АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 719
  • 323
  •   1
Отговори
# 315
  • Някъде там...
ВСТ  Hug съжалявам за проблемите, но след всяко лошо идва и добро. Не се предавайте!

Днес както ви писах водих Вики на изследване , но само кръв дадохме, че урина не успяхме , почти час и половина не иска да се изпишка. И накрая взехме само кръвните, те бяха добре и това беше. Оревахме всичко с взимането на кръвта, не успяхме да го измерим, толкова го е страх от тея лекари  Sad  Иначе днес е по-добре , няма температура за сега, одеве нещо леко се беше обринал по челото и зад ушенцата, та пак паника голяма, но сега се оправи. Сигурно от слънцето си мисля  newsm78

Айде сега и всички други болни да оздравяват!  Peace

Кайли всички изпити и ти да си вземеш, както днескашния!
Елфче дано другите оставащи зъбчета не ви тормозят вече!

Айде лека вечер!

# 316
Вст, гушкам те много!  Hug Hug Hug Cry Нека всичко лошо е зад гърба ви и ви чакат само хубави неща занапред! Оздравяйвайте бързо! И дано татито си намери работа!  
ВСТ, съжалявам за загубата ви Cry Присъединявам се към пожеланията на Елфчето Peace

# 317
Vst, тежко е, докато четох се разплаках. Докато нещо не се случи, никои не може да те разбере. Дано лошото отмине бързо и баба да се чувства добре и майка ти да се успокои и да не вика по жената. Дано този момент се забрави бързо и да не даде отражение и на всички вас. Тати-то да си намери бързо работа. Късмет
Честит имен ден на всички празнуващи!Нека да блестят о т щастие и доброта
elen@, леко раждане

Нори , сладурска торта
MimSss дано премине страха от лекарите
Kaili браво за поредния изпит. А римичката си я спретнала супер
Elwing, честито зъбче
Карам от няколко дни бабата на Даниел да успее да хване момента да го погледне в устата,като не й дава да пипа, но тя ъ-ъ, а така се лигави и ръката му е все в устата. Иначе имаме четворни и кучешки вече, но има още за израстване
Пух, откъде ще вземете Миташки?
Ember и Даниел и двете ми племеннички се радват на влакчета, люлки, колички и т.н.Щастливи са и са ухилени до ушите

# 318
Честит имен ден на всички празнуващи днес!    bouquet
Vst_80, съжалявам за загубата ви  Hug. Дано майка ти се поуспокои малко, поговори с нея  Peace. Пожелавам на мъжа ти, да си намери по-добра работа от предишната  Hug.
Кайли, поздравления за изпита    bouquet
На болничките бързо оздравяване  Hug.
Вчера дойде жирафа от Памперс. Сашко много си играе с него.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 22:06 от adrianska

# 319
Честит Имен Ден на всички празнуващи днес и най вече на двете прекрасни жени очакващи вторите си мушморочета съвсем скоро!   bouquet  bouquet  bouquet

vst_80, съжалявам за загубата ви миличка  Hug
Нямах сили да пиша във форума, но след като ти видях аватара и прочетох се почувствах длъжна да го направя. Прегръщам те силно и нали знаеш колелото на живота се върти   bouquet

# 320
Еййй eli_ym видях те сега и теб!
И ти да си жива и здрава миличка!   bouquet  bouquet  bouquet

# 321
  • софия
вст,моите съболезнования,миличка  Sad
предполагам знаеш разказа,за "няма да е  все така"....
много ми стана мъчно....

# 322
  • гр.София
 ВСТ, доколкото те познавам,сигурна съм,че си дала много любов на баба си и дядо си. Не се обвинявай в нищо. За съжаление идва момент когато просто си отиват. Дано намериш начин да се погрижиш баба ти да се чувства добре.
 А за таткото-същото като Адрианска си помислих- ще си намери още по-добра работа Hug
 Важното е да оздравеете.
 Както каза Блу ( де изчезна тази жена?!)-няма да се даваме!

elen@, браво на юнака! Стискам палци докрая! А за изпитите през юни направо ме уби Simple Smile

Кайли,честито за успеха!

# 323
Момичета, пробвах се да пусна НОВА ТЕМА. Не съм я оформила, като Блу, но утре ще я дообработя  Peace.

Извинявам се за своеволието  Embarassed, но стигнахме 17-та страница, а и ми се искаше да се пробвам.

Последна редакция: ср, 21 май 2008, 23:04 от adrianska

Общи условия

Активация на акаунт