Октомврийската пролетна

• 16 284
  • 287
  •   1
Отговори
# 195
"ако се лекува , хремата минава за 7дни , ако не се лекува - за една седмица" , съгласна съм , само дето срока е по-дълък според мен .
какви ли не капки съм пробвала - все тая . физиологичният разтвор поне втечнява секрета , да не засегне дробовете . ама наистина и аз се чудя докога ще позволяват да ги мъчим с бъркане в носа .
тетка , тази ангина ми звучи гадно , особено в жегите ! дано има бързо лечение !

# 196
Здравейте,дрyжина!
Ма4о,честит празник и от мен!(малко на патерица).Много здраве и повече поводи за yсмивки!  bouquet
Илианка,стискам ти палци,за твоето начинание!(явно съм чела междy редовете и не съм в час за какво иде реч).
Теди,да оздравява бързо каката!
Оска,добре завърнала се!Радвам се,че не си се отказала да пишеш при нас! Simple Smile
Коте,браво на Мишо за бързото привикване в яслата!
Ние сме добре.Бяхме на моренце почивните дни и междyвременно yспяхме да посетим Аладжа манастир.Досега все отлагахме въпреки ,че ни е близко и сега се радваме че най после видяхме това историческо кътче.Много е красиво и природата там е великолепна!На морето малката все още се страхyвaше от водата,за разлика от каката,която не и се излизаше.На пясъка падна обаче голяма игра.С махането на памперса по разходките се справя yспешно.
Ами,май това е при нас.Общо взето едно и също.

# 197
Ma4o,хайде да си жива и здрава и от мен,макар и малко със закъснение!Много настроение,добър късмет и попътен вятър ти пожелавам!  bouquet  bouquet  bouquet
Iliana_,аз малко късно се включих в стискането на палци,ама... Embarassed Достатъчно ли сме стискали? Peace
Среща ще има ли?  lalalala
През уикенда или през седмицата?

# 198
Абе, къде е Херка, бе?  Rolling Eyes Thinking

# 199
Вярно,бе,къде е Хера...и Lovi,и Зеля,и Барабана,и Gydza,и Веничка.....??? Thinking

# 200
  • Откъм Варната
Зеля почна работа, другите незнам, ама да драснат по 1 ред да кажат как са що са, Лови да каже какво стана с оня шеф на лагер, ще го дават ли по Господарите Wink

# 201
ДОБРО УТРО Hug Coffee
Да се отчетем нашатата кака ЕЛЕНА вече оздравя пребори гадната ангина.
Сашко тия дни съвсем ме измаря по нощите от жегата не може горкият да спи ,иначе за бели хич не му пречат жегите newsm03.
Момичетата скоро ще свърши темичката имам предложение за заглавие:"Хайде на море с голямото октомврийско дете" май има някаква рима.
Ако ви харесва можем да я пуснем като заглвие,само дето аз съм много боса в оформянето,сега ако беше тук КРЪЦИ щеше да я направи,липсва ми много на мен.
Дано ЦЕЦИ вече да е оздравял Hug
Това е от нас желаем на всички прятен ден Hug Hug

# 202
тетка , браво на Елена , бързо се справи и на теб  Hug,че мислиш навреме за новата тема и заглавието й !
момичета , май мила по-назад беше предложила , но и аз ще се присъединя : нека не афишираме симпатиите  или антипатиите си, все ще има кой да се засегне .да оставим това за личните контакти !  темата е за нашите деца . без значение дали някоя мама ми липсва или не , винаги се притеснявам ако няма вести за дечицата.

Васил вече седмица , ту вдига висока температура , ту я сваля , горе-долу през ден . няма сополи или кашлица . ако имаше поне щях да знам ,че е настинка или вирус , а така из главата ми се въртят страшни ужасии . следобед пак сме при неговата докторка.

# 203
  • -

момичета , май мила по-назад беше предложила , но и аз ще се присъединя : нека не афишираме симпатиите  или антипатиите си, все ще има кой да се засегне .да оставим това за личните контакти !  темата е за нашите деца . без значение дали някоя мама ми липсва или не , винаги се притеснявам ако няма вести за дечицата.

Напълно подкрепям Мила и Оска!!!Естествено че всяка от нас има какво да каже,но нека обсъждаме главно децата и проблемите около тях
Аз сега да почвам да се оплаквам... Crazy-Мария вчера щеше да се прехвърли през терасата-и аз и баща и сме в кухнята,и тя точно за 5сек се качи на парапета-аз извиках,стреснах я много,уплаши се детето,но ние пък как се уплашихме...няма да ви казвам какво ми мина през главата Cry #Crazy Cry
С гърнето-претърпявам пълен неуспех-сега от сутринта съм я оставила без памперс-изпика се веднъж в гащите и пищи че се е намокрила-опитвам се да обясня че това е пиш и се прави в гърнето...иначе ходи и си вика аку и пис-пис,но...резултат никакъв.Просто не знам как ще се справя?
Оска,дано не е притеснителна тая Т,дали може да е от зъби?Не си мисли ужасии/като мене Blush/за да не си ги предизвикваш сама Hug

# 204
Зеля почна работа, другите не знам, ама да драснат по 1 ред да кажат как са що са, Лови да каже какво стана с оня шеф на лагер, ще го дават ли по Господарите Wink

Зелето почна и сега е спряна от работа,щото Пламена е с температура и ще я вода на доктор  Peace стискайте палци, за сега сме вкъщи. За липсата на някои и кои какво може да свърши във темата, съм на мнение, че всяка една от нас може да го свърши  Wink просто е въпрос на свободно време Simple Smile  жалкото в случая е, че ставаме на лагери  Tired и  ми е супер неприятно, като вляза в тема да чета  пет поста да сме толерантни.  Просто с умиление си спомням за времето, когато бяхме бременни и нямаше интриги и как се радвахме за кошарата примерно една на друга и как изстрадах с Блажко, как ревях за Кики Ники и т.н. . Да сантиментална съм знам, ама ми се реве в какво се превръща темата  Confused Спирам просто, супер криво ми е......

# 205
нова тема
Mоля пишете в нея след като тази достигне 15 стр
и както е казала Зеля въпрос на време е някой да оформи първия пост.
Още преди време казах, че ако никой няма желание аз мога да я правя.
Кръци сама напусна темата и влизането и само за да нападне някого изобщо не ми е по вкуса. Тук сме НЕ за да се нападаме и да показваме колко сме незаменими, тук сме за да споделяме радости и неволи.
В този форум и тема аз срещнах страхотни мами и Мишо намери приятелчета.
Да живота ни вече тръгна в различни посоки и не сме толкова често във форума както преди, но това не е повод да се "ядем"

Михаил е на ясла и с толкова свободно време не съм се виждала  от студентските години (леле само шефа да не прочете, че ще ми прати повиквателна).
Само не знам в какъв вид ще го взема, какъв ли нов вирус ще ми докара #Crazy newsm78

# 206
  • София
valka77 - предполагам как сте се изплашили... #Crazy В момента малките са в доста опасен период - достатъчно пъргави, игриви и подвижни, за да се изкатерят почти навсякъде, но неподготвени и малки, за да се пазят. Все съм нащрек за Калина, но Бог да ги пази, че не съм всесилна и не мога да видя и предвидя всичко..... Praynig

Леля Зеля и Oska - да оздравявате възможно по-бързо...

Калина е във фаза - да яде сама. не иска да я храня...вчера закуси добре, но на обяд обърна половината ядене........Иначе се справя детето, радвам се, че иска да е самостоятелна, но чистенето след нея ми идва малко нанагорно..... Whistling Вече излизаме без количка, с раница на гърба се движа и ми е много добре........Е, на моменти отказва да я водя за ръка, иска сама, но не се давам лесно винаги  Laughing

А за лагерите - предлагам да сме от един лагер - този на децата!!!  Laughing

До скоро на всички!

http://s152.photobucket.com/albums/s171/Mila_71/?action=view& … rent=MOV00551.flv - едно от любимите ни занимания е да висим пред огледалото....Доста нарцистично, но засега се въздържам от повече анализа...... Laughing

# 207
  • София
момичета , май мила по-назад беше предложила , но и аз ще се присъединя : нека не афишираме симпатиите  или антипатиите си, все ще има кой да се засегне .да оставим това за личните контакти !  темата е за нашите деца . без значение дали някоя мама ми липсва или не , винаги се притеснявам ако няма вести за дечицата.

Оска, много точно казано. Аз също бях написала нещо подобно - според мен е много грозно. Щом си липсвате - пишете си на лични, момичета. Не можем да накараме никого да пише насила, нали така?
Оска, за тази Т, мога само да кажа какво стана при нас с Венци - той два пъти за два месеца ми вдига Т от порядъка на 38,5 за по ден и половина. Първият път мина много тежко, защото Т не се повлияваше дори от нурофена, вторият път беше по-леко положението.  Има някакъв вирус с висока Т, минава за 3 дни само с Т-понижаващи средства. Така че не си мислете най-лошото.
КОТЕ, и сега какво правиш с това свободно време? Wink
Зеле, дано Пламенка бързо се оправи.
Валка, представям си какъв ужас е било... Дано повече няма такива ситуации.

Малко за нас - Венци е добре, малко му намаля апетита, но го отдавам на жегите. По отношение на храната е станал по-претенциозен - вече подбира, не му харесват нещата, които преди е обичал. С памперса сме доникъде на този етап, но пък махнахме бибата, което за мен си е велико постижение предвид, че не искаше да заспива без нея и се будеше по няколко пъти през нощта за нея. Като изключим единия ден с висока Т е здрав. Скоро заминаваме при баба и дядо на планина и мисля да постоим там около месец, ако ми издържат нервите.
Системата за детските градини не го класира никъде, но аз го записах в детска ясла, така че наесен тръгва. Засега не се знае от средата или от края на септември ще е, че ще правят ремонт.

Ами това е. Хайде приятен ден и всички болнички да оздравяват.

# 208
Ей ,много болни мъничета  Close дано бързо да оздравяват и да продължават с белите! Hug
Стискането на палци свърши работа ,благодаря  Hug
valka77 това което е станало е ужасно особено след вчерашния случай .Трябва да сме много ,много внимателни.Слава-богу ,че се е разминало.
Саши не ще да стои у дома докато отвори очи и хапне започва да мрънка и да ни води към входната врата ,вечер с рев се прибираме.През деня 3-4 пъти се къпи в надуваемото басейнче в свеки ,добре ,че живеят в къща ,че в тези жеги щеше да откачи затворен .Голям фен е на водата даже по шахтите заляга .Запазихме хотел за море от 30юли до 5 август ще бъдем в Обзор в "Мирамар" надявам се да случим на добро време да не не ни хващат гадните летни вируси .

# 209
Здравейте Hug
Децата и двете спят вече от 1 час у дома ужасно горещо,май ще се наложи да сложим освен щори и климатик,не се живее,вентилатора не решава проблема.
"Момичета , май мила по-назад беше предложила , но и аз ще се присъединя : нека не афишираме симпатиите  или антипатиите си, все ще има кой да се засегне .да оставим това за личните контакти !  темата е за нашите деца . без значение дали някоя мама ми липсва или не , винаги се притеснявам ако няма вести за дечицата"
Аз просто споделих че ми липсва КРЪЦИ нищо повече,всеки може спокойно да каже какво мисли поне за мен е така.
А ЗА ИНТРИГИТЕ еми щом на някой му прави удоволствие да ги прави да ги прави мен хич не ме интерусува кой какво казал кой какво направил,това си е мое лично мнение,но май в начлото бяхме по задружни,а сега не сме поне това е моето мнение,аз по-късно се включих да пиша тук в форума.
Вместо да сЕ караме за глупости можем всички да сме задружни как миналата година,децата си ръстът и времето лети,един ДЕН това ще бъдат хубави спомени както за децата ни така и за нас. Hug
АКО ВИЕ ХАРЕСАЛО ЗАГЛАВИЕТО НА ТЕМАТА КАТО СВЪРШИ ТАЗИ Я ПУСНЕТЕ,АЗ ПАК КАЗВАМ НЕ МОГА ДА СЕ ЗАНИМАВАМ С ОФОРМЛЕНИЕ И ДРУГИ РАБОТИ НЕ МИ СЕ ОТДАВА ЗА СЪЖЕЛЕНИЕ. Tired
Това е от мен много се извинявам че ви споделих че ми липсва КРЪЦИ
ХуБав ДеХ на всички Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт