно казано. Искам пак на вилата - да видим кога. Марти е голяма рибка-изобщо не иска да излиза от водата и когато лошата му майка все пак го извади, разбира целия плаж на километър разстояние. Направо срам ме хваща как крещи и се дере  Embarassed Като го хвана под мишничките и прави движения с ръцете и крачетата да плува. За страх от водата, вълните, водораслите и т.н. изобщо и дума не може да става. В началото на вилата бяхме две мами с четири деца-сега чак разбрах защо майките на повече от две деца казват, че е по-лесно-те така добре се заиграваха. Само на разходките и на плажа от време на време брояхме до 4, за да сме сигурни, че всички са налице  Mr. Green А за всички наоколо бяхме доста интересна гледка - две мами с вид на ученички, а с 4 деца-смях голям и всички се чудеха какво е разпределението.
Радвам се, че Херка се появи. И за Яни, че се весна се зарадвах, но тя пак изчезна. Поне знаем, че са добре.
За кг, които обсъждате - аз съм 53кг - точно толкова, колкото бях преди изобщо да започна да раждам деца на конвеер  Mr. Green Мисля обаче да спра бройката до две, че нервички ен ми останаха, ей!
Коте, немам нищо общо с дезинформацията на обществото - аз съм в друга сфера на информиране - здравната, така че ши мъ прощаваш!
На сбирката не успях да дойда и да се видя с Калима и Мишка, но нямах комп на вилтаа и не съм разбрала за срещата  Embarassed
ГТолкоз от мен-отивам да си пиша статиите, че пари требва да се изкарват. Моето работно време започва къде 23 часа - кой кат мен!

# 287

Общи условия

Активация на акаунт