Октомврийската пролетна

• 16 279
  • 287
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте, момичета!
Много благодаря на всички ви за пожеланията за рождения ми ден! Много сте мили, пак благодаря!
За какви лагери става въпрос тук-аз не виждам такива-естествено е мамите от един град да са си по-близик, защото се виждат постоянно, споделят си неща от живота и иизобщо се превръщат в повече от интернет приятелки. Аз не мисля, че темата ни е станала по-незадружна, просто вече всички сме заети с много повече неща от това само да гледаме дечицата и съответно нямаме време за форума - и това е нормално.
Аз пък всичките ви обичам, фръц и нъц!  Heart Eyes
Много пъти форумът ме е карал да плача от мъка и безсилие да помогна за тази мъка, наскоро почина още едно бебче от февруарките и Евелинка съвсем замлъкна! Мъчно ми е за всички от тази тема, защото щастието на някои да се радват на здравите си дечица беше помръкнало от загубата на двете семейства. За тяхната болка дори не се и опитвам да мисля! Мир на душите на малките ангелчета!
Наскоро пък се видях с моя много добра приятелка, която преди година загуби майка си, а след това не е успяла и да износи две бебчета! И това ме съсипва!
А ние тук сме щастливки, трябва вески ден да си го казваме - децата ни са живи и здрави, дай Боже още сто години!
След такова изляяние не върви да пиша каквито и да било подробности относно напикаване, хранене и т.н. Ще го направя утре!
Обичам ви!

# 211
Ма4о, честит рожден ден! Желая ти да си много, много щастлива и обичана жена и майка! Ти си прекрасен човек, който много обичам и уважавам!
(Ето сега и аз си имам пристрастия  Embarassed, в тази темичка съм много пристрастна и всички си ви обичам!)

Знаете ли, момичета, при февруарките постоянно се изпокарваме и ми идва в повече, моля ви тук да няма дразги!
Ма4о, за съжаление второ февруарче си отиде! Странно как мъката влияе на хората - някои ги кара да се сближат, други - да кръстосат шпаги.
Единственото, което ми се иска е да сме здрави, ЗДРАВИ, всичко друго някак ще се нареди! (ЗелчеHug!)
Мъчно ми е, че има болни дечица Sad.

Нас поне тук ни очаква една много голяма радост - Са, скоро ще става мама за втори път! Аз вече надничам и чакам новини от Ели. И да ви предложа - нека следващата тема е посветена на нея! Са, стискам палци всичко да мине леко и да гушкаш скоро още една прекрасна дъщеричка!
 Hug Hug Hug

Блажко беше 1 седмица на море със свекърите. Сега до неделя ще е у дома и пак заминава на море с моите родители. Днес го посрещнах - загорял и страшно щастлив. С гърнето имам променлив успех. Днес 2 пъти е пишкал там. Понякога го оставям само по боксерки, без пампа, но за сън задължително я слагам.

Маги реве, по-късно ще се пробвам пак да пиша.

# 212
Валка, радвам се, че всичко се е разминало само с уплаха.  Hug
Оска, заведи Васил на лекар. Ако знаеш и на мен какви ужасии ми минаха през главата миналия месец, когато беше болен - само висока Т и нищо друго. Три седмици бяхме всеки ден в лекарския кабинет. Мисля, че и на докторите им писна от мен. Важното е обаче да разберат от какво е тази Т и да лекуват правилно детето. Бързо оздравяване!  Hug
Зеля, стискам палци Пламена да оздравява бързичко. Heart Eyes
Хера, къде се потули?
И какво стана с чата в скайпа?
Не помня дали се похвалих, ама хайде пак - ще ходим на морееее.  Laughing От 5-ти август в Царево. Само да е здравичък Калоян.  Praynig
Ние напредваме с гърнето, днес няма аварии. И в яслите е бил без памперс и без пропуски.  Mr. Green
Лека нощ от мен.   bouquet

# 213
Здравейте момичета и от нас Simple Smile
Ма4о, като писа за нещастието при февруарки се порових в темите и цял следобед съм плакала... Много тежко ми стана и потънах в скръб и тъга... Честно казано във форума успявам да следя само 3 теми - Нашата октомврийска, Юлската тема (за да съм в час) и темата за Клиника "Селена" в Пловдив, в която, живот и здраве, смятам да родя. Не знаех за трагедиите на Миа и Тео. След днешния следобед се замислих и благодарих на Бог за това, че имам Али, че сме здрави, че очаквам още едно детенце. Помолих се всички да сме здрави и най-вече всички дечица, вече родени и тези, които са на път да се родят, да бъдат най-вече ЗДРАВИЧКИ. Станала съм ужасно чувствителна на тема деца и всичко свързано с тях дълбоко ме вълнува и разтриса. Не знам, дали е от хормоните, или защото вече съм майка, но е факт.
Евелинка, предполагам, че и ти както повечето съфорумки си преживяла тежко тази трагедия. И ти сигурно, както аз днес, си прегръщала дечицата си и си плакала. Вярвам, че Бог се грижи за душите на Миа и Тео и ги закриля, Моля се, да помогне и на семействата им да се справят с тежестта на загубата. Нека Бог бди и над нашите дечица и ги пази. Praynig
Благодаря за предложението следващото заглавие на новата ни темичка да е посветено на мен и малката бебешонка, но все си мисля, че ще изпишем още 2 темички, докато се появи тя.   Simple Smile (Въпреки, че тази вечер се усъмних, че ми падна тапата, но така и не разбрах със сигурност, защото много бързо пуснах водата в тоалетната...  Thinking И исках да питам дали някоя мама си спомня, когато й е паднала тапата след това кървяла ли е?)
Нещо много се разписах, затова утре ще се спра на нещата, които исках да споделя.
Изпращам ви целувки и ви желая лека нощ. Нека всички болнички утре се събудят оздравели!  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 214
Са, много съжалявам, че съм била повод да се разстроиш. Почувствах се направо виновна! А за заглавието - то не пречи да е свързано с факта, че чакаме с нетърпение на Али сестричката, пък ако се роди, ще го сменим и готово!
Евелинка, наясно си и с моите чувства към теб  Heart Eyes Нацелувай дребчовците и онова уж по-голямото специално по загорялото дупенце!
Валка, настръхнах, добре, че само с уплаха сте се разминали. Направо ужас!

# 215
Са, на мен тапата ми падна 24 часа преди да родя, след като се избърсах с тоал хартия и чинно си обух бели бикини не си спомням да съм имала някакво кървене.

Евелинка, може ли да кажеш именце на темата, ако пък не ви харесва, това което съм направила ще помоля модераторите да я изтрият

# 216
Ма4о, в никакъв случай не се чувствай виновна! Аз съм си ревла напоследък, пък човек не живее сам и не трябва да е обсебен само от своите мисли и грижи. Не съжалявам ни най малко, че се порових повечко във форума. Така е трябвало да стане!  Hug
Коте, мерси за бързото инфо за тапата. При мен с Али предизвикахме раждане и тапата ми падна, когато докторът ми спука водите. А за темичката - в никакъв случай не я изтривай, остави я да си я пълним, като изпишем тази! Simple Smile
Валка, да внимавате с Марияи тази тераса! И аз настръхнах като прочетох случая.
Слипи, разбирам те как се вълнуваш за моренцето! Да си изкарате страхотно и после да показваш снимки!  Hug
Вече наистина ви желая лека нощ и се потапям в царството на Морфей!  Tired

# 217
Уфф ама пост съм избарала я ..
акушерката ме беше инструктирала, за белите памучни бикини Simple Smile
Са, с теб сме  и чакаме вести.
Лека нощ!!!

# 218
  • -
Да си призная и аз плаках доста вчера...и прегръщах детето,то пък милото като ме видя че плача и идва да се гуши още повече Cry Господ да дава сили и кураж на всички родители! Hug
Са,стискам палци всичко да е наред-само хубави неща знам за Селена-тапата ми падна в неделя,във вторник прокървих леко и тичах в болницата/те ме върнаха newsm78/и в сряда сутринта родих/искаха ми превръзката,поливат я с нещо и гледат какъв цвят става,това май е за води околоплодни проверяват/
Мария днес пак ще е по гащи-не че това има значение за нея,като не иска да прави нищо на гърнето Simple Smile.Аз следобяд съм на работа и ще се гледат с баща си.
Всички болни бързо да се оправят и да се отчитат Hug Слийпи,дано Калоян е здрав и да си изкарате хубава почивка

# 219
ето резултата от прегледа - гнойна ангина . лечението с АБ аугментин .
в 17.30 вчера му дадох от него , плюс нурофен , плюс хладка вана и пак се вдигна тая ми ти температура . 2часа вавън , прибрахме се ,  да излезем пак  "на пожар"  към метрото най- новата мания .върнахме се след 23.30 . пак нурофен и пак покачване на температурата , съпроводено от ревове , тръшкане  по пустия му влак , отказваше и влажните кърпи . никакъв сън за мен , на последното мерене , направо не пожелах да гледам термометъра , гледа го баща му -40 градуса !откачих!направихме сефтето на хексалгина и   към МА . там  не могат да му премерят температурата , отново рев " влака , влака" , но явно беше поспаднала и само ни казаха няколко успокоителни думи и пак  в къщи към 5.30ч.
почти  без сън до сега ипак е с висока температура , дори след втория прием на АБ и нурофена  .
зеля , дано при вас е по-леко и бързо се оправяте !  уж трудно се паникьосвам , но и аз напоследък се рових във февруарската тема и още ми държи !

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 11:55 от oska

# 220
Коте, новата тема е страхотна! Благодаря за труда, който си положила!   bouquet  bouquet  bouquet
За заглавие ми хрумва само: Октомврийски мами и хлапета чакат малка сладка принцеса. Много е глупаво, давайте и вие предложения, че аз не съм много по римите  Embarassed.
Са, с Блажко тапата ми падна 12 часа преди да родя, с Маги падна като изтекоха водите - както си бях права и само напънах, за да я родя. Стискам палци!  Hug Hug Hug
Валка, настръхнах като четох!
Пак не мога да пиша, че Блажката беснее...

# 221
Уф, сега ме карате и аз да я чета тази тема- февруарската  Confused

За Пламена ми казаха, че и е леко зачервено гърлото, ама съвсем леко и нищо и няма, предполага, че е вирусно   Praynig от вчера не ми е вдигала температура и е супер жизнена и палава съответно  Twisted Evil ама ми казаха до петък вкъщи Crazy на витамин С и хомеожен  Wink

Оска- много неприятно, а свещички  ефералган пробва ли или да смениш с панадол, може нурофена да не му влияе/ама само предполагам/  newsm78 не знам, ама е гадно стават едни и хленчат за всичко  ooooh!

Валка- и аз изтръпнах, като четях,особено след вчерашната тема  Tired

Са- пожелавам ти вторият път да не усетиш, че раждаш  Hug

За заглавие на темата- нямам идеи Tired нали съм литературен инвалид Crazy Забравих да ви се похваля станах вуйна на 26.06  Heart Eyes Да им жив и здрав  Hug много се зарадвах , тъй като след неуспешно ин-витро , забременя нормално  Grinning
и сега резултата е на лице, та черпя

изчезвам за сега

# 222
"Дружно октомврийските хлапета чакат юлска сладичка принцеса"
Леко попромених нищо ново не мога да измисля.
Няма да чета февруарската ,че напоследък така и така съм леко лабилна и свръх чувствителна.

# 223
Зеле, да ти е честито и да гледаш братчедчето на пламена.. нал си Уйна
И аз да се пофаля, единия братовчед ще имат бебе. И при тях беше много сложна ситуацията, но се е получило и сега им стискам палци Simple Smile и душата ми пее

Диването в петък си е у дома, яслата ще ходи на екскурзия..

# 224
Здравейте Hug
Ужас е у дома,днес от обяд обикалям стаите на апартмента с вентилатора в ръка,как спят децат незнам,много е горещо.
Утре ще идват от една фирма да взимат размери за щори,ама май ще трябва и килматик какато бях казала по-рано да сложим,ще изпукаме иначе.
Вчера със сълзи четох за малкият [iТЕО и МИЯ[/i][/color] Praynig
ВАЖНОТО Е ЧЕ НАШИТЕ ДЕЧИЦА СА ЗДРАВИ И ЗАТОВА ТРЯБВА ДА БЛАГОДАРИМ НА БОГ!
ЗЕЛЕ честито братовчедче на ПЛАМЕТО Hug
Леля Зеля  и наш САШКО беше със зачервено гърло,има една ангина такава лятна вирусна минава за 3,4 дена,ще се оправите дано само да не се получи гнойна ангинаи д ане пиете антибиотик.
Оска ако имате висока температура спокойно можеш да дадеш течен аналгин на капки,колкото кг сте,аз на САШКО така свалях темепаратурата,като беше болен редувах панадола,нурфен и течен аналгин като достигаше 40 градуса.

Общи условия

Активация на акаунт