Октомврийската пролетна

• 16 280
  • 287
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Евелинка, Направо ме разби. Не знаех, че толкопва малки момиченца може да се преглеждат на магаре  Shocked. Добре, че се е разминало детето. Щастливи сте с човек като Нина до себе си. Малко са толкова всеотдайните хора, но всеки път се радвам да чуя за такива. Косето пие максимум 600гр течности. Като изключвам кърмата, която не зная в какви количества е.
Sa,  дете в офиса- наистина е шоу  Party.
Ето и един поздрав специално за Херка  Party: http://media.snimka.bg/0077/006409458-big.jpg

# 271
evelinar радвам се че проблема със срастването е разрешен .За течностите не съм засичала ,но определено пие доста .Какво си чела ?Аз мисля ,че особено лятото е хубаво да се приемат повече течности newsm78 Сашко много обича студен/топъл/ чай праскова .

Lovi изпрати ми на ЛС какви са упражненията  Praynig

# 272
Ами четох едни глупости, че като се пият много течности и се пишка често това било признак на диабет. Нямаме такова чудо в рода си, ама се притесних. Блажко нон стоп се налива със сокове и съответно пълни пампите и гащите постоянно. Затова съм решила да кажа на педито да го боцнат и да му видят кръвната захар като силно се надявам да си въобразявам глупости.
Лови, и аз не знаех, затова гледах като застреляна в кабинета  Crazy. След мен имаше едно момиченце, на около 3-4, което майката подготвяше за прегледа и му обясняваше какво трябва да направи  Crazy. Кофтито на тези сраствания е, че пак се получава в повечето случаи до пубертета и се ходи да се отлепя. Имам големи надежди, че при Маги няма да се получи пак, първо не е разлепяна със сонда, а сега на около 10 дни ще я придърпват, за да предотвратят ново срастване.
Са, иначе за срастването се ориентирах по мен горе голу  Embarassed - като разтворех да почиствам срамните устни бяха слепени по средата. Виждаше се дупчицата за уретрата и част от влагалището (към долната част), но по средата бяха слепени с нещо като тънка ципичка. В началото реших, че това е химена, но после се позамислих и все ми се струваше странно. Като я водих на консултация накарах педито да погледне. Тя досега никога не ми е обръщала внимание за това, добре, че е интернет да се ориентирам. Даже в първия момент ми каза, че нищо й няма, та се наложи да я помоля пак да погледне и да ми обясни това слепеното какво е. Като видя ми каза, че направо е за разлепване със сонда, ама се оказа, че можело и без това да мине  Wink.
Са, Али е страшно напред с материала. Благун още пие само от сламка и по няколко глътки от чаша, иначе е с биберон  Tired. Все повече се убеждавам, че женското си е женско, поне като правя сравнение с Маги, имам чувството, че тя направо се развива преждевременно. Ченето ми се скапа да му говоря на Блажко, а той все ме глед като пукал, на Маги само да й кажа "а" и тя започва половин час да си бърбори.

# 273
Здравейте на всички Hug
Аз дълго време не чета,но като се хвана и на един дъх прочитам всичко.
Красимир е добре.Не е боледувал с изключение на един бърз вирус с висока Т и афти,но мина за 2 дни.Тъкмо се бях похвалила тук ,че изобщо не е боледувал и на другия ден ми дигна Т и си казах край с хваленките.за храненето-напоследък отказва да яде и пие само течности,но закуската винаги я има.Обожава да е на село при свекитата и даже в момента е там,а мама си почива.
Другата седмица в петък(18.07) и ние заминаваме на море.Моля се да му хареса на плажа,че незнам какво ще правим там 7 дни.ще сме на Златните, ако има някой там в този период да казва.
Sa-пожелавам ти едно леко раждане и едно здраво бебче.
Илианка-радвам се,че няма последствия.Вежен който най-много го пази- newsm29
Хераааааааааааааааааааааааа-къде си?

# 274
  • Откъм Варната
Покана за плаж
Мами Варненки Миша е в Кранево на почивка, утре към 2 часа имам среща с нея там на плажа, някой ако иска да дойде с нас да ми звънне Wink

# 275
Здравейте,Октомврийски мамчета!
Габи тази вечер беше толкова уморена след разходката ни в Борисовата градина,че на път за вкъщи почти заспа.Аз веднага се светнах,че мога да се възползвам,че рано ще заспи и да се видя с една приятелка,че откога се каним да пием "Мохито" cheers Да,ама не! NaughtyСлед банята и вечерята,трябваше да си поиграем,после да се погушкаме и като за капак не иска да заспи сама ,а с мен... Whistling Е,не излязох! Tired
Браво,ВАРНЕНКИ!Добра среща и весело изкарване на плажа! sun  grinning039 Софийски мами,ами ние?!?! Rolling Eyes
Евелинка,браво на теб,че си видяла слепването на Маги! И още повече ,че си настояла педи ПАК да я погледне след като ти е казала,че всичко е наред! thumbsup А,за педи:2box: Добре,че вече наистина всичко е наред! Hug Дакачиш малко снимки на сладурите!
tasi,хубаво изкарване на морето!Много слънце,добро настроение и приятна почивка! family
Хайде приятна лятна вечер! Hug

# 276
  • Откъм Варната
....Браво,ВАРНЕНКИ!Добра среща и весело изкарване на плажа! sun  grinning039 ...

Браво, браво, ама май само аз ще ида, ще се наснимаме за да ви се покажем после Wink

# 277
Добро утро Hug Coffee
Вчера бяхме с децата цял ден на ВИТОША на ЗЛАТНИТЕ МОСТОВЕ,супер си изкарахме на чист въздух,само дето аз си мислих че няма да има много хора,ама се излъгах доста бяха.
На всичко от горе бяхме на една поляна дойдоха едни невъспитани тинейджъри и крещяла повече от 2ч. та САШКО едвам горкият заспа едва към 14.30 и дремна 1 ч,една жена им направи забележка че има бебе в количката все едно нищо не им каза,абе оставам без коментар.............
Днес пак изчезваме на ВИТОША с едни наши познати ще ходим на МОМИНА СКАЛА,абе друго си е в планината далеч от гадната и мръсна Сф и ще се спасим от жегата днес ,която ще бъде. newsm03

# 278
Кат чета Евелина и си мисля, че когато имам второ ако е момиче пак ще се уча да ставам мама Mr. Green. Добре, че навреме си се усетила.
Ние сме добре, мина ни обрива и започна да хапва по малко повече от две лъжици, но пак е слаба работата...

# 279
Здравейте,момичета!Ние днес бяхме плажни.Бяхме с наши приятели и си изкарахме много хyбаво.Вяра вече започна да свиква с морето и вече не се плаши толкова. PeaceКака и едва я възпирахме да не стои много във водата,че днес имаше много силни вълни.
Иначе при нас едно и също.За течностите-и Вяра пие доста и вода и сок,каквото и да е,може и цял ден да се налива ако я оставя.Няма и помен,че доскоро не пиеше повече от 40-50мл.вода на ден.Но и тя пие само със слaмка също като Ради на АИР.
Евелинка,и мен ме накара да се замисля с това срастване,още повече че въобще не знаех че магарето се използва и за толкова малки момиченца.Слава Богy,че си открила всичко навреме и вече всичко с Маги е наред. HugХyбаво е ,че имаш и толкова добър специалист до себе си като Нина.Аз като живеехме в майка ми и комшийката ни с която много се имахме семействата,беше мед.сестра в Дом за малки дечица и ми е помагала много когато Лети беше малка.
Теди,сигyрно в планината е много отмарящо.Надявам се,че и ние тази година ще стигнем до там.Обаче първо да приключим с хаоса в къщи и тогава ще почивме.
Калима,а как мина срещата?Имате ли снимкиии?
Фрики,браво за напредъка!
Мила,а нещата при вас yспокоиха ли се?Как е племенницата ти?
Илианка, Hugна Сашко!Радвам се,че всичко се е разминало!
Хайде момичета,лека вечер на всички и спорна седмица! Hug

# 280
Казвам си набързо, че стягам багажи.
От утре съм на море, на Албена. Няма да ме има пет дни. Варненки, ако имате път, обадете се. Телефона ми е 0878940880.
Айдити!

# 281
ВерчИтУ весело изкарване! Hug

# 282
  • Стара Загора
Мале момичета срам, не срам сега отварям темата за сефте от едни месец Tired
Много работа имаме, след работа направо извеждаме Слави в някой детски кът с баща му /ако не е наряд/ и докато се приберем, изкъпем и приспим станало време и аз да къртя да спя. Времето не ми стига въобще Tired
Ходихме за малко на Доспат http://slavigeorgiev.multiply.com/photos/album/6/Slavi_na_Dospat - туй да не ни забравите Mr. Green
На море ще ходим втората половина на август...до тогава бач шест дни в седмицата.
Лови много хубав хотел...с хубаво име Mr. Green
Видяхме се с Ели - гу точно преди да тръгнат на морето. Една събота Слави го гледаха бабите и аз след работа реших да се разходя до Пловдив със сержа та се видяхме с нея и Криско /зеления човек беше наряд/ Crazy
Много писах май Mr. Green
Лека вечер от мен...и свате приятно плицикане на гъзягите Mr. Green

# 283
Добро утро Hug Coffee
Вчера на МОМИНА СКАЛА много хубаво си изкарахме изпекохме си пилешки пържолки и пастърва направихме огромна салата имаше пъпеш за десерт.
САШКО и другото момченце,което с 1 месец по-малко от нас АНГЕЛЧО поспаха сладко на чист въздух. newsm03
Аз и ЕЛЕНА играхме на топка,поразходихме се в местността,абе супер си изкарахме не ми се тръгваше вечерта.
Така ни другият месец на 03.08 заминаваме на АПРИЛЦИ до 08.08.
После от 09.08 до 18.08 сме на ПОМОРИЕ ,това ние програмата за сега за другият месец,чакам с нетърпение да ходим  car003
Нещо САШЕТО тия дни ми кашля ,вчера като бяхме на ВИТОША горе от чистият въздух почти не кашлялше,но гледам че доста само набъбнали кучешки зъби,но за мое успопкоение сега сутринта ще го  водим на педито да го преслуша да не  би пък да е нещо по-настинал,иначе сополки нямаме и темепература никаква поне до тоя момент.
Омръзнаха ми тия летни болести,то и на мен ми едно никакво от няколко ден се опитва гърлото да ме боли.
Пртятен и слънчев ден на всички Hug Hug Hug

# 284
Еййй Верчитууу,ние пък в петък тръгваме,ще се разминем.Милен постоянно кръжи между Албена и Балчик и можеше да се видим,нищо тук по центъра  ако не на морето.Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт