Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 718
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Привети , привети !  Simple Smile
Аз вярно тази сутрин пропуснах кафето , но виж Поли се е погрижила ... наистина не знам какво им става на децата , но Нана две поредни нощи пищи та се къса .... ама нерви я тресат та ..... не вярвам за дупката преди рождения ден , но виж за след него ако има нас ни е хванала ... вкупом  Cry(моя наближава , та знам ли ...  Thinking)
Сега навън в София пак е потоп ......това тропиците ряпа да ядат и въпреки че вече работния ми ден свърши съм прикована на бюрото  си , за да чакам тук , а не в задръстванията ..... Tired
Момичета може и грип да ме е тръшнал , защото не мога да гледам от умора , зарязала съм си къщата сама да се чисти и не мога да мръдна - така без всякакъв живец не съм се чувствала  много отдавна  Crazy само си спомням за такива приливи на умора като бях бременна с Нана ...ама сега не съм бременна , а просто остарявам  Rolling Eyes
Ане , снимай се повече ... и аз нямам снимки от бременността си с Нана и сега малко съжалявам ... освен една две на който съм като хипопотам бях дошла в офиса на 06.06. и всички ми пожелаваха скорошно раждане  а аз си мислех  че съм нещо като кит дошъл на посещение на слабите си колеги и колежки ..... Laughing
Zorri мила , оправяй се бързо ... Hug
Сега пък слънце пекна ... лудо време  Crazy
Хайде милички ставам и отивам у дома да чистя колкото и да ми е зле !
целувки за всички ви !  Heart Eyes

# 226
  • Пловдив
Честит рожден ден (на огромни патерици, за което се извинявам) на Преслава, Александър, Никола, Eва, Мартина и Белослава. Мили деца имайте безгрижно и щаслтливо детство

Честит да е и на баш наборите Александър, Christina Elisabeth и Виктория и най-вече на адашката ни Любима. Бъдете здрави, щастливи и много обичани А Любима и Елизе да бъдат най-добрите каки

И да ви почерпя скромно за моето порастнало момче с тортичка, кафенце и уиски  Mr. Green

# 227
  • Канада
Здравейте момичета!
Не съм писала страшно много време,но....като имам сили,малкия не ме оставя на спокоийствие,а като имам време-вече нямам сили Mr. Green
С голямо извинение,искам да честитя рождените дни на всички малки принцове и принцеси,които съм пропуснала!Да растат здрави и послушни деца и много да радват мама и тати!Няма да изброявам поименно,че да не пропусна някои!
Честит рожден ден и на днешните рожденници-Александър,Кристина-Елизабет,Виктория,Любима и Любомир!
Да растат здрави,весели,късметът да е постоянен техен спътник и да бъдат гордост за мам и тати!

За всички мами

Пепи,тортата ти е едно произведение на изкуството,направо невероятна! smile3501
Прочетох по диагонала,че има болни мами и дечица-пожелавам и м бързо да оздравяват всички!
И Ванко беше малко настинал с това променливо време тук,но сега сме добре!И при нас кипи трескава подготовката за рож.ни ден.Искаме да направим голямо градинско парти,ама ще видим аз колко ще мога да се справя с подготовката Mr. Green,че май съм станала слонче вече!Не знам дали се похвалих,че ние пак  момък ще си имаме,а аз така се бях настроила за мома......Ама живи и здрави.Аз до като не видя не вярвам,де LaughingА пък татито се е влюбил в едно мъжко име(чете сега едноименната книга).....та май ще крадем на Люба и Корни на сладурите  името Mr. Green
Отплеснах се....Обещавам да изчета по подробно темичките ни и да се включа пак!
Целувки на всички ви и весело изкарване на празника на рожденниците днес!

# 228
ЧЕСТИТ ВТОРИ РОЖДЕН ДЕН НА ЛЮБОМИР, ЛЮБИМА, АЛЕКСАНДЪР, КРИСТИНА ЕЛИЗАБЕТ И ВИКТОРИЯ.

ПОЖЕЛАВАМ ИМ ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО.
а за мамите:

Пепи, тортата е страхотна  Hug

Весел и слънчев ден   bouquet

# 229
Честит рожден ден на Любето,Любима,Александър,Кристина Елизабет и Виктория! HugЧеститим със закъснение и на Преслава, Александър, Никола, Eва, Мартина и Белослава-да са живи и здрави,преди всичко,много щастливи и безгрижни!Да радват мамите и татковците и много късмет да имат!За прекрасните им мами:

Явно на днешните рожденници ще им върви по вода...от сутринта тук небето ще се издъни.....,но това в никакъв случай няма да ни спре да опитаме страхотната на вид/а предполагам и на вкус/ торта на Пепи-после ще се отчетем със снимки и разказче по тях Wink
Дани,за Корни незнам,но аз веднагически преотстъпвам правата в/у името-само ще те осветля,че името е от староеврейски и означава"измолен от Бога"-така се е казвал и един първосвещеник от Стария завет-този който е ръкоположил първия Юдейски цар-Салон...а нашия цар е с "О" вместо "У"/така се оказа,че е в"История славянобългарская"и според повечето исторически източници/,но това не променя особено красота и силата на името....пък и виждаш какви красавци стават приносителите му Laughing.а,че е момченце/пак/ хич не се коси-тамън ще имат общи интересио..........и ще се млатят здраво/като моите двама юнаци в момента/
Ане,много красива бременна си.....а другите мами,няма ли да покажат коремчетата....
Зори,как сте?Оздравявате ли?Че тук наистина върлува вирус ................и то много гаден-нашия тати го изкара и направо едвам се влачеше тия дни.........
Аз отивам да умиротворявам....че лошото време се отразява зле на компанията............

# 230
Честит Рожден ден на Любчо, Любима, Александър, Кристина Елизабет и Виктория!

Пепи благодаря за почерпката, а тортата е страхотна. Ти си майстор!
Чакаме после снимки и разкази от теб и от Люба Hug

# 231
Здравеите на всички в този спецялен ден за мен. Днес съм една щастлива мама на вече пораснало момиченце. Желая и от сърце здраве и много късмет в живота, както и едно щатсливо и безгрижно детство. Честит Рожден Ден и на Нашия адаш Любчо, Александър, Кристина Елизабет и Вики. Бъдете обичани и весели мили дечица, изживеите всяка минута от детството си в безгрижие и чудеса.

Офицялния ни празник ще бъде утре с гостите, така че снимки от утре натам. Весел празник на всички дечица днес, а на мамите им желая от сърцемного щастливи мигове.

# 232
Честит Рожден Ден, мили
Christina Elisabeth, Виктория, Любима, Любомир, Александър!

Бъдете живи и здрави, имайте безгрижно
и щастливо детство изпълнено с много игри, смях и забавления!

# 233
Честит Рожден ден!
Любчо, Александър, Виктория, Любима и Кристина Елизабет!
Бъдете здрави и щастливи деца!

# 234
  • София
Здравейте, момичета и честито на всички празнували и празнуващи юнчета! Как минаха цели 2 години, просто незнам... Всички дечица са страхотни, гледах снимки!

Ето и от нашия рожден ден малко, да ни видите колко сме пораснали: http://tintiri-mintiri.fotovisia.com/r.php?page=3&f_id=2015

# 235
 Честит втори рожден ден на Любчо, Александър, Виктория, Любима и Кристина Елизабет!
Мили деца бъдете здрави и много щастливи !!!!!!

# 236
  • Пловдив
Така започна денят ни вчера:

Радостта при вида на тортата:

Духнахме свещичката

Бонбонките от вагоните се изядоха за 30 секунди:

Калинките също свършиха и е ред на цветчетата   Mr. Green

Не искахме да се разделяме с влака  Simple Smile

Омацани, но щастливи  Laughing

За повече снимки КЛИК

# 237
  • София
С малко закъснение искам да поздравя дечицата, празнували вчера:

Честита втора годинка на Любчо, Любима, Александър, Кристин-Елизабет и Виктория!
Да растат здрави, усмихнати и щастливи деца! Да са гордост за родителите си!

Честит рожден ден и на празнуващите днес - Йоана, Дея, Ноам и Ангел!
Щастливо детство, пълно с игри и вълшебства!

Тинтири, много готино мъжко парти сте си спретнали Wink А Вики е един истински млад господин, с този костюм, мале, мале Wink

Пепи, за пореден път онемявам пред творенията ти, браво, страшна си Simple Smile А Любчо е пораснал много е и един чаровен младеж, да се пазят мацките в Пловдив. Виждам, че бандата се е събрала, чудесни снимки, с много настроение и хубави дечица.

Аз днес успях да взема един от многото изпити и съм доволна Simple Smile Следобед мисля да се помоткам по магазините, за разтоварване, че главата ми пуши последните дни. Почти не ми остава време за сън, щото се опитвам да чета, а Ени през деня хич не ми дава да седна пред учебниците. Време нямам и да кача снимки от нейното парти, но скоро и това ще направя Simple Smile

Бързо да оздравяват всички болни  Hug

Весели празници с безброй детски усмивки за всички!   Party

# 238
Честит РОЖДЕН ДЕН (със закъснение) на Любчо,Любима,Александър,Кристина Елизабет и Виктория!

Честит рожден ден на празнуващите днес - Йоана, Дея, Ноам и Ангел!

Благодаря на всички за хубавите пожелания за моята принцеса.Преслава е болна и от днес е на антибиотик,вдига температура и кашля. CryНа рождения ден не пожела да духне свещичката на тортата и не даде да я снимаме.

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 15:52 от vancheto*

# 239
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АНГЕЛ, ЙОАННА, НАОМ И ДЕЯ.

МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ ИГРИ.
а за мамите:

Тинтири- Минтири, страхотни снимки, а Виктор много е пораснал  Hug
Пепи, снимките са супер и много як купон е било, а Любчо е много сладък с тези прегръдки и целувки на дечицата Simple Smile

Днес водихме Иванна на зоопарка, че цяла седмица голям зар за пауна... ето малко снимки

ОЩЕ ЗА ГЛЕДАНЕ ТУК

Лека вечер от мен   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт