Октомврийската пролетна

• 16 272
  • 287
  •   1
Отговори
# 255
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ТЕДИ!ОТ СЪРЦЕ ЖЕЛАЯ ДА СИ ЗДРАВА И ВСЕ ХУБВВИ НЕЩА ДА СЕ СЛУЧВАТ!
Днес по-хладно от вчера живее се,дори сутринта по-късно излязохме чак в 10 че преди това си беше едно такова облачно и доста хладно.
Децата спят,аз нещо ми е едно никакво главата ме цепи и корема ме боли.
Чакам с нетърпение да дойдат почивните дни и на ВИТОША,вече ми е писнало тук много в Сф.

# 256
Честит рожден ден,Теди!Бъди много здрава,щастлива жена и майка!  bouquet
Добре завърнали се на Лови и Аир! HugРадвам се,че и за двете проблемите са вече зад гърба ви и сте си починали подобаващо!
Днес цял ден валя през няколко часа и това осyети разходките ни.Не ме питайте как съм обyздала две палавници вкъщи.Обърнаха къщата наопаки и цялата ми шетня отиде на кино.От дрyга стрaна разхлаждането се отрази добре на малката,че бяха и се появили пъпчици от горещините по ръчичките.Днес ги няма вече. Peace
В къщи правим ремонт на едната стая и въпреки че не е цялостен ремонт всичко е с краката на горе.Чакаме тия дни брат мy на мъжа ми,заедно с племенницата и етърва ми.Ще ни погостyват за ден-два след почивката им на морето и после пак се прибират на Сливен.Нямаме търпение да се видим с тях!
Май това е в общи линии при нас!Сега мъжо си прибра и ме гони от компа.Ще пиша пак тия дни!Прегръщам ви! Hug

# 257
Сашко падна на теракота ,хванал се за плота на кухнята стъпил на в пералната и падна назад.Баща му на една ръка разстояние от него иде ми да го пребия .
Порева малко и сега е добре .
Да го водим ли на рентген ?

# 258
  • София
Защо не изчакаш......Ако няма никакви притеснителни симптоми като сънливост, повръщане, замайване, значи няма поводи за притеснение..........не съм лекар, но така съм чела......

Предполагам си се уплашила.........Дано всичко е наред и да се нагушкате... Hug

# 259
  • София
Илиянка, както е казала Мила това са симптомите. Гледа се за необичайни реакции включително Т. Не препоръчват рентген на малко дете. Казвам го от опит. Нали на косето му падна едно огледало грамадно на главата. Дано се е разминало само с уплаха детето Praynig.

# 260
Илианка,както ти е казала Мила наблюдавай го за прекалена сънливост,повръщане, липса на координация.Но,все пак виж как ще е през ноща и тогава ако нещо те безспокои направете консyлт.Но,не е препоръчително облъчването при малките деца.Yспокой се,сигyрно си в паника,дано всичко е наред и нямате повече такива стресови ситyации!

# 261
  • София
Честит Рожден ден на Теди newsm51. Бъди много щастлива и здрава  Flowers Four Leaf Clover.
Прочетох и щастливата новина от Любопитка. Много се радвам и стискам палци за една лека бременност и много късмет newsm10.

# 262
  • София
Илиянка, ако забележиш някакви симптоми го отведи на лекар, там правят изследване с едни електроди на главата. По- безопасно е. Но съм сигурна, че няма да се наложи  Hug.

# 263
Нищо му няма ,но много се уплаших .Утре ще видим може за всеки случай да го заведем за изследвания.

# 264
Илианка,
Блажко също е падал много пъти така. Момичетата са ти казали за какво да наблюдаваш. Пиши ни утре как е Сашко! Щом е заплакал веднага също е добре! Сигурна съм, че нищо му няма! Hug Hug Hug

Теди, честит рожден ден!    bouquet  bouquet  bouquet

# 265
Ни белег ни спомен има Сашко от снощното падане със същия див ентусиазъм се опитва отново да катери там.
Малкото ни алпинистче ,много ни изплаши вчера .
Обаче го забелязвам ,че си бута гърдичките от няколко дена ,а той нали е с обущарски такива и ще го заведа да го видят.

# 266
  • София
ИлиянчеGrinning. Алпинистче ще го правим, но и упорито. Това е добре, че не се отказва лесно и не се плаши от трудностите. А за гърдичките има упражнения, които се правят във вода ( заедно с теб, разбира се). Аз късно го научих с Дани, но сега се поопреавиха нещата. Казваха ми, че е или от прекаран рахит или наследствено. ЛЛ ми казваха, че нищо не може да се направи, но един треньор по плуване ми даде напътствия и го пое. След доста тренировки вече е добре.
Аir-че, страхотно сте си изкарали и се надявам всички неприятности да са зад гърба Ви  Hug.
assia75, голям зор е с ремонт и дете, но после е хубаво  Party.
Оска, вижда се края нха алергията вече. Аз също не съм давала мед и ядки. С какаото подхождам много внимателно.
Са,  благодаря  Hug.
Коте, да- да. И аз не вярвам да се е ухапал сам  Thinking.
Забравих да се похваля, че на морето Косето си намери гадже. Една красива къдрокоска. Беше любов от пръв поглед. Като я видя и започна да пищи от кеф и да се радва. Тя, съответно се изплаши и му се наложи да я преследва и ухажва. Съвсем сериозно говоря. Носеше и пуканки, играчки, мидички, сокове..... Ако забележеше нейна играчка в някое друго дете веднага я взимаше и си я даваше на нея. Не предполагах, че ще е такъв сваляч. Тя в началото бягаше, но после започна да го търси и накрая така хубаво си играеха заедно.

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 11:24 от Lovi

# 267
Илианка, Радвам се, че Сашето е добре!!! Не се тревожи, щом няма промяна в поведението. Ние така се бяхме изпопритеснили от едно падане на Али. Стигнахме до детски неврохирург в дежурната болница по спещност, който я прегледа и ни посъветва да не я подлагаме на скенер, а да я понаблюдаваме още малко. Интересното беше, че веднага след прегледа Али си стана същото детенце. А преди това беше направо неузнаваема... Леле като се сетя как се бях притеснила и що рев изревах...  Embarassed
Лови, той Коцето голям джентълмен!!! Simple Smile Направо ме разби с този разказ! Браво на детето!  Laughing
Евелинка, как сте вие? Намерихте ли разрешение на трудната ситуация? На наше приятелско семейство мъжа също си счупи крака и за 2 месеца е в гипс, та имам предства с колко трудности се сблъсквате. Но при тях е още по-лошо, защото жената не кара кола и те са много зависими така от близки и приятели. Разкажи нещо за децата!!!  Heart Eyes
Ася, забелязах, че такива пъпчици от прегряване изчезват доста бързо като ги миеш често със хладна вода и като избягвате слънцето. Ейй, големи жеги... И като си помисля, че още е началото на юли...
Пък днес с Али и Боян заедно ходихме в офиса. Голямо шоу беше. Всички много й се радваха, а тя се държа изключително прилично. През повечето време стоя на баща си на бюрото и рисува или говореше по един телефон, който специялно дядо й откачи от линията и й даде.  Mr. Green Много беше забавно! Simple Smile
Хубав ден ви пожелавам!  Hug Heart Eyes Hug

# 268
Са, още ли си тук! Аз все надничам дали няма да ни зарадваш вече!  Hug Не ти ли се ражда вече, бе жена?
Илианка, радвам се, че всичко е наред! Hug
Лови, голям любовчия тоя твой син! Браво на него!
В този ред на мисли - Магдалена беше паднала много лошо преди около 2 седмици (аз патката му с патка рисувах с Блажко на 1 метър от нея). Щях да се поболея от притеснение. Всичко обаче беше наред!
Ася, съчувствам ви за ремонта! Тая дума съм я намразила за цял живот!  Twisted Evil
Ейрче, време беше да се появиш, сестра ти май по-често се обажда!  Hug

Иначе ние сме добре. Митко си ходи на работа. Сутрин обикновено го кара баща му, а аз го прибирам привечер. Ако не се разведем и тоя месец заради моето шофиране, смятайте семейството ни за спасено  hahaha Joy. Митко все ми повтаря, че току виж и другия му крак ще се наложи да гипсират заради моето шофиране, ама никой не го е карал да се потрошава, сам ми падна в ръчичките  Mr. Green. Самата аз умирам от ужас, защото го карам с неговата кола (моята не е в изправност) и имам чувството, че пилотирам самолет. Ама вече започнах да й свиквам.
На контролния преглед в събота му смениха гипса с пластмасов и сега му е по-леко, може да стъпва и дори да се къпе. Заряза патериците в къщи и по цял ден си куцука из офиса.
Блажко е на море с майка ми и баща ми до края на другата седмица. Звъня им по 2-3 пъти на ден, много ми е мъчно за него, ама май трябва да попрестана, че нашите ме заплашиха, че ще почнат да ме изключват. Иначе той се е качил на главите на бабите и дядовците и всяко негово желание е закон Thinking. Иначе на нас не смее да се глези.
Като се върне и ще го водя на консултация да му сложат последния Пентаксим и ще помоля да му пуснат кръвни изследвания. Това дете пие по 3-4 л. сокове на ден  Thinking. Тези дни четох разни глупости по интернет и взех, че се уплаших и сега щом се прибере от морето - при педи ще го боцкат. Вашите сладури по колко течности приемат?
С Магдаленка също имах ядове. Беше получила срастване на срамните устни и я водих на гинеколог. Щях да припадна като ми каза да я сложа на едно миниатюрно магаре. Естествено, тя е още мъничка и аз й държах крачетата, ама явно дечица на 1-2 годинки вече ги преглеждат на гинекологичен стол. Честно да ви кажа, гледах ей така  Shocked и за малко да ми прилошее от ужас в кабинета. Оказа се обаче, че преди това Нина беше успяла успешно да я разлепи у дома и докторът каза, че всичко е наред и не се наложиха кофти манипулации. Магдаленка му пусна една сладка усмивка за довиждане и това беше. Иначе в къщи рева докато я разлепваше и даже я ритна, какво да се прави - звяр като майка си е!  Embarassed
Иначе Маги ми виси денонощно на циците, т. е цоките. (Един ден Митрий със съжаление констатира, че аз вече имам само цоки  Tired ). Ако не стане нейното и така реве, че сигурно съседите вече ме мразят. Все като ме видят и ме питат на това дете КАКВО МУ ПРАВЯ. Започвам да им казвам, че я щипя нарочно да реве повече по съвет на педиатъра  Twisted Evil. Не знам какво да я правя, но вече започва да ми писва. Иначе за 1 месец беше качила добре - 600 гр. Засега не я дохранвам, но мисля да почвам пюретата и септември-октомври ще я отбивам.
Иначе като й изнася е лъчезарно дете и само си търси компания, много е разговорлива.

Аз да попитам - Херка къде се загуби? Да не е и тя нещо сърдита?

Последна редакция: чт, 10 юли 2008, 18:55 от evelinar

# 269
Евелинка, Али е същата със сока. Сутрин като се събуди първата й дума е "тсок, тсок, тсок"!!! Може да изпие толкова, колкото й дадеш. Аз затова й ограничавам количеството сок, но вода й давам колкото поиска. Вече и махнах шишетата и пие само от чаша. Сипвам й по мъничко и през 1 минута се чува "ОТЕ, ОТЕ" и ме преследва с чашата и ме гледа едно такова умоляващо в очите... За нея това е по-скоро игра май, но си и пийва добро количество течност.
А да те питам личи ли си това срастване на срамните устни при момиченцата? Чудила съм се какво представлява. Али май няма, но така като се замисля педиатрите не са я преглеждали за това.
Херка не е такава да се сърди... сигурно е заета с работа. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт