АВГУСТИНЧЕТО много обича мама след него да тича!

• 12 761
  • 323
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте  Hug
Вчера май Южния парк е бил августински  Laughing - и ние бяхме там до обяд  Peace
Нана, много гушки за Калата  Hug И аз все се притеснявам като ходим там и гледам да я пускам да щъка на по-безлюдни места. Вчера по същия начин едно дете почти не събори кумата ми, добре че не бутна бебчето с количката, а тя се сдоби с доста подут глезен  Sad
Анди, Лори също пие Ам вечер преди заспиване /към 22 ч/, независимо дали е вечеряла преди това. Иска си го и това е  Laughing Лекарката ми каза да се радвам и докато го иска да давам  Peace В много редки случаи пие и сутрин ако се събуди в 6- 7. Иначе през деня хапва и доста кис.мляко, под всякаква форма - айрян, плодови млекца, с бисквитки. Обожава кис.мляко, само като види кофичката и примира.
Миленка, те май дечицата са си на моменти  Thinking Лори до преди няколко месеца ядеше всякакви плодове - нарязвах й ги на парченца и докато играе, минава и си взима. Сега ми отказва всичко, освен банан. Иначе зеленчуци в манджи яде всякакви и във всякакви комбинации, сурови обича много краставици, а към доматите, марулите, зелето се отнася с огромно отвращение - не мога да я накарам дори да опита. Един път  скрих едно доматче между картофчета и страшно й хареса, но ако го види не иска  newsm78
Бира не е пробвала, че ние с баща й сме въздържатели  Laughing , ама все гледам да си крия чашата с кола, че веднага й налита  Crazy
Пепър, и Лори май си пада доста по месото - като й предложа месо с гарнитура изяжда първо месцето и ако види че няма да дам още, започва вяло с останалото. А шунката си я хапва като бонбонки  ooooh! Ама не мога да се оплача, хапва си от всичко, всеядна е  Laughing А аз пък давам кис. мляко студено от хладилника  newsm78, на по-малки лъжички .ДАно да не си разболея детенцето, ама щом до сега не е станало сигурно няма да има проблем  Praynig Пък и забелязвам, че ако е по-студенко тя си го държи в устичката. Днес пробва и малко сладолед и гримасата й беше невероятна - направо не можеше да повярва как съм могла да й дам това чудо  hahaha

# 241
  • София
Пепър, не ми е хрумвал твоя вариант - с по-малко лъчижки АМ, може да пробвам  Peace Киселото мляко аз го вадя от хладилника малко преди да го дам, страх ме е направо студено да яде.  Rolling Eyes Като споменахте мръвките - Ивчо е нетипичен Лъв  Laughing - плюе месо, ако му дадаш само него.  newsm78
Представих си физиономията на Лори със сладоледа  Laughing
Бира обича, за мой ужас. То не че много пие - само пяната и се облизва блажено.

# 242
  • Някъде там...
Здравейте в този късен час:), но само сега ми е свободно Simple Smile

Много странички сте изписали пак.

Вики е малко болничак, от два дни ми дига температура без никакви други симптоми и днес го водих в бърза помощ, че нашата лекарка е нямаше, та сме със силно зачервено гърло и на антибиотик. утре ще го водя и педито да го види. Но Виктор е толкова кисел, но като сваля температурата с нурофена пак се почват щуротиите  ooooh!
И ние бяхме без биба 3 дни , но одеве не издържах и муе дадох, но незнаете как се дереше от рев за нея, а и както имаше и темп. още повече ми се сви сърцето. И като е усети и спря и заспа, толкова миличък беше при срещата си отново с бибата    Sick Whistling

Сега по въпроса за АМ и кис. мляко- Вики отдавна не го пие нито вечер, нито сутрин. Даже от няколко дни му давам прясно детско мляко с какао Нескуик и като го види се почва "маме, мако као" Mr. Green Иначе си яде кис. мляко през деня с лъжичка , от шише не иска да го пие.

Елфче ние сме с 2 автомата и 1   воден пистолет засега , даже ето ти нагледно как се спи  Mr. Green http://img259.imageshack.us/img259/8420/p3220002xf1.jpg . Снимката от март месец някъде Simple Smile Също и за колите полудява, особено за истинските. Най му е кеф да върти кормилото и да бара навсякъде в колата на някои хора  Mr. Green

За яденето на плодове и зеленчуци -ами различно е. Обича много краставички и домати, а от плодовете си хапва ябълки, банани, череши. Дадох му онзи ден и ягоди, но не искаше, явно като му е непознато и не иска.
А за мръвките-еми мръвкарче си е , като майка си  Mr. Green Особено много обича кебапчета  Mr. Green с биричка  Mr. Green

Честит рожден ден със закъснение на Яворчо! Да си живо и здраво , мило детенце!    bouquet
 Това се сещам засега да пиша, но вече и да искам не мога повече , че едвам гледам наистина вече  Tired

Лека нощ  и успешна седмица!

# 243
Добро утро , момичета! Слагам кафето, защото за друго нямам сили Tired

Вчера бях целодневна смяна, а от днес до сряда съм първа Crazy.Егати късмета.Не знма как ще изкарам, но.....трябва.ПОсле ми се очертават 5 почивни дни, които с е надявам да използвам пълноцено и в края на седмицата да реалкизирам едно пътуване Praynig
Хубав ден ви желая и добро слънчево настроение Hug

# 244
  • софия
пуша - а да чукам на дърво - съм здрава и не знаех какво е болница допреди да вляза да раждам. И все още не познавам личния си лекар! И на 38 г. имам 32 зъба в устата.
мацка,обичам те  Hug!сигурно цялата седмица,ще ми изпълнена с добро настроение Grinning!
това ми беше,като ева търси адам  Wink Hug
найа яде всичко.плодове,зеленчуци..всичко по много!!!
отиваме на кафето.кой иска да заповяда  Hug!

# 245
  • София
добро утро и от мен  Laughing

Днес съм направо разнебитена Crazy - вчера, използвайки липсата на Миташки, се втурнахме да чистим - аз вътре в къщата - с парцал и прахусмокачка  newsm79, мъжът ми навън - с косачка, - почти свърших с пролетното почистване ( пердета, завивки, прозорци и все такива щуротии - всичко накуп). Днес съм като труп.
А трябваше да сме на сватба - но на приятелите младженци не им върви - първо ги обраха в тях, преди подписването - взеха им, освен другите неща и халките, после булката се разболя от варицела - и партито се отмени. Дано само я изкара по-леко, че на тази възраст е тежичко....Поне се ожениха, де.....Мдаа, оплаках се.

Сега...

Нана - добре, че се е разминало леко  Hug
Елфче - и аз съм против този тип играчики, малък е още, има само колички, и любимата му вещ е .....пералня Shocked - тя му е в главата, и основно иска да пере в нашта или неговата, ако може в двете наведнъж Laughing
Анди - и аз мисля че АМ е по-добре, ние вечер така се приспиваме, нощното хранене отпадна още първия месец. А кисело - това е една от любимите храни. Краставиците - като всички останали, но яде и плодове и зеленчуци.
Велмар - поне сутрин спи ли до късно Дари, като не спи през деня?

Къде в София има магазини на Marikita ? и без това трябва да му купувам сега дрехи за лятото- че няма, така че .....

ох, пак стана длъжко, айде доскоро.....  Heart Eyes

# 246
Пух, като си набрала инерция, да минеш и през нас Joy Хем не сме много далеко Grinning
Я да ви питам- колко плащате във вашия вход( тези ,които живеят в блок) на чистачка и какво включва за тази цена?Сега си търсим чистачка и не знаем какво да предложим и какво  да искаме newsm78
Магазина на Марикита е на Черни връх- до КОшарите Peace.А за Дари- сутрин става най-късно в  7.30 Crazy

# 247
  • София
Пух, като си набрала инерция, да минеш и през нас Joy Хем не сме много далеко Grinning

Laughing  Mr. Green

За вход - не знам, ама аз сериозно търся жена за почистване у нас, и сега се интересувам колко се плаща? Ако някой знае и това.

Мерси за инфото за магазина  Hug

# 248
  • София
Момичета,аз вече съм семестриално завършила Party
За съжаление изпита ми беше до късно и дори не можах да звънна на Валката,но сега разбирам,че и тя не е могла Sad
Пепър, недей така, бе мила. Аз от всички меса,най-обичам плодовете Grinning А иначе съм си типпичен лъв, но пък Ина вчера как нагъваше ребърца бедна ви е фантазията, но преди това изяде и едно огромно количество череши, така че може и от дветееееееееее! Twisted EvilА по въпроса за здравето и плодовете си аболютно права-аз зъби в устата здрави нямам, а вече ги подкарах и да ги вадя, коронки имам 5,а колко още чакат за слагане...Спирам!
Миленка, аз също ти предлагам да даваш АМ през нощта, по-удачно ми изглежда,макар че Ина от както спря да суче нощем кърма спря и всякакви други течности през нощта. Тя яде следобед към 17ч някаква следобедна закуска, после до 20.30ч ако иска яде плодове и солети и после само АМ - 210мл вода + 7 лъжички.И следващото ядене е чак на сутринта попара с 3 сухара или някакво вариво.
Велмар, аз да ти кажа не знам колко плащаме за чистачка, защото плащаме всички стълбищни накуп, които са в размер на 15 лева за 5 човека. За Ина не плащаме нищо, но докато кучето беше у нас плащахме по 2 лева и за него!
Ина снощи заспа абсолютно сама,което доста ме обнадежди за начало на край на този тегав период Praynig
Сега с освободено съзнание от изпити и учене се захващам изцяло с новите си задължения, а на вас (с доста завист Twisted Evil) ви пожелавам много слънчев ден и много спокойни разходки!

# 249
  • В ЛЮтеницата
Дани, в тази тема саморекламата си е като ева търси ева  hahaha.
Идеята ми беше, че всеки, дори и децата имат вкус и претенции и това не е задължително да се отразява на здравето. Аз като едно много, ама много злоядо дете си спомням какво е да те карат насила да ядеш нещо, което не ми е приятно  (тогава бих се изразила гадно) и никога не бих го причинила на Лора, ако не е жизненоважно.
Vst, и аз давам през деня понякога почти от хладилника, макар че се опитвам поне за 15 минути да се постопли млякото. И Лора също когато е студено го задържа в устата. Но през нощта организма е абсолютно отпуснат и затова ми се струва, че ако тогава хапне студено мляко от хладилника ефектът ще е доста негативен...
Бубче, честито!

Pouh, има един лаф "Каръка не е кон, та да се умори". Неприятни случки за младоженците, но дано поне наведнъж да са им минали всички неприятности и вече всичко да им е по вода  Peace

# 250
  • София
Привет!
Мимс, бързо да се оправяте! Много е сладка снимката  Laughing
Бубче, честито ти завършване!  Peace И браво на Ина, че е заспала сама - ние ще сме така сигурно към 1-ви клас  hahaha Confused
Пух, браво на вас!  Peace
За зъби и коронки няма да говорим сега  Whistling

# 251
Здравейте понеделнишки и от мен. Тази събота не работих, както и миналата, но гледам да съм повече с Цветан, майка ми  я пуснахме градска отпуска, че на жената и писва и е станала 60 кг.
Ние също сме в къща и както често казвам: има работа за целият китайски народ+ тези които имат нужда от фитнес, но Пух вие ме смайвате  Shocked- моного сте енергични и работата ви спори. А доколкото се сещам магазин на Марикита имаше и на площад Гарибалди под колоните, дано стои все още.
 За яденето- обичаме всичко,но кисело мляко за сега не яде-добавям в ядене понякога, АМ го отказа сам и набляга на прясно мляко, сиренце и кашкавал.
bubcheto15, честито семестриално завършване, много се радвах, като дойде този миг, а накрая се чудех даже, какво ще правя без този ангажимент.  bouquet
 Отдавна не сме качвали снимки на Цветан, но баткото свърши тази работа и вече и ние сме в албумчето за май.

# 252
  • София
А, siren , видяхме ги вече снимките - те са от няколко дни  Wink Даже аз писах тогава.  Simple Smile Много ти е чаровен палавника!  Hug Heart Eyes Сега видях, че има снимки и на Снежина, мама й скоро не се е разписвала  Rolling Eyes Айла също липсва. И още мноооого други.  Thinking

# 253
Васяяяяяяя,виждам тееееееее Grinning.Драсни някой ред Wink

# 254
  • Някъде там...
Елфче  Hug мерси миличка, само че вече сме с гнойна ангина  Cry ooooh!. Вики не иска и нищо да яде, само бонбони и солети набива, дори ми отказва и Данонино  ooooh!, а това преди не можеше да стане. И температура дига 39 градуса, поне до толкова мога да измеря  Tired  Педито ни смени антибиотика с Аугментин на 8 часа  ooooh! Дано по-бързо да подейства този пуст АБ, че е много гадно.

Айде лек ден!

Общи условия

Активация на акаунт