АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 753
  • 323
  •   1
Отговори
# 270
Велмар, аз да ти кажа не знам колко плащаме за чистачка, защото плащаме всички стълбищни накуп, които са в размер на 15 лева за 5 човека. За Ина не плащаме нищо, но докато кучето беше у нас плащахме по 2 лева и за него!
такъв смях настана, как си го сътворила, само.
честито семестриално завършване
MamaMargo весело изкарване и слънчеви моменти. Малко още и при систъра си е най хубаво
Pouh ама им е тръгнало.... дано отминало каръщината и да им върви по вода
лека и спокойна вечер
отивам да лягам, че племенничката в 6 и 30 часа сутринта се е събудила

# 271
  • В ЛЮтеницата
блан,и аз като прочетох за милата пепър и щях да се задавя с кола сутринта,но забравих да го изкоментирам  Joy....

rotfImbo  pepejeans, казах ли ти, че не се вясваш редовно  Wink!

Кайли - вярно е - ама до 2 годишна възраст на детето... ама още е обещание все пак...

# 272
  • гр.София
 Кайли,слушах го вчера в новините,май по Канал 1. Останах с впечатление,че още се обсъжда.

Мерси,Дани, за здравословната доза смях  Simple Smile

Марго, дано наистина не ни забравиш. А по-точно-да имаш време,настроение и желание да пишеш оттам.

Пух, отстъпвам ти и грейпфрутите nono Simple Smile

Лека нощ и от мен!

# 273
Добро утро, момичета Hug
Специални благодарности на Дани за страхотното стихче Joy.Започна ми мноооого ухилено денят Mr. Green ( Нали ще ми разрешиш да го разпратя на моите съкооператори, че сме   тамън в тая "весела" ситуация.....Малко з а повдигане на духа, дето се казва hahaha
Снощи сестра ми и зет ми дойдоха в София, та си легнахме по малките часове Tired( Дари също Sick).Да му мисли баща й как ще става сутринта за ясла Laughing
А сега е време за кафеееееееееееееееееееееееееее!!! Heart Eyes
Хубав ден от мен  bouquet

# 274
  • София
Добро утро

Да се впиша и аз в списъка на много болните. Въпреки че пет дена пих антибиотик, вчера сутрин се събудих със запушен нос. Вечерта вече бях с температура и не съм спала цяла нощ, защото имах чувството че се задушавам.  Sad Сега съм на работа с 1 торба илачи и се надявам малко да ме отпусне и да се отпуши гадния му нос.  Sick

# 275
Нана, има такъв много гаден вирус.......Днао бързо се оправиш Praynig, а смянат ати днес да бъде лека Heart Eyes (За нос препоръчвам горещо Пиносол Peace)
Дани, прочетохме стихчето в ефир Joy.Имахме тема за  жилищата на българите, та ударихме шестицата( ще трябва да даваш банкова сметка- ти или твоите приятели за превод на хонорар по авторски права Blush)

# 276
  • София
Ох, Дани, наистина е така.  Simple Smile И ние нали минахме по тоя път, сега мухъл, наводнени стени, след седмица, две започваме ремонт.  ooooh! Няма и година да сме живяли тук.

За децата, Марти си хапва много плодове и зеленчуци, иска си детето и аз много му се радвам, по къси гащи е от миналата седмица. За падането, Марти вече ожули ръчичката много гадно, краката са му целите в синки, голям разбойник!
Сандалки, мин.лято купих едни на Капчица, с лепенки бяха, но отпред отворени, не съм имала проблеми с наранявания, сега пак такива търся.

И да ви питам, количката на Марти се счупи и сега избирам нова за бебо. За сега съм се спряла на тези двете 1 и 2 . Коя ви харесва повече?

Марго, пожелавам ви лек път и страхотен нов живот!

# 277
Здравейте!
Дани, хайде казвай хонорара, та да ходиме да се черпиме   Wink Joy
Бубче, честито семестриално завършване  Peace.
Велмар, ние за входа плащаме по 4лв. на човек за всичко.
Кайли, аз незнам нищо за прехвърлянето на майчинството  Rolling Eyes
Марго, браво на Ники за матурите и да си изкара хубаво на РД. И ти бързо да оздравяваш  Peace
Еlen@, на мен първата количка ми хареса повече, втората ми се вижда по-лятна, а все пак и зимата ще ти трябва  Peace.
Аз вече АМ не давам, защото Сашко сам го отказа. Започна да не си го изпива цялото и накрая спря да го иска. Кисело мляко много обича и му го давам студено, направо от хладилника. От плодовете обожава ябълки и банани. На скоро пробва и ягоди, но не е много очарован.
Лек и слънчев ден на всички и на болничките, и малки и големи, бързо оздравяване  Hug.

# 278
  • гр.Добрич
Elen@, аз съм ЗА ПегПерегото, само че в друга разцветка. Коша отдолу е голям, аз по себе си съдя колко боклуци мъкна. Тази марка ми беше легнала много на сърцето, но като се раждаха нашите бебоци не можех да си позоволя скъпа количка.
И на моето Кангаро му се счупи механизма, който спуска и вдига гръбчето. Много неприятно защото все още сме с количка навън, а трябва да го намествам ръчно и става трудничко.

# 279
  • София
elen@ на мен повече ми харесва Чикото, макар че аз не намирам смисъл от влагането на толкова пари в количка. Както и да е, това не е важно.  Wink

# 280
Елена, и аз съм за ПегПерего, като качество са мнооого по-добри от Чико.
Дани, стихчето е страхотно
Мама Марго, лек път!
Честит Рожден Ден на Яворчо на патерица!
Моя мушморок го съблякох по къси рикави и панталонки още първия ден като стана топло. Обаче сандалките, които сме му купили не са му удобни на босо (върви бавно, постоянно си вдига и пипа краката, казва "бива") и днес му обухме чорапки, въпреки, че според мен така му е горещо. Трябва спешно да купим други сандалки.
Моя е маниак на тема инструменти, багери, фадроми, брадви, резачки, тесли... Имаме един пистолет, който прави сапунени балони, но малкия му вика "бъжата буоните" (бъжа е всичко, което шуми като работи, т.е. бъжата, която прави балони).

# 281
Лелеее, навън е ужасна жега.... #Crazy

блан,и аз като прочетох за милата пепър и щях да се задавя с кола сутринта,но забравих да го изкоментирам  Joy....

Само аз ли не разбирам къде е смешката тук?! newsm78 Наистина Пепър е много мила и готина мама. Wink Mr. Green

Таккааа, вече втора вечер му давам АМ към 22 ч и диването спи цяла нощ...е, тази нощ прирева: Мамооо, чайче! (тоест вода), но поне мляко не правих. А иначе с киселото мляко е много удобно през нощта, а и не се притеснявам, че ще се вкисне в шишето...виж след месец може и да е възможно. Wink
За сандалите - аз взех кожени на Нейм ит, ама незнам дали няма да му запаряват в тези жеги...?!
Елена, най-добре намери къде продават и двете колички и ги пробвай коя ще ти е по-удобна...иначе на мен и двете ми харесват.
Марго, и аз много се надявам да не спреш да пишеш. Praynig Hug

# 282
  • София
Привет и от мен!
Ние днес бяхме на мерки и теглилки. Не чухте ли?  Laughing Не знам кога ще спре да реве от д-ри, скоро не бяхме ходили и мислех, че се е поуспокоил, нищо подобно. Та, отчета ни - 15.6кг  Blush и 93см  Crazy Тази нощ ни беше не много лека, нослето му се запушва и той като теб, Нана, трудно дишаше  Sad , вдигна Т - 37, то е нищо, ама... Педи рече да се следим 2-3дни, дано не се задълбочи  Praynig
Елена, аз не можах да отворя първата количка  Rolling Eyes Нашата лятната е на ПегПерего, но се счупи - точно при задните колела - извадиха се от едната страна Rolling Eyes Така че не мога да кажа, че е много качествена. В това отношение Маг-а е железен  Mr. Green , но и тежи 100кг.
yanast, аз също слагам чорапки  Rolling Eyes

# 283
Привет от мен в края на темата Hug
Отдавна не съм пускала компютъра, че сме в ремонт и е покрит с найлон. По тази причина не знам и какво коментирате, за съжаление не мога и да чета сега, ще наваксвам по-късно Peace Гледам да сме и повече навън.
МамаМарго, не помня точно кога щяхте да летите Embarassed Искам да ви пожелая лек път и безавариен полет. А на новото място ви пожелавам нов живот изпълнен с повече хубави моменти и по-малко трудности  bouquet И като пристигнете да не забравиш да пишеш как сте Wink Целувки за Еличка Hug
На всички пожелавам приятен следобяд и хубави разходки Sunglasses

# 284
много сте сладурски всички Simple Smile
elen@ първата на пег прего ми хареса повече, но в prodavalnik.com дали няма такива на по-ниски цени, на quinni съм виждала обяви

Elwing тежи ли ти, 15кг не са малко

yanast и аз обувам чорапки. даже и естествената кожа запарва крачето.

Кайли, не съм чувала за такъв проект, но сигурно си заслужава, ако го има

Весели и прохладни разходки на всички мами и бебоци

Общи условия

Активация на акаунт