Вчера май Южния парк е бил августински
Нана, много гушки за Калата
И аз все се притеснявам като ходим там и гледам да я пускам да щъка на по-безлюдни места. Вчера по същия начин едно дете почти не събори кумата ми, добре че не бутна бебчето с количката, а тя се сдоби с доста подут глезен 
Анди, Лори също пие Ам вечер преди заспиване /към 22 ч/, независимо дали е вечеряла преди това. Иска си го и това е
В много редки случаи пие и сутрин ако се събуди в 6- 7. Иначе през деня хапва и доста кис.мляко, под всякаква форма - айрян, плодови млекца, с бисквитки. Обожава кис.мляко, само като види кофичката и примира.Миленка, те май дечицата са си на моменти
Лори до преди няколко месеца ядеше всякакви плодове - нарязвах й ги на парченца и докато играе, минава и си взима. Сега ми отказва всичко, освен банан. Иначе зеленчуци в манджи яде всякакви и във всякакви комбинации, сурови обича много краставици, а към доматите, марулите, зелето се отнася с огромно отвращение - не мога да я накарам дори да опита. Един път скрих едно доматче между картофчета и страшно й хареса, но ако го види не иска 
Бира не е пробвала, че ние с баща й сме въздържатели

Пепър, и Лори май си пада доста по месото - като й предложа месо с гарнитура изяжда първо месцето и ако види че няма да дам още, започва вяло с останалото. А шунката си я хапва като бонбонки
Ама не мога да се оплача, хапва си от всичко, всеядна е
, на по-малки лъжички .ДАно да не си разболея детенцето, ама щом до сега не е станало сигурно няма да има проблем
Пък и забелязвам, че ако е по-студенко тя си го държи в устичката. Днес пробва и малко сладолед и гримасата й беше невероятна - направо не можеше да повярва как съм могла да й дам това чудо

!
, мъжът ми навън - с косачка, - почти свърших с пролетното почистване ( пердета, завивки, прозорци и все такива щуротии - всичко накуп). Днес съм като труп. 
Хем не сме много далеко