Ще порастне скоро юнското дете- годинки ще навърши цели две!

• 19 718
  • 284
  •   1
Отговори
# 240

baloni  bdbaloni baloni
  Любима   
Любомир
Кристина
Дея
и всички родени на тези дни,
честит рожден ден!

Пепи, голям творец си. Наистина ти се отдава, не е нужен само мерак, но и дарба, май. Как успяваш в присъствието на Любчо, не знам?!

Меган, има ли новини около вас? Надявам се всичко да е наред с раждането.

Ирра, къде се изгуби? Я дай да видим малкия принц. Надявам се скоро да се запознаем с теб и Дея и в нейно лице Стефан да намери истинска приятелка  Laughing

Табби, пак ще се повторя, Иванна е страхотна. Харесва момичетата с къса линия или така наречения мъжки фасон. Това беше и моята прическа на времето Simple Smile Качеството на снимките е без коментар. Като гледам моите... Confused

Последна редакция: сб, 14 юни 2008, 22:33 от Анe

# 241
Честит рожеден ден на днешните рожденици  bouquet Мили деца,растете живи и здрави и винаги усмихнати  bigdance2 newsm59
А това е за вашите мами  bouquet  bouquet  bouquet

Ане, и аз да кажа че изглеждаш страхотно с коремчето Peace снимай се по-често и показвай снимки Wink
Чудесни снимки на страхотни дечица видях,но Пепи, тортата на Любчо ме остави ей така #Crazy #Crazy #Crazy,браво.
Зори,дано сте оздравяли Praynig,Ванчето стискам палци и на Пресито Praynig
Ани, да ти кажа и аз за бибата,не се отказвай,Тея също се отказа за няколко дена,аз както писах тогава я отрязах наполовина и така и я дадох и тя сама я изхвърли в кофата.Няколко нощи беше по-неспокойна,но отмина.А сега сме на етап отказване от млякото през ноща  Embarassed,вече 4 нощ не и давам и засега се получава,кошмарно беше само първата от 1 до 5ч се въртя в кошарата ShockedМоля се скоро да забрави и да спи поцяла нощ Praynig
Лека нощ от нас Hug

# 242
Аз пак посред нощите.......ама пусти социален живот/тамън пак изпратихме госитте,но то в събота си е закон..../
Честит рожден ден на днешните и вчерашни/ рожденници-да са живи и здрави и много щастливи дечица!
За рожденния ден на Любчо,се срамувам много,че нямам снимки-ама фотоапарата ми се сакпа нацяло,но пък една част от Пепините аз съм ги снимала...а нахалните дечица дето изяждат бонбоните от прекрасната торта са предимно мои........но купона си беше здрав,героите-също бяха на висота......абе,то си е направо жалко,че вече попреминаха рожденниците/поне в нашата скромна компания/.....`щото взе да ни харесва много тоя тип празненства.......А,и да не забравя,да споделя,че мама Пепи/освен като голяма майсторица на тортите/сияеше като момиченце......и изглеждаше много добре Peace
Таби,днес може и да сме се разминали из зоопарка-ние също се размотавахме там/по стечение на обстоятелствата се оказахме в софийкия зоопарк днес следобед.....просто тръгнахме да се повозим извън тграда и колата ни докара до него-и децата бяха очаровани от толкова животни,мама и тати още повече,заради радостта в очичките им/та ако си се разминала с тия хора-да знаеш,че сме били ние/макар,че нашето мило семейство обикновенно се чува доста преди да се види/:
Хайде,лека и спокойна ви желая....и много слънчице утре/то вече май е днес/! Heart Eyes Hug  bouquet

# 243

party002 Tada  party002 Tada  party002 Tada  party023  party002 Tada  party002 Tada party002 Tada

Поли, честит рожден ден на Вики ! Много да ви радва малкия ви мъж. На теб пожелавам прекрасно лято, което наистина да те зареди с много енергия и положителни емоции. През зимата не ми звучеше добре  Hug

Честит рожден ден на нашето приятелче Павлик ! Люси, весел празник!

Поздравленя за празника към Миа и Мира ! Малки принцеси, растете здрави и щастливи!

Мишел, Даниджи, пишете как сте.

Любе, нещо да знаете за Албени?

А Корни, къде ли изчезна и то по празниците?!

# 244
Честит рожден ден на днешните празнуващи-Вики,Мира и Миа!  bigdance2  Здраве,късмет и много усмивки им пожелавам от сърце Hug
А за вашите мами   bouquet newsm51 smile3525

Сега отивам да събуждам звяра и да отиваме на разходка
Целувки от нас Heart Eyes

# 245
Честито на Вики,Мира и Мия !!!!!!!
Здраве и щастливо детство !!!!!!!

Ние вчера бяхме на сватба на братовчедка ми и искам да ви покажа няколко снимки на фамилията ми......
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=253833&view=1&photo=9
Вече се бройм за здрави  Grinning Благодаря за пожеланията  Hug

Ане Аз видях Албени миналия месец,заедно с дъщеря и Белослава.Добре са,Белослава е пораснала много,но нямахме фото за да се снимаме.Каза,че не и остава време за форума от разходки........
Аз още тогава споменах,че съм я видяла........прати на всички от темата много поздрави  Simple Smile

# 246
Честит рожден ден на днешните празнуващи-Вики,Мира и Миа!Честит празник, мили деца!Растете здрави, послушни и обичани! 

newsm67 newsm59  party023 Gift

Последна редакция: нд, 15 юни 2008, 19:44 от vancheto*

# 247
  • Варна
Здравейте!
Честити отминали празници на всички малки сладури, да са много здрави, щастливи и все по-малко да са белите  Grinning

Аз поизчезнах за малко, чак ме е срам като си помисля от кога не съм се разписвала тук  Embarassed През изминалите 2 години докато децата ни бяха още бебета нито за миг не съм си представяла, че работата може така да ме погълне, че да не ми остава време за темичката ни. Но ето, че се случи.. Прибирам се вечер изморена, гледам да сготвя и пооправя къщата и станало време за сън. Сега обаче изпратих мъжете на разходка и съм заседнала пред компютъра с чаша кола и лака за нокти. Разгледах снимките от последните две странички и страшно се зарадвах на сладките детски усмивки и торти. По тоя повод искам специално да се обърна към Пепи- миличка, тортата на Любчо е страхотна, а ти изглеждаш чудесно с тази рокличка   bouquet

Таби, виждам, че и Иванна е фенка на колите, които гълтат левчетата на мама и тати  Wink Благородно ти завиждам за прекрасния цвят на очичките на дъщеря ти. Като кукла е, пу-пу.

Любе, много сте готини и ти и децата Peace Завиждам на Сами за къдриците  Peace Ееех, искам и аз на разходка в софийския зоопарк. Но и нашия тук не е лош, нали няма да забравиш да се обадиш ако идвате насам това лято. Аз си смених тел.номер, ще ти пусна на лични новия.

Вили, дано бързо оздравяваш  Hug А за къщата- напълно те разбирам...и аз моята я чаках доста време сама да се изчисти, и накрая вчера изпратих мъжете на разходка и се захванах да изпера петната по килима, че бяха започнали да се сливат в едно общо, огромно петно. От цялата работа сега имам чист килим и мехурчета по пръстите на дясната ръка, но пък мъжа ми обеща следващата седмица да чистим заедно  Mr. Green

Роси, как сте, какво ново при вас? Сега когато и Крис е ваканция сигурно рядко се спирате в къщи. Целувки на Тея  Heart Eyes
Възбудихте интереса ми със снимките на Ане, сега ще се върна назад да потърся линка. И аз нямам много снимки като бременна, чувствах се ужасно надута и отказвах да ме снимат. А сега ме е яд, защото тогава поне имах оправдание да съм дебела  Rolling Eyes

Това беше от мен за сега, чао мацки и до скоро   bouquet

# 248
Честит рожден ден на Никола,Валерия ,Райна,Радост, Никола na Ani ot Burgas! Пожелавам ви безгрижно детство,
много приятели и забавни игри! 

Последна редакция: пн, 16 юни 2008, 13:11 от vancheto*

# 249
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МИРА, МИА, ВИКТОР НА Поли*, ВИКТРО НА qvan, ПАВЕЛ, СТАНИСЛАВ, НИКОЛА НА yanan, ВАЛЕРИЯ, РАЙНА, РАДОСТ И НИКОЛА НА Ani ot Burgas.
[/color][/b]

МИЛИ ДЕЦА РАСТЕТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ЩАСТЛИВИ ДЕТСКИ ИГРИ.
а за мамите:

Момичета благодаря ви за милите думи по адрес на Иванна Simple Smile
Люба, ако ви бях видяла щях да ви позная и да те заговоря, но за съжаление не съм ви видяла, а и ние бяхме от 12 до 16 часа в зоопарка и по скоро около пауна и мечките Simple Smile

Лек и слънчев ден от мен   bouquet

# 250
  • Пловдив
Честит рожден ден на вчерашните празнували -Вики,Мира, Миа, Павел, Станислав и Вики и на днешните  Ники на Яна,Лери, Райна, Радост и Ники на Ани
Бъдете здрави и щастливи. Радвайте много мама и тати

# 251
Много благодаря момичета за поздравите Hug
скромна почерпка от нас
тортатааа

ей го рожденника..... усмивкаааа Laughing

Ане Hug

# 252
  • София
Честит рожден ден на порасналите юнски госпожици -
Миа, Мира, Валерия, Райна и Радост!

Честита втора годинка и на големите младежи -
Вики, Ники (на Янан), Никола (на Ани), Виктор, Павел и Станислав!

Щастливо детство и хиляди усмивки в детските очи!
Весел празник за всички и много гордост в сърцата на скъпите им майки!

Пак чудесни снимки и сладки дечица виждам в темичката. Целувки по сладките бузки  Hug

Ние днес с Ени ходихме до агенцията, в която работех преди да изляза в майчинство. Всички много ни се зарадваха, а Ени ги гледаше намръщено - така изразява притеснението си, и се гушкаше силно в мен. Напоследък е почнала да се срамува много. Та, от септември се разбрахме да се върна на работа. Малко съм притеснена, че съм загубила тренинг с новините, но се надявам да се справя. Сега, обаче няма да мисля за това, че първо изпити ме чакат.
Ени започна да говори малко повече. Сигурно си въобразявам, но откакто стана на две някак се отпусна да говори повече, повтаря много повече думички и се опитва да прави изречения от по две думички (може би за някой това вече отдавна е факт, но за госпожицата ми си е напредък, на който аз много се радвам) Simple Smile Започнах и лека полека да я прехвърлям на баща й, той да я извежда навън, за да свиква без мен. Оставям я и по-често при родителите ми - засега не плаче, но вечер, когато дойде ред за приспиване, се сеща за мен. Явно ритуалите, в които присъствието ми е силно я подсещат. Но се надявам с времето да посвикне, че иначе не знам как ще я давам на градина.
Анитка, вие с Криско как сте в това отношение?

Хайде лека нощ и чакам още весели снимки  Simple Smile

# 253
Ники, честит рожден ден, приятелче! Всичко хубаво от нас със Стефан! Хайде и скоро  да се видим Simple Smile

Яна, честит рожден ден и на твоя Ники!

Таталина, пропуснах да те поздравя за успешно взетия изпит. Много късмет ти пожелавам за следващите изпити. Това е изключително важно, вярвам, че ще се справиш. Относно яслата, пак повтарям съм с 2 ръце или поне лятно-есенното посещение, за зимата не знам, с тези грипове, вируси-мутанти и прочие, може да гледам Стефан. Той продължава да ходи с рев на ясла, постижение е, че поне при взимането му не плаче. Там е спокоен, заирава се. Много напредна с говора, използва много думи, при това трудни. Все още не може да казва много съгласни, но се старае и има вариант за много думи.

Вече пее :

Де таинти ( две калинки)

или

Таяйес на табо ( таралеж на кълбо)... и т.н. в този ред на изразяване Simple Smile

Лека нощ!

# 254
  • на брега на Дунав
Здравейте момичета днес съм решила да пиша във всички темички в които не съм писала скоро и ето, че кацвам и тука. Честоно казано надничах два пъти набързо да видя какви ги забърквате, но все се отказвах да пиша, че голям срам ме гони ... нали дори за рд-то на Сами не писах и един ред поне  Embarassed. А вие всички естетсвено не сте го пропуснали и него, за което безкрайно ви благодаря. Благодаря от сърце за всички пожелания макар и със закъснения.  Hug От своя страна пожелавам на всички минали, настоящи и бъдещи рожденици през тоя месец да са много послушни, здрави и много много щастливи дечица. Голяма прегръдка и на прекасните им майки, които преди 2 години са им дали живот   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet.
Ето това сме ние вече доста порастнали  Hug

Общи условия

Активация на акаунт