АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 746
  • 323
  •   1
Отговори
# 75
Blu тъкмо ги разгледах,но диването не ме оствя да пиша. Много сте хубави, а Лори и Ния си играят сами.
После пак. Hug

# 76
Здравейте  Hug
Да си кажа и аз за вчерашната срещичка  Laughing - милички, благодаря ви, беше ми изключително приятно да ви видя и да се запозная с прекрасната Валка  Heart Eyes То всъщност не успях много да ви видя, но ви благодаря че ни изтърпяхте с Лори  Grinning Всички мами изглеждаха прекрасно, за темите на разговор не мога да ви кажа, че по обясними причини не можах да чуя много, а Ния е голяма работа да знаете  Laughing Hug Страшно общителна и самостоятелна  Peace Поиграха си с Лори, а моята калпазанка си показа рогцата - успя да удари Ния на края и да се изплези на всички за довиждане  Twisted Evil. Татито каза да ви предам да правим по-често срещички, че добре ни се отразявате - усмихвали сме се и двете след това, а специално на мен тези дни не ми се случва често  Rolling Eyes Та в този ред на мисли за втора среща  съм готова, стига да не я проспя, че не съм спала цяла нощ и едва гледам  Tired Благодаря на Блу и Блан за снимчиците  Hug
 Ставам, че Лоретка днес е раннобудна и вече иска да яде  Mr. Green

# 77
Малко ви завидях за хубавата срещичка, която сте си спретнали. Всички сте много хубави, а blanc ми се видя много червенокоса.  Така ли си беше?  newsm78 Подкрепям идеята на Дани за нова среща на открито  Peace. Ако има желаещи да казват, да се организираме бързо  Peace.

# 78
  • варненка от София
Привет и от нас!

Чудесна среща сте направили, просто ви завидях искрено, правете по-честичко, че да ви виждаме на снимки и да не ви забравяме!

Аз все още съм болна, настинката ми прерастна в бронхит и едвам сед ържа на краката си, като се закашлям и става страшно. Детенце е със зверски сополи, бистри реки примесени със слюнки и е направо ужас, снощи не можа да спи, давят я сополите и кашля много, не искаше да легне и заспиваше седнала. Сега милото още спи и не знам днес на какъв режим ще сме ooooh!.

Иначе днес моят брат има рожден ден и искам да ви почерпя с тортичката, която му направих, макар и виртуално, но ние ще си го почетем тук на българска земя

Чакам и второ среща да има, че да видя снимчици.

Дриймс, този Дюкан твори чудеса, около мен сума майки са на него и са неузнаваеми, ти изглеждаш чудесно, трябва и аз да започна, но пусти мързел  Embarassed

# 79
  • София
Привет!
Марулка, ЧРД на брат ти!   bouquet Да ти е жив и здрав! Тортата е страхотна!  Peace Бързо да оздравявате! Praynig
Вст, наистина не можахме много да те видим, но така е с деца. Все пак - много се радвам, че видях куклата Лори!  Heart Eyes
Блу, мерси за снимките! Hug
И ние днес сме раннобудни - в 8ч станахме.  Crazy

# 80
Здравейте  Hug
Марулка да ти е жив и здрав рожденника   bouquet
Досега гледах снимки и клипчета,много сте хубави всички  Hug,Бланк майче наистина се е боядисала в по наситено червено,а Валката е на кичури и много бързо и е пораснала косата  Laughing,искам и аз такава коса ама не ми расте  и това си е  Cry
Благодаря ви за отговорите за вафлите  Laughing,засега давам на Даяна 2-3 хапки и тя докато ги сдъвче,аз съм изяла вафлата  hahaha
Мимс,дано да имате успех с бибата,при нас все още я търси като заспива и майче е време и аз вече да я скрия  newsm78
Кайли,браво за изпитите,крайно време е другата седмица да ти се обяда и да се видим най-накрая  Mr. Green
Ставам да сготвя нещо набързо и после изчезваме на разходка  Wink

# 81
Много хубава срещичка сте си спретнали.Браво! Peace

Честит Рожден Ден на брата на Marulka_s! Да ти е жив и здрав!  bouquet
Честит Рожден Ден на таткото на Ния със закъснение!Блу, да ви е жив и здрав!
А тортите ви са уникални! Peace
Честито на Kaili и на Bubcheto15 за изпитите и повишението! Peace

За сладките неща - давам й да опита ако си поиска, а иначе на нея й купуваме желирани бонбони и и даваме по 2-3 на ден.Знае къде стои пакетчето в къщи, застава пред шкафа и повтаря "бо-бо, бо-бо"  Simple Smile
А като види пари...чак се разтреперва...докато не й дадем не спира да мрънка.Може да стиска с часове банкнотата.И като я питаме какво ще си купи от магазина, отговора е: "бо-бо, ап и до-да" (превод - бонбон, хляб и вода  Grinning ).
Бързо оздравяване на всички болнички. Peace
А бременлинките да се разписват по-често, че всички ги мислим.
Elen@, дано се размине само с диета.
А днес ли е процедурата на Elli78?Ще стискам палци всичко да е ок.

# 82
marulka, честит рожден ден на брат ти. Да е жив и здрав и много щастлив    bouquet
Ние с Дани малко самосиндикално решихме да вземеме Валката и да я заведеме на нашето кафе. Така хем ще се видиме и ще сме навън, хем и децата ще играят. Кафето е много близко до Барбарони 3, така че, ако още някой иска да дойде, да заповяда. Бихме се радвали, ето и картата. Кафето е първото розово квадратче, точно под 73-то СОУ и ул. Славовица. Най-добре е да оставите колите при у-щето и от там пеша в посока обратна на тази за Барбарони, т.е. през двора на у-щето. 

# 83
  • у дома
Ние с Дани малко самосиндикално решихме да вземеме Валката и да я заведеме на нашето кафе. Така хем ще се видиме и ще сме навън, хем и децата ще играят.

а ТУК нагледно как ще си играят диванетата и как ще се види(м)те мамите  Mr. Green  Whistling

# 84
Само да се включа на бързо  Grinning  срещата беше върха Simple Smile))
Всички сте много готини и не бих ви объркала за нищо на света - всяка една си я познах - това албумчето ни върши чудеса  Mr. Green
А тоя албум вал_стеф на соф. земя направо паднах като го видях - аз съм излязла просто "прекрасна"  Joy А малките сладурки Лорка и Ния са много сладки, пу, пу  Simple Smile))

След малко се махам от работа и ще ходя до автогарата за билет после се връщам в хотела и ще чакам Ади и Дани да ме откраднат  Wink Надявам се да има още мами, супер е хубаво да ви види на живо човек  Hug

Айде спирам, че да не ме изловят тука  Laughing

# 85
  • софия
и аз да се включа  Wink.
Дриймсчето,ще вземе Валката и ще дойдат двете и Елиона,ще бъде  Peace!
Който има възможност и желание да заповяда  Peace!
да се похваля на бързо,че на майтап (хич не ми се вярваше) без предварително да се подготвям психически днес приспах Найа без биба  Grinning!вместо в 2 заспа в 3,но не е плакала,а само повтаряше бау-бау (и аз минах с лъжата за кучето,че изяло бибата) и се оглеждаше,но факт е е че заспахме.направо хвърлям,за да не се изкуша сама,ако ме ядоса за нещо и започне да скимти в повечко да и дам  Mr. Green...
марулка,да е жив и здрав брат ти  Grinning!
блу,мерси за клипчето !

# 86
  • Някъде там...
Дани хубаво , че си е хвърлила, а аз тая нощ му е дадох на Вики, защото много ревеше  Rolling Eyes

# 87
  • гр.София
 Бра`о ,Блу   Simple Smile-днес всички са ме споменавали така  #Cussing out с мойте линкове. Изтрих ги Hug
 Последното ти клипче ужасно ми се влачи,точи...-нищо не мога да гледам. Това нашата Лори ли е (на ВСТ?)?

Дано има летописец-фотограф и на днешната среща.

Вярно,че Лори се плезеше за До виждане Joy
 А двете с Ния обикаляха чуждите маси и току си харесваха чужд стол или храна.Страшно са чаровни.

Валката е съща манекенка!
 Въпреки че говорихме много за диети-всички си похапнахме и пийнахме.
 Пепър ни извози по домовете после-доставка до врата.
  А аз не съм се правила по-червена , а просто два месеца не съм се вапцала и сигурно вече бия на оранжево.
 Блу обаче я няма на снимките! Много ме е яд (на мен си)!

Марулка, много здраве и късмет на брат ти. Другите поръчаха на Блу торта. Но у нас рокаджии няма. Затова пък-джедай да търсиш!! Ти си моят човек Simple Smile

Стискам палци на Елена и Ели 78!

А, забравих.Днес "скокнахме" до Пловдив. Ако сега Любо ми спомене пътуване за море със София-ще отговоря-никога повече на път с туй дете!! Добре,че ще ми мине след време.

Последна редакция: вт, 13 май 2008, 22:23 от blanc

# 88
Аууу видях Лори и Ния, много са сладки тези мадами.  Hug Супер срещичка сте си спретнали. Хм...жалко е съм дълечко.
Уффф и ние имаме проблем с бибата...ужас просто. Предните му зъбки вече са повдигнати от смукане, но ме е страх ако я нарежа да не започне да си смуче пръста.

# 89
  • софия
пак заспахме без биба  newsm68 и без рев  Rolling Eyes
питаме къде е нани,аз пак и напомних,че бау-бау я е изпапкал и тя заспа ...замислена...
срещата беше супер !!!!!!!!!
всички бяхме много хубави  Mr. Green....
дриймсчето вече едва ходи от слаботия,а валката извади баси дългия бедър  Shocked....
а,ели е опънала един бюст...,ако не я познавах щях да помисля,че се е барнала  Joy....и се беше издухала,солариуми,екстри  Crossing Arms...
беше  страхотна вечер!!!!

Общи условия

Активация на акаунт