Много благодаря на всички ви за пожеланията за рождения ми ден! Много сте мили, пак благодаря!
За какви лагери става въпрос тук-аз не виждам такива-естествено е мамите от един град да са си по-близик, защото се виждат постоянно, споделят си неща от живота и иизобщо се превръщат в повече от интернет приятелки. Аз не мисля, че темата ни е станала по-незадружна, просто вече всички сме заети с много повече неща от това само да гледаме дечицата и съответно нямаме време за форума - и това е нормално.
Аз пък всичките ви обичам, фръц и нъц!

Много пъти форумът ме е карал да плача от мъка и безсилие да помогна за тази мъка, наскоро почина още едно бебче от февруарките и Евелинка съвсем замлъкна! Мъчно ми е за всички от тази тема, защото щастието на някои да се радват на здравите си дечица беше помръкнало от загубата на двете семейства. За тяхната болка дори не се и опитвам да мисля! Мир на душите на малките ангелчета!
Наскоро пък се видях с моя много добра приятелка, която преди година загуби майка си, а след това не е успяла и да износи две бебчета! И това ме съсипва!
А ние тук сме щастливки, трябва вески ден да си го казваме - децата ни са живи и здрави, дай Боже още сто години!
След такова изляяние не върви да пиша каквито и да било подробности относно напикаване, хранене и т.н. Ще го направя утре!
Обичам ви!

!)
.

И исках да питам дали някоя мама си спомня, когато й е паднала тапата след това кървяла ли е?)
Господ да дава сили и кураж на всички родители!
/и в сряда сутринта родих/искаха ми превръзката,поливат я с нещо и гледат какъв цвят става,това май е за води околоплодни проверяват/
на витамин С и хомеожен