Октомврийската пролетна

• 16 275
  • 287
  •   1
Отговори
# 225
Зеле, да ти е честито и да гледаш братчедчето на пламена.. нал си Уйна

Ще го гледам през компа  Mr. Green в САЩ е  Wink което малко ме натъжава, ама съдба, какво да се прави  Crazy

Илияна- не чети  Peace много е гадно Cry, в този ред на мисли се чудя Хера как го модерира тоз под форум родители преживяли загуба, аз като вляза в него и ходя по цял ден ревяща    Cry Tired ooooh!

Тетка_74- не ми казаха ангина, по скоро розовеещо гърло и то много малко  newsm78 дано да не се усложнява само  Tired

днес само мен четете май  Whistling

# 226
зеле , и на нас така ни казаха преди седмица .спазвай стриктно лечението , че виж ние как се изложихме !
аз уж спазвам някаква градаця . първо панадол , ако не действа ефералган , а сега за пръв път включих  нурофен и хексалгин. последното ми е "тежката артилерия" .
валка ,  дано бързо забравиш и без повече стрес от такъв характер !
в тази връзка за новата къща съм намислила да слагам решетки на всеки джам . майната му на тъпия супер пейзаж (много си го харесвам иначе). намислила съм - метална рамка (за здраво закрепване към стената) и дървена решетка (с оглед противопожарната безопасност).
а тази тема , която споменавате , май по-добре ,че съм пропуснала !
според мен , направената от коте  тема да си остане така , а за следващата - предложението на евелинар  с лека промяна "октомврийски мами и дечица чакат малка сладка хубавица" или "юлска сладка ...."
п.п. тетка , нищо ама нищо нищичко лично  Hug!
всички сме връхта Peace!

Последна редакция: ср, 02 юли 2008, 18:33 от oska

# 227
Здравейте!Илианка,предложението ти за заглавие ми харесва,особено че в последно време сякаш се възроди темичката и някак всички се сплотихме.Това ми напомня и да не забравяме,че нас ни обединяват малчовците и причината да пишем тyк са само те.Благодаря на Бог ,че сме добре и са ни здрави децата и всеки път като прочета или чyя за нещастие сполетяло детенце,и аз като вас прегръщам силно децата си и благодаря че ги имам!И аз като всички останали съм потресена от съдбата на Тео и Мия,но за съжаление  живота ни поднася и горчиви неща.
Валка,добре че сте се разминали с бедата.Yжасно е,но малките са много жизнени и много любознателни.Трябва да сме много внимателни!
Оска,дано Васето бързо да се оправя и да се включвате по разходките!
Зеле,честито ти племенник!Да ви е живо и здраво детенцето!  bouquet
Слиипи,приятно изкарване на морето!Ще чакаме снимки после!
Са,при мен второто раждане мина по бързо и лесно,пожелавам ти и при теб да е така! Hug
При нас днес не беше така горещо и вечерната ни разходка и игри беше много приятна.Малката се присламчваше при големите каки да играе и всичко което правят те и тя копира.В къщи с каката е по същия начин и все повтарям,че трябва много да се съобразяваме какво правим,защото малката само ни дебне.Нa разходките вече не зная с какви играчки да нося.Веднъж мъкна бyталце и топка,дрyгия път кофички или количка с бебе,ама я е видяла нечия чyжда примамлива играчка и нейните вече не са интересни.Yжас е особенно с бебешките колички,една да има на площадката и всички са около нея.Хайде ще ви оставям,че и аз нещо се yлях с писането.Прегръдки на всички и бързо болните да оздравяват! Hug

# 228
Минавам само да ви кажа"Мараба"! незнам дали така се пише newsm78
oska,стискам много яко палци Васко да смъкне тая Т и да се оправи бързо! newsm10 Браво на теб,че не се шашкаш много или поне не ти личи smile3501
Хайде утре да пишеш как сте!
Sa,ако вече не си родила  на мен тапата ми падна 24ч.преди раждането!В болницата една лекарка,която ми прави някакви записи на бебо ми каза,че до другия ден ще родя.Аз и отвърнах,че това го чувам от един месец Crossing Arms....ама на другия ден родих!А,тя не беше от тези в родилното, а само на някаква машинка слушаше или по скоро записваше тоновете на бебетата...абе и аз дадох едно обяснение....  Whistling  Както и да е,пожелавам ти леко раждане и едно здраво и прекрасно създание съвсем скоро! Hug Hug Hug
Леля Зеля,честито ти племенниче!Да е живо и здраво!И дано да се появи възможност да се видите скоро! Hug
Iliana newsm10 за заглавието!
Мараба,Мараба....пък стана цял ФЕРМАН! Blush
Лека нощ!  sleepuu

# 229
Добро утро Hug Coffee
От 2 дена да се похваля успявам вечер да се наспя,и знаете ли защо на наш САШКО му изби и другият кътник долу в ляво,така че вече и 4-те са на линия ставаме с 12 зъбки на брой. tooth
ИЛИЯНКА за заглавието съм за Peace
ОСКА СПОКО  Hug newsm51
ЛЕЛЯ ЗЕЛЯ дано да си останете с леко зачервено гърло,аз ти писах така понеже и САШЕТО беше уж в началото с леко зачервено гърло ,но после се появи гадната лятна ангина,която се кара само с висока темепратура,няма сополи и няма и кашлица,успех да оздравява малката ПЛАМИ бързо Hug
SA стискам палци да мине бързо и да гушкаш една хубава сладка малка юлска принцеска! Hug Heart Eyes
Я да ви попитем ще правим ли ние софийските мами някъде срещичка,че ми е домъчняло да се видим пък и дечицата вече ще им интересно да си по-играят 1swing.
Можем да се видим в някой парк например Южният или Борисовата градина.

# 230
Добро утро!
В момента си имам още едно бебе у дома.
Снощи Митко си счупи крака и сега 1 месец ще е с гипс, а до събота трябва да лежи. Дивакът му с дивак обаче иска да го карам до офиса, така че при всички положения ще разкарвам децата нагоре-надолу! Сега се опитвам да го убедя да полежи до събота, а аз да му взема каквото трябва от офиса, но засега безуспешно. Ако успея обаче почти няма да се докопвам до форума, защото съм омъжена за работохолик и ще окупира компютъра у дома.
За разходки в Южния парк съм за - и без това офисът му е наблизо, а следващия един месец ще съм шофьор на мъжа ми.
Оска, Зелче, дано дечицата бързо да се оправят!  Hug
Зелче, честито племенниче!   bouquet
Съжалявам, че сте се разстроили разради Миа и Тео! На мен ми подейства много подтискащо, особено когато разбираш колко си безсилен да направиш нещо. За съжаление стават такива трагедии. Надявам се с цялото си сърце майките да намерят сили и да продължат напред, а за Слави стискам палци да събере кураж и още следващите месеци да е бременна.  Praynig

# 231
тази сутрин Васето е с 36.6  Simple Smile.
евелина , желая добро съжителство с "офиса" ! съчувствам ти , и аз си имам 2 деца в къщи , ама едното е в пубертета и поне не ми се пречка в къщи , а вилнее по купони и запои  Wink!
асиа е описала подобна ситуация на тази в която изпадам на всяка разходка . вчера се натресох на наши познати , че имат повечко играчки и 2 деца , едното от които преминало вече "кризата на двете годинки" , та мога да разчитам на известна толерантност към набезите на Васил. ми не искам в парка ! на луда ставам както , вече писах по-назад .
благородно завиждам на мамите , които успяват да разхождат децата в "южния" , че и да сменят няколко думи  помежду си ! уви, мога да  се присъединя само на събиране в клуб!
веднъж бяхме в "южния" и вече не стъпвам там ! таман платим някоя количка и той скочи и хукне към въртележка , айде и там цакаме , Васил се връща на първата или на някоя съвсем друга и скача в движение и аз тичам и викам и.....!

# 232
Момичета софианки, как сте след тези катаклизми в столицата? Взривове, земетресения?...
Децата стреснаха ли се?
Оска, браво на Васко! Дано не вдига повече температура!  Peace
Евелинка, дано Митко бързо се оправи. А и ти намериш сили да се справиш с новите си задачки.  Hug
Тетка, честит ви кътник. Те май най-трудно избиват!
Али иска да гледа детско и трябва да й преотстъпя ноутбука.. Twisted Evil
Мерси за чудесните заглавия за следваща тема! Много съм трогната!!!
 Heart Eyes Hug Heart Eyes

Последна редакция: чт, 03 юли 2008, 20:37 от Sa

# 233
  • София
В Хаджи Димитър разтресе много сериозно. Спалнята се разлюля много силно и прозорците също  Rolling Eyes #Crazy

# 234
Са, ти как си
Евелинка, с три деца у дома си извикай подкрепление от бабите. А работохолизма .. оххх колко ми е познато Ние на почивка, но той звъни да провери дали случайно няма некой проблем, все едно ще го разреши от 500 км
Оска, и ние избикаляме детския кът в морската отдалеко. Ехх какви добри времена бяха, когато се страхуваше от шума на клатещите колички и патетата Crazy
Мила, това сега вечерта ли.. Надявам се децата да не са се изплашили..
Абе тия си правят гаргара с народа, сутринта 2 часа няма кой да каже какво става

Днес ходих на видя един страотен бебок на 3м ( бебчето на кумците), та си припомних колко хубаво беше само като ядеше и спеше и гукаше Мишо.
А сега за 30 мин след яслата къщата е нагоре с краката, но да е здрав вече свикнах с почистването на кръгъл час.
Днес така падна в банята, излезе от гумената пътечка хлъзна се и падна зверски. Удари си гръбчето и дупенцето, но бързо се успокои.. а аз се разтреперах цялата #Crazy

# 235
  • София
А, не...........За сутринта..........Аз как го написах, все едно сега е станало......... Simple Smile

# 236
казаха ми да не пием водата  от чешмата  нито да готвим с нея .незнам обаче за колко време . информацията няма да се огласи официално .

# 237
Аз съм добре. Изглежда не ми е паднала тапата, защото нямам нито контракции нито болки, нито някакво течение. Фалшива е била тревогата. Утре съм на преглед, пък да видим какво ще каже доктора.
Коте и Али днес се подхлъзна в банята, но падна по корем и не я заболя. Само дето и аз като теб се поуплаших.
Иначе детските кътове и ние ги избягваме, щото Али като отиде и седне някъде и не иска да стане повече...
Да ви се оплача, отказах се от свалянето на памперса. Май ще изчакам да родя и да се повъзстановя, че тя нещо се стресира и препикава по малко целия апартамент... Не ми стигат силите непрекъснато да ходя с парцала след нея и да бърша... Май я стресирахме. Пак ще пробвам през август.
Целувки от нас и лека нощ!  Hug

# 238
Здравейте, момичета!
Са, представям си те с големия корем в тези жеги как ходиш и бършеш след малакат и направо си те разбирам защо отлагаш махането на памперса.
Евелинка, не си за завиждане. Бабите май повече ти помагаха, докато беше бременна с Маги! Дано Митко си седне на "д"-то и си почине поне малко. А на теб много сили ти желая.
И Марти наскоро падна лошо в банята-винаги ме е било страх от подобни подхлъзвания, защото баните обикновено са тесни и има сто неща, на които да си праснеш главата  Thinking
Аз отсега стягам по малко багаж, че утре следобед три коли с малки и големи човеци тръгват към язовир Цонево да видят сметката на едно агне и няколко каси алкохолец  Mr. Green И всичко това , щото просто майка ми ме родила преди 28 години. А другата седмица ще отскочим с най-добрата ми приятелка и нейната дъщеричка на вилата, така че може скоро да не пиша.
Са, ти сега, ако вземеш да родиш, моля намерете начин да ме уведомите! Евелинка ми има тел, Лови, мисля също! Пожелавам ти от все сърце лесно и бързо раждане и здрава принцеска!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Друго какво да ви кажа - започнах работа от вкъщи. Пиша статии за един сайт! Дано потръгне-струва си! Пожелайте ми успех!
Това е - от мен и децата много целувки и весели дни.

# 239
Ма4о, ето от къде е липсата на информация -  журналистите ходят по почивки, когато се случват важните неща.. Mr. Green
Приятно изкарване на Цонево и вилата.
Ммммного млада майка имаш, два пъти го четох и се пулих.. докато включа, че иде реч за самата ТЕБ  bouquet

От инцидента в банята няма поражения, само дето не знам дали ще оцелее до понеделник както е почнал от тази сутрин да движи по ръба
Първо демонстративно си изсипа закуската и добре я размаза..
След това сипа вода на паркета и ми носи кърпа да я бърша, ама НЕ той си я бърса ..
След малко излитаме на някоя площадка, че е ужасТ

Общи условия

Активация на акаунт