Денят е усмихнат и много топъл. Ени спа само час и сега чакаме малко да се захлади и пак сме навън, че вкъщи й е скучно вече.
Ане, мерси за пожеланията, дано и другите изпити минат така леко
А за градината - определено и аз мисля, че е много полезна за децата, от гледна точка най-вече на социализацията им и по-бързото развитие. Пък и те самите започват да осъзнавът какво и кое е тяхното място в света, а и кръгозора им се разширява. Браво на Стефи за сложните думички, сигуна съм, че и още ще има 
Ени също пее - Мама ми, купи... ама само това казва от песничката, но пък поне мелодията е схванала правилно
Напоследък си има нов любим герой - Мечо Пух и толкова сладко го вика, като го види я в книжка, я във филмчето 
Корни, радам се, че намери време да пишеш. Сами е станал още по-чаровно хлапе, пу, пу. Тортата - ти си знаеш, с Пепи сте страшна конкуренция
Само една критика - бива ли само с една снимка да се отчетеш, давай още...Усмихнат ден за всички!

нещо си...забравих диагнозата 
.Приготвих за вас и снимки , моля заповядайте : 

Дошли са някакви нови лелички от другата детска градина. Утре ще пробваме пак. Станала е нетърпима вече, не знам вашите деца как са, но аз вече откачам...
, неизвинени отсъствия ли ще пишат на децата??? Дано утре успееш да се разбереш с тях.
На мамите им-късмет и сили да ги възпитават и да им се радват!