Октомврийската пролетна

• 16 297
  • 287
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Привет и от нас!

Любопитка - честита браменност!   bouquet

Желая ти да мине много леко. Много се радвам винаги на такива новини! Дано все повече бебета да има!!!

Ние сме добре като изключим жегите, които много, много трудно понасям... Whistling

Хубави разходки на всички!

# 181
Здравейте Heart Eyes

Най-напред честита бременност на Любопитка - лека и безпроблемна Hug!

Илиянче, забавих отчитането, защото ми стана малко мъчно като попрочетох темата, но сега ми е наред и за теб също се радвам, че не си вече смачкано цвете WinkКаквито и трудности да имаш в момента съм убедена, че ще минат и няма да те тревожат  bouquet
Браво на учащите мами, на Ангелина и честита нова работа на Фрики - вие сте наша гордост!!!
Ние сме добре - засега. Понеже от 01.07 сме на море, а сутринта четох по вратите на групите в яслите за шарки, а в момента има и дечица с вуруса с повръщане и Т, сега тръпна Криско да не ми извърти някой номер /както обикновено става/. Жегите не му понасят особено на настроението, но затова пък апетита си ни е пак голям Embarassedпромяна нема никва.

Хубав ден на всички и болните да се вдигат!

# 182
Любопитка, честито!   bouquet Лека бременност!
За комарите - имаме мрежи навсякъде и нямам такъв проблем.  Mr. Green
Хайде и аз да си похваля гарджето. Калоян втора нощ спи без памперс и без аварии.  Laughing Това, разбира се, не значи че не е имало. Първият път като го оставих да спи без памперс и хоп... напишка се. Оставям да спи само с гащички, защото в яслите няма как да махат памперса и дупенцето му се запарва, избиват ситни пъпчици. Но пък забелязвам, че като го взема е с памперса, с който съм го завела сутринта и той е почти сух. От няколко дни започна и да си казва "пиш" и "каки". Явно и в яслите казва.
Много приказва, почти всичко.
От 05.08 ще ходим на почивка в Царево. Дано само да ми е здравичък Калоян.  Praynig
На болничките, скорошно оздравяване!  Hug

# 183
Здравейте момичета,
Ние сме добре, но тези жеги мнооооого ме мъчат. Добре, че са климатиците в офиса и у нас, та все още съм жива...
За свалянето на памперса - много добре тръгнахме в началото, но сега доста пропуски правим. Предполагам, че е защото сутрин я гледат свекърите, а на тях не им се занимава с използването на гърнето и Али се чуди кога може и кога не може да си пиша в гащите. Но съм упорита и на обяд като си я взема я оставям само по гащи, които сменям по 2-3 пъти.
Иначе Али и тя много е почнала да говори, а жегата не й влияе на апетита. Даже пак сме надули бузите, защото бабата и дядото много й угаждат и й дават освен кухнята, разни вафли и шоколади. Направихме им забележка и ще видим дали е имало полза.
Иначе пие много течности и обожава череши, ягоди, праскови и кайсии.
Иначе бебката е добре, вече е над 2.500 и се е обърнала с главичката надолу. Докторът каза, че в близката седмица ще си стои в коремчето. Simple Smile
Мама също е добре, взехме си я в Пловдив и се възстановява. Много ви благодаря за съчувствието и вниманието!  Hug
Оххх, как ми се ходи и на мен на море... Ама ще пропуснем тази година май... А жегите в Пловдив са унищожителни и не ми се мисли как ще я караме цяло лято.  Close
Лека и прохладна нощ на всички! Целувки!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 184
здравейте,
исках да се похваля с изпълнени решения за промени , ама тез неща  толкова пъти се отлагаха , че вече даже ми се отщя да се гръмна  Mr. Green!
Васил е слънчево ,  енергично и темпераментно дете  . предпочитам така да се изразя вместо "това момиченце е доста бясно", както чух неотдавна да казва една баба в парка по негов адрес .
калима , много се кефя , че има и друго майче освен мен , което не смята ,че дългата коса е срам за момчетата .
равносметка за изминалата зима : няколко пъти  кашлица , но без други симптоми, 2 пъти по 1ден от вируса с повръщане и разстройство , за ден-два конюктивит . по коледа за пръв път температура над 37 . тъкмо смятах че отървахме още една зима без АБ , но през март се наложи да дам за пръв път . а онзи ден видях термометъра да показва 39.2 и пак защото за пръв път меря толкова висока температура , тичах в паника до "пирогов" .
сега нищо му няма .
все така много приказва , познава цифрите от 1 до 5 , като 1 е на английски , а 4 почти .най-голямата ни гордост знае: "крава" и на български и на английски. признавам , че съвсем нарочно оставих това за края (що пък да не ви шашна малко)- в началото на юни започнахме да му пускаме филмчетата на "бебе айнщайн "и така избира думите които по-лесно се произнасят на единия или другия език .
са , живот и здраве , имаш цял живот да ходиш по морета ! желая ти леко раждане и здрава хубава сестричка на Али !
любопитка , честито ! лека и безаварийна !
прочетох последната темичка и доколкото сте писали научих по малко новини , а се надявам ,че другите не са възпрепятствани от някакви неприятности , а просто ги е завъртял живота !

# 185
AAa чакайте и аз да се разпиша..
Ние ходим на ясла 4-ри дни там 10 дни със сополи у нас, от вторник пак ходихме до вчера и резултата е пак сополиво дете.. Сега събота и неделя ще играе стеримара и вит Ц, ако пак стане зелен ще му направим нослен и гърлен секрет и ако излязат разни пневмококи, и тем подобни му слагам Превенара да ми е мирна главата поне от тия болести.
Вчера сутринта се сдърпах с една майка, която водеше кашлящо и сополиво дете. Тактично попитах дали е алергично, а тя каза "Нищо му няма, задави ли се какво ли " и вади кърпичка да забърше зелените сополи  #2gunfire
И се бях зарекла ако вечерта Михаил е хремав да поговоря по-сериозно с мед. сестра. Но една майка вече се беше оплакала на директорката и бяха изолирали детето.
Ужасно ми е гадно, защото проблема не е в яслите, а в безотговорните родители и още по-гадно в безотговорните жп-та, които пишат бележка за кл. здраво дете по искане на родителите  #Cussing out

Гадно ми е и затова, че на детенце много му харесва, ходи с желание сутрин и дори от четвърак спи на обяд. Научил е много нови неща  Heart Eyes
Дори го взимам със сух памперс, защото пишка с батковците прав и не прави пазарлък за сядането на гърне. Там обаче не ака, а си чака да си дойде вкъщи. Демонстративно с влизането се подпира на портмантото и се изаква в памперса, днес нали е вкъщи ака 3 пъти  Rolling Eyes

Оска, ми палави са ни децата, моето е направо звяр.. ама нали няма какво да му тежи (1г 9м -11200гр), като му паднат и задръжките гледайте какво става
Са, радвам се за твоите момичета !!!! А за морето не се тревожи догодина ще е тук пак и ще ви чака.

# 186
Здравейте!
Като прочетох за тепераментни деца и се сетих за Калоян. За него все пак определението "бясно дете" повече му подхожда.  Mr. Green

# 187
На Йоанна й подхожда много "кисел бесен агресор". Напоследък от растящите зъби е кисела, бясна си е по природа а е агресор, щото с другите деца се държи много властно.

# 188
Момичета, от една седмица всяка вечер се каня да пиша и все не успявам......а искам!!!Поне успях да прочета повечето от темата... Whistling

И сега едно голямо ЗДРАВЕЙТЕ от мен и от Габи! Hug Hug Hug
Любопитка,ЧЕСТИТО!Много се развълнувах от новината!Да сте живи и здрави,спокойни и доволни с малкото човече в теб! Hug Hug Hug
Искам на всяка да напиша по нещо /има много новини при вас/,но ще стане толкова дълго,че...... Tired затова ,за всяка от вас Hug!
Надявам се скоро да има среща и да се видим!Ама наистина скоро! Naughty
Ние бяхме малко на моренце!Първото за Габи! Heart EyesБеше хубаво/повече за Габи ,от колкото за мама и тати Mr. Green/Ще кача снимки надявам се скоро
Не ни е сигурна яслата от септември и ми е притеснено,а и жилищни проблеми си имаме,но.....да сме здрави,другото все ще се нареди!
Още не съм опитвала да махна пампата,но нещо зъби ни мъчат,та все отлагам... ooooh! Заради тях и бибата пак лапна Confused
ВерчИтУ,ти беше писала,че сте само с четири зъбета,но после май се похвали за още...еми ние сме първенците по малко зъбки-четири!Незнам да се притеснявам ли или да не се?!? newsm78
Много ми се спи...хайде като се видим повечеlove001

# 189
  • София
Добро утро момичета! Hug

Честит рожден ден на Ма4о и от мен!!!
Бъди здрава и щастлива!  bouquet

Калина закусва сама в кухнята, а аз чета ли чета.....Ех, че хубаво така..........

А за темпераментните деца - и малката не е от най-кротките, но челната класация я води синът ми......На 9 ще стане и не се кротва и това си е.... Laughing

Все още сме с памперс, мисля август да започвам дългоочакваната промяна...хем ще наближава двете годинки, хем е още горещо и подходящо за целта. Биберонът и ние го използваме за заспиване, пробвах да го махна, но много се въртеше и загубих търпение. Асоциира го със заспиване и се успокоява. Може би ще трябва сега през юли да го изхвърля, че после с памперсите ще й станат много промени....

miki m - не се притеснявай. На една годинка бяхме без нито едно, вече са 9.........бавно, но излизат.

Нашето преместване се забавя, понеже продажбата на апартамента върви доста бавно, но утешителното е, че има огледи и вярвам, че  ще станат нещата.

До скоро!

Последна редакция: нд, 29 юни 2008, 13:54 от mila71

# 190
Ma4o, ЧРД!Много здраве ,щастие и късмет ти пожелавам !

Момичета стискайте ми палци утре!

# 191
мачо , честит празник  и от мен ! много подаръци и любов да получиш !
илияна , сори , ако нещо съм пропуснала  Embarassed, ще стискам палци за каквото и да ти е нужно !
бе хора , то не е за смях . незнам вече колко пъти безславно напускам бойното поле Sad (разбирайте детската площадка) , син ми разревава всичко що притежава дори леко подобие на играчка . своите дава щедро , също и  храната си , но набележи ли си някаква цел нищо не е в състояние да го спре.
а с махането на памперса - нулев резултат , даже под нулата . напълнил гащите , пада през крачолите , а той си вилнее из къщата - никакво неудобство ,  бяга , пищи и не дава да му ги сменя със сухи . последно реши че ще  е  заклет нудист - стои чисто гол и бос и а съм рекла да му облека нещо , а опищя квартала .
днес за втори ден опитвам и май е по-добре да се откажа !

# 192
Oska, явно малките ни мъже са непукисти откъм хигиена.. ей на пресен пример осран до уши, ама прелива вече буквално, а той пищи защото го нося да го сменя..
Оставяла съм го умишлено насран, викам дано го засърби и се усети ама няма, вилнее и беснее докато ми усмърди душата

Охх сопола сега не тече, но пък се сгъсти и нослето хърка..
Пръскам само стеримар 3 пъти на ден, охх а е такова дърпане

Отивам да убия тъпия съсед, дето си мисли, че като е чужденец в Бг всичко му е позволено включително и да реже с ъглошлайфа в 14:20

# 193
  • -
Мачо,честит рожден ден! Бъди обичана жена и майка!!!
Честит имен ден и на всички с името Петър и Павел!

# 194
Добро утро Hug Coffee
И аз ще се присъдиня към вас с наш САШКО,който много обича да седи гол,чак тогава отива и се изпикава прав я на паркета я на плочките,иначе на гърне съвсем сме с НУЛЕВ резултат.
Ох тия дни с тия жеги едвам спиме,по нощите се буди да не казвам по колко пъти,а само спи с едно бодинце тип потник,вече от няколко дена не съм се наспала.
А и ЕЛЕНАТА за кап взе че и тя пипна от петък летният вариянт на тази гадната ангина,абе въобще я втасахме,добре че поне не се разболя на морето,че тогава незнам.
Днес мъжо ще я води на контролен преглед сега сутринта,а аз със САШЕТО ще ходя  в ранни зори на разходка,че полсе става АД.
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН МАЧО!МНОГО ЗДРАВЕ,ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ ЖЕЛАЯ!
Oska какво да ти кажа и нашият момък САШКО,е същият непокист по отмошение на хигиена. newsm03
ИЛИЯНА стискам палци всичко да се оправи! Peace
miki m спокойно и ние сме с много зъби само 11 броя,като последният е само е подал,няма дете без зъби ще му изникнат на едни по-рано на други по-късно.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт