АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 724
  • 323
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Помооооооооооощ пред умиране съм вече
Моля ви казвайте средства за отпушване на нос, вече трети вид капки слагам и 1000 други неща взимах и няма ефект  Sick Зле ми е, та ще пукна

Елфче дано Ивчо не стига до моята фаза  Hug Иначе още води на Калоян. Ние на 15 май бяхме на консултация. Кало е 15 кг  Wink и 92 см

Чакам съвети, моля  Praynig

# 286
Спираш с всякакви млека(образуват слуз в организма) и си слагаш памук с ракия в ушите  Mr. Green
Но нали знаеш лафа :Хремата минава за 7 дни с лекарства или за една седмица без  Laughing
Момичета благодаря за милите думи,надявам се всичко с полета да е наред и скоро да се включа от канадско. Hug

# 287
  • София
Мале Марго миличка, ако наистина е така, да се стрелям още отсега  Mr. Green
На теб ти желая всичко по-по-най в Канада и да пишеш  Hug

Последна редакция: вт, 20 май 2008, 18:41 от nana77

# 288
  • София
Нана, има едни много ефикасни - Муко нещо си, с ментол са - веднага ми подействаха, а имай предвид, че моя нос е хронично запушен.  Peace
Марго, ще чакаме да пишеш! И от мен - всичко най-прекрасно там!   bouquet Hug

# 289
  • софия
нана,пробвай муканазал!
супер е!
анди,смешното в мойте очи е това,че пепър е супер мила и готина,но за човек който я познава аз пък,защо ли съм решила,че пепеджинс не се познава с пепър  newsm78 Blush,а само от писанията и тук мааалко трудничко човек би стигнал до това мнение.искрена и човек който си отстоява мнението  Peace,ноооооо мила  Rolling Eyes.....

# 290
dani777k, абсолютно си права и затова се избъзиках... Wink Hug
Mmmss, как сте днес?

# 291
с тези срещички, още от първата на МОЛ-а, когато децата бяха още много малки, закъсняхме с един час и от тогава хич не мога да си ви видя. Но да се надяваме, че все на някоя ще се включа.
Целувки и лека нощ Hug newsm03 newsm03

# 292
Еее не...ние пак сме с антибиотик, надуто гърло, хрема, кашлица и надути венци заради кътниците. Злояда работа...от няколко дни нищо не яде. Кантара показа 10,800 а беше около 11,500 кг. На височина е  около 88 или 89 см, но той не застана мирно да го измерят като хората. На всичко отгоре викаше "неее" и "нямааа". Най-честите думи в репертоара му. Отслабнал и крив... Ужас просто. Сега съм притеснена че е слабичко и злоядо. върнахме се на килограмите от преди месеци.

Но пък от няколко дни не ми казва "мама", а "мамииии"...и то с такава интонацийка че няма начин да му се откаже нещо. Една светлинка в тунела.

# 293
  • гр.София
 Карим,да няма алергия към цъфтежа?! ( Не че много разбирам от алергии...) И толкова скоро втори антибиотик Thinking  Дано имате спокойна нощ.

# 294
  • гр.Добрич
Честит имен ден на всички, носещи имената на Константин и Елена!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 295
  • Някъде там...
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ!
БЪДЕТЕ ЖИВИ,ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Анди,  ами Виктор днес беше като упоен-само спеше,очите му бяха едни странни, направо по едно време се уплаших и звънях на педито , та се срещнахме и го видя и утре ще му правим изследвания на кръв и урина. Дано всичко е наред и не вдигнем поликлиниката във въздуха от рев. Елфче много ми е познато това с уплаха от лекарите  Mr. Green, направо сие голям зор, но нашето поне е от 5 месец, когато лежахме в болницата.
Иначе Виктор 3-ти ден не ми е хапвал нищо, освен 2-3 солети и следобеда малко Пом бер, поне пие течности много. Това гърло и температурата го умори.

Дано всички болни се оправят по-бързо  Praynig

Мамамарго лек път ти желая и дано за това, което сте мечтали се сбъдне там!  Peace
ВСТ80 много съжалявам за случилото се!  Tired Прегръдка.

Лека нощ!

# 296
  • гр.София
Честит празник на всичките ни Елени,,Елки и Елеонори!!

# 297
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ!  bouquet

Тони нещо ми беше неспокоен тази нощ. И сега гледам  Tired трудно. Вече съм с кафенцето и ще се опитам да се разбудя, че съм на изпит после  ooooh!. Слагам и за вас кафенце.

Мама Марго желая ви лек път, много щастие в Канада и да не ни забравиш.  Hug

Нещо Бебон се загуби и няма кой да мисли рими. Но тя май почна работа. newsm78
Ето нещо от мен: Августинчето характер проявява, прави опити да се налага!
Тони е в такъв период и като не му угодя почват едни писъци  ooooh!. Но се опитвам да устоя на атаките,че после незнма как ще се оправям.
Лек ден на всички! Hug

# 298
Привет и от мен.Благодаря за пожеланията
Честито на останалите ни именици днес .
И по специално на двете бъдещи мами Ели 78 и Елена,Да са много щастливи и лека бременост до края .
Кайли ме е изпреварила с кафето ,айде и нещо към него

# 299
Добро утро и от нас! Снощи не кашляхмеееее Laughing
И да почерпя, нали съм Елена...от сутринта ми е готино днес!
Честито на адашите и на Коцетата!

Общи условия

Активация на акаунт