АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 759
  • 323
  •   1
Отговори
# 255
  • гр.София
 Привет и от наше село. За да чета и пиша трябва да се качвам на тавана,че ми се скапа моят скапан компютър-а време -нъц!
 Провокира ме едно изречение по-назад-че Пепър е много мила," както винаги "Simple Smile
 И аз съм демократична по отношение на яденето-колкото ядат-толкова!! Но ,пу-пу-обичат плодове. За разлика от мен- захарта си я набавям от шоколада Simple Smile. И умирам за зеленчуци. Но не ми достигна бунтарство за да стана вегетарианка като сестра си.

Марикита има и на ул Шишман,почти срещу руското уч-ще.

За сандалите знам и спазвам едно правило-да са затворени отпред пръстчетата,че иначе се удрят. Е, често има дупки(прорези) отпред,но е защитено.

Пух, уникална ситуация със сватбата? Кажи след време-крепи ли се младото сем-во. Хем не вярвам в знамения-хем ми е странно-толкова пречки накуп?!

И още нещо ме накара да вляза- че Мимс се е включила по светло-пък то лошо. Дано Вик
тор бързо да оздравява Praynig

Днес рано излязохме със С. и поскиторихме из Люлин. Когато сме около къщата я държа без памперс. Следобедният сън- също. Махнах и спалния чувал. Дали е заради всички тия промени-но отново заспива трудно и с рев.
 От нерви сега се наливам с бира!!

И  да се похваля, София близо месец вече върти педалите на първото детско колело на брат си-с помощни колелца е . Няма умора. Но се налага да държа кормилото,че е зле с посоките и завоите. Дано сколасам да я снимам най-сетне.

Анди,добре си дошли в София!

Велмар, сподели къде ще пътешестваш!

И на патерица- Честито на порасналото момче на Пунита!! Да е здрав и палав,да носи само радост на близките си! newsm59 Tada

Последна редакция: пн, 19 май 2008, 15:13 от blanc

# 256
  • Някъде там...
  И още нещо ме накара да вляза- че Мимс се е включила по светло
Joy
Бланкче   bouquet няма ли да ти стане малко топличко с тая бира следобед в тая жега. Поне при нас е голяма жега-30 градуса.
 Браво на Софийката , че кара колело. Аз Вики го качвам на неговата приятелка на колелото, но не може да ги върти още педалите.

# 257
  • гр.София
 Мимс, вкъщи се диша все още.Сладко не ми се яде,не пуша. К`во ми остава-чаша бира ...

И аз се чудя,как й стигат на С.краката-не са дълги (явно от колелото е) . То аз си я возя,но и тя върти ентусиазирано-не й хрумва да вдигне крака и да си мързелува.

# 258
  • София
Мимс - дано Виктор се оправи бързичко  Praynig

Бланк - хм Thinking, ми те живят от години заедно - явно проблема е в официализирането  Joy....  beer наздраве....на мен по това време на годината - джинчето ми е по-ме влече   Yum....ама вечер де.... Wink

Някой щастливец ходи ли на концерта на Кайли - само слушам в офиса колко гот било ( и скърцам със зъби що не бях там)

# 259
  • София
Браво на С. за колелото  Grinning Ние излезнахме в 14ч  ooooh! и стояхме само 1ч навън. Мразя жегите  Close Close Close Да ида и аз с Марго освен  Laughing Тя къде ли се дяна наистина  Rolling Eyes
Мимс, дано АБ подейства бързо Praynig
Пух, верно за сватбата много каръшко им е тръгнало. Дано занапред са ОК  Peace
И да питам - минахте ли на къс ръкав/голи крачета? Иво днес сефте беше по кълки  Laughing

# 260
  • гр.София

И да питам - минахте ли на къс ръкав/голи крачета? Иво днес сефте беше по кълки  Laughing
Минахме,я smile3521 Като е без памперс ти иде голо да го пуснеш!

Бубче, честито за семестриалното завършване! Ха дано скоро да поливаме и диплома!

Пух,джин не обичам,понеже се пие с тоник-а той ми горчи.Блазе им на тези дето го могат.(По-изискано звучи,като си го поръчваш Laughing)

# 261
  • софия
блан,и аз като прочетох за милата пепър и щях да се задавя с кола сутринта,но забравих да го изкоментирам  Joy....
ние сме по къси ръкави и потници от седмица.

# 262
Стана горещо и се изпокрихте в къщи на сянка,а.  Mr. Green Много сте активни днес.

И Тони от 3 дена е по къс ръкав,а следобед може и да е с къси панталони. Само се чудя как ще му опазя колената. Те сега са ужулени и насинени, а като го съблека трябва да вървя с аптечката. ooooh! Като залитне и веднага пада на коленца и като нацели камъче го боли. Иначе е смешен защото става и си изтупва ръцете и панталона и  продължава да тича. Чудя се да ли да му купя наколенки, но баща му ми се изсмя на идеята. Thinking
Мама Марго на 22.05. ли ви беше полетът? Събра ли багажа? Дано вече да сте здрави всички и да пътувате спокойно.
Мимс дано Вики оздравее бързо. Много са неприятни тези пролетни настинки.
blanc браво на София за колелото. Аз сега мисля да взема на Тони и се колебая между кола с педали и триколка. newsm78
Бубче честито семестриално завършване. Сега ще чакаме да се похвалиш и с диплома. Hug

Днес Тони се събуди цял час по-рано и сега ще ме тормози повече. Оставям го на леля му и се затварям да чета в другата стая  Whistling.
Лек ден на всички. Hug

# 263
Здравей народе!
Великото преселение при нас е в пълна сила ,опаковат се багажи,тича се по  инстанции,луда работа ,направо ми се взима акъла  ooooh!,но малко остана 3 дни само .
сестра ми уреди доста неща ,вече си имам диван,гардероб и куп дрехи и играчки които ни чакат в Канада,днес успях и да си взема малко пари от дивиденти в Алианц и съм супер щастлива ,защото изхарчих бая от картата на състъра и сега мога с чисто сърце да се разплатя  Mr. Green
Да живее Ларедута!!! Уредих се със страхотни чаршафи ,завивки ,които адресирах директно до Торонто,много дрешки за Еличка и Ники и няколко за мен ,но и аз с моите мерки трудно се обличам  EmbarassedНаправо са без пари в сравнение с нашите магазини.
Иначе аз си влача още бронхита,Ели от 1 ден е вече без антибиотик,пи го 2 седмици  Cry,беше много зле ,но сега да чукна на дърво се оправя,Ники мина матурите в четвърти клас успешно ,и там беше зор,така че постепенно изгрява слънце и на нашата улица  Grinning
Та така сме ние ,затова и не пиша ,защото само кофти неща се случиха ,до днес.

Много сте хубави на снимките ,страшни мацки!
А децата са невероятно чаровни  Heart Eyes Hug
Честит рожден ден и на Явор,да расте здрав и палав!   bouquet
Толкова трепетно ми става като си помисля че идват рожденните дни,аз днес уредих този на Ники тук в едно заведение до нас,надявам се да си изкараме весело,ще има торта -спайдър мен  Laughing и 12 юнака  Whistling
Пожелавам на всички болнички бързо да се оправят!Имате много  Hug от нас!
На бременлийките им пожелавам лек завършек и ще чакам с огромно нетърпение бебенцата!
Сега и ако Мадонка се включи ....
На започващите работа успех и здрави нерви,а на вече работещите сили да издържат на двете функции!
Браво на преборилите се с биберони и гърнета,при нас успеха е променлив,когато сме здрави всичко е ок,но болни ли сме се връщаме на памперса.Още се кърмим и няма изгледи да спрем скоро  Wink
Няма да ви изоставя и очаквам от вас същото  Heart Eyes
Много си ви обичам и ви чета !!
ВСТ80 пак си сътворила чудеса ,а ти Марулче си ненадмината   chef ,браво !
Ставам и аз да си изпера количката че срамота в Торонто с мръсна количка  Laughing
А иначе се сдобихме със супер сандалки Mexx и дрешки на същата марка,с игличка са,много удобни ,и Елица може да ги обува закопчани  PartyКато качество са убиец !
Ами да ви оставям а  Laughing
Много ми харесват новите ви аватари и добричката Пепър  Mr. Green

# 264
  • софия
мацки,едни приятели са си купили ап. и вижте какво ни пуснаха по скайпа  Joy Tired

Аз съм българче щастливо-
купих си апартамент!
Май стените са накриво,
но нали си е за мен!

Кредита е първа стъпка-
почваш с банката борба.
То си е голяма тръпка,
ако жив си след това.

Чакаш смело кота било.
с други думи- груб строеж.
И ти става много мило,
сякаш с болка ти растеш.

После идва дограмата-
пее твоето сърце.
Кондензира по стената,
но си имаш PVC.

Ето майсторите сръчно
ще шпакловат две стени.
Обясняват ти научно
всички нови кривини.

После плочки, гипс-картони,
майстор нов и нов късмет-
пренарежда без фасони
уж прекрасния паркет.

Иде шкаф, след него втори-
тук очукан, там сгрешен.
Но със майстор не се спори-
той е майстор, ти кретен.

И  накрая, без съмнение,
си щастливец, ако ток,
след година закъснение,
има в новия ти  блок..

# 265
  • софия
марги, Hug Hug Hug!

# 266
# 267
  • София
Дани  smile3501 жестоко стихче....

Марго - успех, стискам палци да успеете навреме с всичко и весело изкарване на празника на баткото.

Бланк - пробвай със сок от грейпфрут  smile3521

Бубче - честито семестриално завършване....

# 268
  • София
Дани,  Joy Joy Joy
Марго,  Hug Да не ни забравиш  Blush Ние ще те мислим много  Hug
Кайли, и аз точно това си мислех днес - че сега ще е по-кофти падането - с голите коленца.  Rolling Eyes Ама няма начин. Какви са тези наколенки? Дали има толкова малки  Rolling Eyes А ръчичките са му нахапани отдавна от комари  Close
Аз пък не мога да пия джин, защото ми се губи гласа от него  hahaha #Crazy Сигурно няма друг човек, дето му действа така.

# 269
един въпрос: някой да е чул за някаква нова програма на МИнистерството - бабата да гледа внучето и ще и се плаща 1/2 минимална заплата. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт