Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 723
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
Честит Рожден ден на
Преслава, Александър, Никола!
Много здраве, игри и усмивки!

Честит Рожден ден със закъснение на Йоана, Аделина, Лора, Ивайа, Боян! Мили дечица бъдете здрави, палави, добри и усмихнати!

# 211
Честит рожден ден на Преслава
Никола и Александър
За мамите разбира се един букет !

Мили мами и дечица весел празник ви желая ! Забавлявайте се от сърце !  Simple Smile

Ани , не се предавай за бибата .Няма връщане назад .Преживяват криза , определено , но станалото станало .Децата наистина са големи и бибите вече не са за тях  Simple Smile
Когато Нана спря да суче  беше същия ад , който продължи ...повече от два месеца ....после всичко се нормализира и сега вече заспива сама докато гледа филмче , докато и разказвам приказка , гушнала играчката или просто ако ме държи за ръката ....
Пожелавам ти много воля , кураж и здрави нерви , но не забравяй че това е просто един вече лош навик и щом си решила че това е края значи е .Ще мине и ще замине ..... детето постепенно ще се успокой .Пожелавам ти да е  много по - скоро отколкото моето .Стискам ти палци .

Таби може да се включи , за да ти разкаже колко нервна беше и Иванна , но  как всичко мина и замина и при тях .
Спокойно !  Hug

# 212

Heart EyesЧестит рожден ден на ПРЕСЛАВА, НИКОЛА и  Александър! Heart Eyes

Отново чудесни снимчици на Ане и  Zorri -
Ани е толкова запленена от тортата на мама много вкусна си изглежда, дано и малката да е добре вече .
Ане - ти пък изглеждаш перфектно, и този цвят на косата ужасно много ти отива, какво хубаво семейство сте. Тортата си е красива, защо пък кичозна, важното е ,че е имало изненада.Аз ще поръчам от Розата ,миналата година имахме подобна като вашата , но с мечо пух.

Вили благодаря ти за успокоението, вчера бяхме на доктор, оказа се ,че има и афти и още по-голямо е безпокойството, а липсата на успокоение като бибката го докарва извън нерви...Ех,продължаваме си ние с рева и тръшкането , ще се въоръжа аз с търпение,може би започнах и да свиквам...Аз с отбиването нямах такъв проблем,той сам си реши , после имаше известни настроения ,но минаха бързичко. Сещам се за Иванна,как беше и тя....

# 213
  • BG
Благодаря за пожеланията за рождения ден на моя пакостник Никола:)
Радвам се,че не ни пропуснахте,въпреки че аз много отдавна не съм писала в темата:)

Честит рожден ден и на баш наборчетата Преслава и Александър,както и на всички останали дечица.Желая им да са най-вече здрави,защото послушанието при нас поне е в сферата на фантазиите:)))А на майките пожелавам огромно търпение и с повече чувство за хумор да приемат капризите им:)

# 214
  • София
Ех, много празници, много емоции.... и не смогвам всеки ден да поздравя порасналите юнски дечица, затова почвам сега:

Честит рожден ден на празнувалите на 8-ми юни Нана, Нора и Калоян!
Честит рожден ден и на деветките - Ади и Ани (с пожелание бързо да оздравяват малките сладурани), Лора, Ивайа и Боян!
Честита втора годинка и на днешните рожденици - Преслава, Александър и Никола!

Сладкиши дребни, бъдете здрави, слънчево погалени и щастливи!
Вълшебно детство, пълно с весели игри! 

Рожденият ден на Ени беше подобаващо отпразнуван цели три дни. Уморихме се от купони, но както вече писах тази умора е сладка. Доволни и щастливи са всички. Дребната кипра получи много и чудни подаръци. Но май най-много се зарадва на цветята. Сега всеки ден ходи при вазите и ги ухажва, а като не я гледам бърка във водата, маже по дивана и вика "моко" ooooh! След това ме гледа хитро и умилително, чак да ти е жал да й се скараш. Ще пусна скоро снимки, само да ми минат трите изпита, които ме чакат тея дни.
Благодаря на Таби, за снимките, които пусна и от нашето парти  Hug
Зори, Дани, стискам палци госпожиците ви да оздравяват бързо. А за тортите нямам думи, майсторки сте Simple Smile Чудни снимки!
Ани, дано периодът с премахването на бибата да минава по-бързо. Ени още заспива не с една, а с две биби и ако липсва едната настава шок и ужас. Та косата ми се изправя като си помисля как ще ги махна, но скоро и това ще трябва да се случи.
Ане, голяма си свежарка на снимките. Стефи е станал голям мъж. А тортата не е никак кичозна, толкоз много неща има на нея, цяла приказка  Party

Спокойна нощ и празнични емоции за всички!  Hug

# 215
Честит Рожден Ден на Eва,Мартина и Белослава! Весел празник!

# 216
Искам с огромно закъснение и тук да честитя Рождения ден на Нана!
пожелавам ти весело детство и безброй игри

Честит Рожден Ден на днешните ни рожденнички Ева, Мартина и Белослава.

много хубав празник ви желая, много усмивки

# 217
  • София
Честит рожден ден на сладките принцеси Ева, Белослава и Мартина!
Да растат здрави, умни и все така чаровни госпожици!

Боши-Моши, Албени, бъдете горди и щастливи с рожбите си! Чакаме снимки.....  Hug

# 218
Честит да е рождения ден на празнуващите днес  съкровища -Ева, Белослава и Мартина!

На мамите

Сладко бонбонено детство и милиони усмивки за всички ви !
Ане и на мене много ми харесваш - забравих да ти кажа !  Blush
Харесват ми всички снимки на дечица и тортите !
Ужасно бързам и не мога да ви пиша повече !
 Hug Hug Hug на всички ! 

# 219
Честит рожден ден на Белослава,Ева и Мартина !!!!!
Много здраве и весели игри !!!!

Да ви се оплача,че и аз се разболях и вече цял ден пазя леглото.Сега малко за разтуха влезнах да видя какво си правите  Simple Smile
Има някакъв вирус във Пловдив с гадене,температура,отпадналост.... и се пазете много.Мъжа ми също го хвана.
чао

# 220
  party002  party002  party002 Ева, Белослава, Мартина, честит рожден ден!
Всичко най-хубаво от нас със Стефан!
    Party Time  Party Time  Party Time   

Боши, дай да я видим Ева. Последно си я спомням, намазана с "лек" крем Simple Smile, в желанието си да се погрижи за "естествената" си кожа Simple Smile

Албени, къде стеееееееее?

Много благодаря за милите думи, по адрес на моята скромна персона. Така ме окуражавате и ще взема да се снимам по-често. Почти нямам снимки от бременността си със Стефан.

Ани, ще ти пиша на лични, с препоръки за торта от Бургас.     

# 221
Добро утро Hug

и понеже Вили още не е сервирала кафенцето ще го направя аз, защото имам нужда от двойна, не тройна доза newsm46 днес вървя и спя. Вики пак цяла нощ ме катери, какво му става на това детенце не знам вече.... пак имаше "коц" /демек цок/ цяла нощ и съм ей така Crazy

ето кафенцето ...

Ане къде има снимка с теб явно съм пропуснала нещо, нали съм отвеяна  Embarassed може ли втори дубъл.

Днес нямаме записани рожденници в списъка, но все някое детенце празнува затова честито на дечицата родени днес. Целия юни месец ми е празничен /въпреки предупреждението на една лекарка която ми каза "пази си детето" до рождения му ден./ Нали казват че 40 дена преди РДто си в някаква дупка там. Верно че имахме екшън преди две седмици де - Вики падна от стол с вилица в устата и още си носи дупката в езика, ама не ми се ще да вярвам че причината е въпросната дупка.
Кажете вие вярвате ли момичета в това поверие?

# 222
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПРЕСЛАВА, АЛЕКСАНДЪР, НИКОЛА, ЕВА, МАРТИНА И БЕЛОСЛАВА.

БЪДЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО, МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ ИГРИ.
а за мамите един виртуален букет

Страхотни снимки сте напускали... много весели купончета и красиви тортички, а децата са невероятни   bouquet
Ани, и Иванна беше много нервна докато забрави за бибата... продължи около 4 седмици, но после всичко си стана по- старо му... само не се отказвай и имаи търпение.  Hug
Зори, бързо оздравяване  Praynig

Лек и усмихнат ден на всички  Peace

# 223
Здравеите и от мен. Съжалявам че не съм се включвала скоро, но мама ми е на гости и нямам никакво време. Сега играя ролята на екскурзовод и по цял ден обикалям Лондон. Но в никакъв случаи няма да пропусна да честитя рожденните дни на всички вече големи дечица които пропуснах, така че, Честит Рожден Ден на Николаи, Димитър, Виктория, Елена, Иванеса, Моника, Илияна, Нора, Калоян, Иоана, Аделина, Лора, Боян, Ивая, Преслава, Александър, Никола, Ева, Мартина, Белослава. Скъпи дечица, бъдете здрави и много щастливи, бъдете жизнени и игриви. Вървете по правия път на живота и имаите много късмет Tada.
А за скъпите ви маики

# 224
Много Ви Благодаря момичета за страхотните пожелания!  Hug Много Ви обичаме  Heart Eyes

Ние празнувахме съвсем скромно тесен кръг по роднински. Ева беше единственото дете и се чустваше супер щастлива от едновременното внимание от всички страни. Показа си всички фокуси и магии. Беше много превъзбудена и си легна в 01:00 часа Simple Smile Не измрънка нито веднъж, много се забавляваше на толкова публика.

Снимки има две-три с тортата и 2 филмчета - както винаги забравихме да се снимаме, ще кача довечера и ще ви дам линка.

Иначе няма с какво да се похвалим освен, че преди няколко дена бях купила бяла боя за маратонки, та ... на Дивачето кремовете са предмет на безусловно признание и отдавна са му фетиш и до като се обърна си имах малка японка, която миришеше ужасно, с бяло лице, шия и коса Simple Smile Не беше изпуснала нито една милимунда от главата си ненамазана, къпахме се в банята два часа до като го отмия. #Crazy  Laughing В такива дни, я подарявам на драго сърце Mr. Green

Честит Рожден Ден
Искам да пожелая на астралните ни близначки
Мартина
и Белослава
много здраве, щастие и много щури и игри!

Страхотни снимки сте пуснали, с невероятно красиви и пораснали деца Hug

Общи условия

Активация на акаунт