Провокира ме едно изречение по-назад-че Пепър е много мила," както винаги "

И аз съм демократична по отношение на яденето-колкото ядат-толкова!! Но ,пу-пу-обичат плодове. За разлика от мен- захарта си я набавям от шоколада
. И умирам за зеленчуци. Но не ми достигна бунтарство за да стана вегетарианка като сестра си.Марикита има и на ул Шишман,почти срещу руското уч-ще.
За сандалите знам и спазвам едно правило-да са затворени отпред пръстчетата,че иначе се удрят. Е, често има дупки(прорези) отпред,но е защитено.
Пух, уникална ситуация със сватбата? Кажи след време-крепи ли се младото сем-во. Хем не вярвам в знамения-хем ми е странно-толкова пречки накуп?!
И още нещо ме накара да вляза- че Мимс се е включила по светло-пък то лошо. Дано Вик
тор бързо да оздравява

Днес рано излязохме със С. и поскиторихме из Люлин. Когато сме около къщата я държа без памперс. Следобедният сън- също. Махнах и спалния чувал. Дали е заради всички тия промени-но отново заспива трудно и с рев.
От нерви сега се наливам с бира!!
И да се похваля, София близо месец вече върти педалите на първото детско колело на брат си-с помощни колелца е . Няма умора. Но се налага да държа кормилото,че е зле с посоките и завоите. Дано сколасам да я снимам най-сетне.
Анди,добре си дошли в София!
Велмар, сподели къде ще пътешестваш!
И на патерица- Честито на порасналото момче на Пунита!! Да е здрав и палав,да носи само радост на близките си!

няма ли да ти стане малко топличко с тая бира следобед в тая жега. Поне при нас е голяма жега-30 градуса.
, ми те живят от години заедно - явно проблема е в официализирането
наздраве....на мен по това време на годината - джинчето ми е по-ме влече
....ама вечер де.... 
Ние излезнахме в 14ч
и стояхме само 1ч навън. Мразя жегите
Като е без памперс ти иде голо да го пуснеш!

.
,беше много зле ,но сега да чукна на дърво се оправя,Ники мина матурите в четвърти клас успешно ,и там беше зор,така че постепенно изгрява слънце и на нашата улица
,браво !
Като качество са убиец !
жестоко стихче....
Ние ще те мислим много
Сигурно няма друг човек, дето му действа така.