Аз вярно тази сутрин пропуснах кафето , но виж Поли се е погрижила ... наистина не знам какво им става на децата , но Нана две поредни нощи пищи та се къса .... ама нерви я тресат та ..... не вярвам за дупката преди рождения ден , но виж за след него ако има нас ни е хванала ... вкупом
(моя наближава , та знам ли ...
)Сега навън в София пак е потоп ......това тропиците ряпа да ядат и въпреки че вече работния ми ден свърши съм прикована на бюрото си , за да чакам тук , а не в задръстванията .....

Момичета може и грип да ме е тръшнал , защото не мога да гледам от умора , зарязала съм си къщата сама да се чисти и не мога да мръдна - така без всякакъв живец не съм се чувствала много отдавна
само си спомням за такива приливи на умора като бях бременна с Нана ...ама сега не съм бременна , а просто остарявам Ане , снимай се повече ... и аз нямам снимки от бременността си с Нана и сега малко съжалявам ... освен една две на който съм като хипопотам бях дошла в офиса на 06.06. и всички ми пожелаваха скорошно раждане а аз си мислех че съм нещо като кит дошъл на посещение на слабите си колеги и колежки .....
Zorri мила , оправяй се бързо ...

Сега пък слънце пекна ... лудо време

Хайде милички ставам и отивам у дома да чистя колкото и да ми е зле !
целувки за всички ви !